Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
BloodPandus #11990 üzenetére
én inkább ilyenre szavazok [link]
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #11987 üzenetére
A versenyek kvalifikációs szerverekre vannak osztva, tehát mindenki a saját kategóriájában versenyezhet, nem fordulhat elő, mint itt, hogy a panni valamiért lenyomja a liont... ????
)
Egyszerűen nem jutnak egy versenybe.
Persze, itt is lehetnek vegyes multis versenyek, nagyon izgalmas, de mindenki kategóriában nyer, ha esetleg felsőbb kategóriást megver, az csak neki jó. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
BloodPandus #11985 üzenetére
Hmm. Czollner Gyula rfactorozik..az szép..
De Palik Lacit nem lehet felülmúlni a kommentről van szó.. -
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #11982 üzenetére
Az rFactorral nyomul bajnokságban a Czollner Gyula is, akinek a nevét szerintem nem nagyon kell ecsetelnem, sok köze van a Forma 1-hez is, mint kommentátor, valamint egészen komoly versenyzőnek is számít. Ha neki megfelel az rFactor, akkor nekem is...
-
vtomi
tag
válasz
BloodPandus #11975 üzenetére
Én már 1000éve a Dirtöt töltöm és semmit nem megy.
Ha megkérdezhetem akkor milyen az rFactor mert én már 1000éve próbálok egy komolyabb forma1 játékot leszedni (amit az rFactor adott ki) és semmire nem megyek........
De lehet hogy nem is kell mert jön a 2009-es szezon(Codemasters)és már nagyon várom......... -
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus #9867 üzenetére
Köszönöm, hogy lezártad, és bocsánat a túlreagálásért.
-
csaba0223
senior tag
válasz
BloodPandus #9818 üzenetére
Tudod mit ? Nyiss magadnak fórumot ahol nem bántja az önérzetedet a helyesírási hiba és büszke lehetsz a magyasrságodra. Régen rossza ha az alapján ítélsz meg egy embert hogy hogy tud helyesen írni .Egyszerűen nem ide tartozik a siránkozásod! (lehet hogy mi is jobban figyelnénk,ha Németországban lennénk) Ez itt játék fórum nem helyesírási Én ezzel lezártam a témát!
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus #9817 üzenetére
Jön is az akasztás, ha már nem akartad lezárni a témát...
1. Ha ennyire magyarnak tartod magad, miért külföldön dolgozol? Miért nem segíted a magyarokat azzal, hogy nekik adózol, és nem a németeknek? Kicsit elgondolkodtató a dolog.
2. Azt írtad: "szégyellje". Mi is a szótő? Hmm...vajon mi lehet? Szégyen. Tehát a szó végéről az "n" betűt eltűntetted. Erről beszéltem/írtam, hogy senki sem tud tökéletesen magyarul, hiába törekszik rá. Szerintem helyesen "szégyenlje" lenne, amit akartál írni, de sajnos nem tudom, mert helytelenül írtad, vagy az általad említett "tájszólást" sajátítod egyénileg.
3. A volt magyar tanárom ne menjen a francba, mert egy magát magyarnak tartó valaki ezt mondta/írta. Igen is a tökéletességre törekedett, hogy: "magyarok vagyunk, legalább a saját anyanyelvünkkel legyünk tisztában". Ezt Ő mondta, és ha tudsz olyan embert, aki nem követ el helyesírási hibákat a magyar nyelvben...nem is tudom...büszke lehetsz magadra, mert legalább Te elmondhatod magadról, hogy ismersz olyat.Mellesleg Én sem szidtalak sem téged, sem senkidet, nem értem, hogy neked miért kellett. Többet nem foglalkozom a témával, kötözködhetsz, nem fog érdekelni. Elmondtam, amit szerettem volna, ha meg látatlanban ítélsz emberekről (jelen esetben a volt magyar tanáromról), tedd azt. Mindenki magának állítja ki a szegénységi bizonyítványát.
NEM VÁROK VÁLASZT a feltett kérdéseimre, sőt, reakciót sem. Nincs kedvem, hangulatom tovább kötözködni és vitatkozni ezen témában.
Tanács: aki magyarnak érzi magát, az tegyen meg mindent, hogy tudjon magyarul írni. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ámen
"lehetlesssz" és a "kellessszz"
ujjj.. hát igen.. nekem is fáj
Jómagam már most sem PT-zek.. megúntam.. Veletek néha jó nyomni, de nagyon AP-szagú lett a dolog.. Ha pedig lenullázzák az accountomat.. elveszik a "véres verejtékkel" és törött joy-al szerzett cuccaimat.. meg amit kibaxott AP-ért vettem...(soha többet)
Há' vazze'..rájukgyújtom a gépemet!! -
BloodPandus
csendes tag
válasz
Most lehet hüppögni...
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus #9809 üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de Magyarországon egyetlen embert nem tudok, aki helyeseen tud írni. SENKIT! Ezt a volt irodalom-nyelvtan tanárom is megmondta, bár Ő csak magára értette. A magyar nyelv bonyolult, ez van. Ha valaki azt hiszi, hogy tud helyesen írni, akkor csak gondoljunk bele a hídnevek írásába, vagy az összetett szavakba...kapásból ki tudja, hogy hány szótag után kell kötőjelezni? Szerintem is. Ennyit akartam, remélem nem bántottam meg senkit. Engem is zavar, hogy sokan helytelenül írnak, de mivel én sem vagyok tökéletes, nem kötözködöm, csak ha már a felét sem értem valaki közleményének.
Hogy ne "off topic" legyen, szerintem sikerült elb*...elrontani a PT-t rendesen. -
csaba0223
senior tag
válasz
BloodPandus #9809 üzenetére
Nem védeni akarom Kisát, de ez a fórum nem a helyesírásról szól!
Amit ír azt mindenki megérti és ez a lényeg, nem pedig a helyesírás!!! -
erdol
senior tag
válasz
BloodPandus #9793 üzenetére
Hát igen az ilyenek miatt nem mentem ott már két-hátom hónapja pedig a kedvencem volt.A másik amit útáltam a köcsögök akik löködtek,bár ghost offban sim.race-ban is löködhetnek.Hát még aki rajtnál mögöttem jön és kitolja a hátsómat,persze nyilván nem véletlen.
Utána meg nyomkodja a hahaha-t.
Szét tudnám törni fejét.
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #9762 üzenetére
... persze a friss AP-s barom azért rombol, és tör-zúz.
Hány láma miatt estem el jó helyezésektől azért, mert a baromja még draftolni sem tudott, vagy csak roncsderbizni szeretett volna...például. De ha véletlenül meglöktem, már idiótázott. És piszkosul nem érdekli a suttyót, hogy esetleg te komolyabban veszed nagyságrendekkel a gámát, mint ő.Jó, azért felkötni nem fogom magam miatta, csak már a bögyömben van a téma egy ideje.
-
buvez
tag
válasz
BloodPandus #8944 üzenetére
Mi a lényege a semi váltóknak Pt-ben? Pontosan hogyan is működik és miben különbözik az automata vagy a manul-hoz képest?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
BloodPandus #9017 üzenetére
Ámen! Nekem is csak Nvidia/Amd páros jöhet szóba..!! Gef 8800+ Amd 6400+
-
Creative997
őstag
válasz
BloodPandus #9018 üzenetére
Megsúgom, én is be vagyok állva egy kicsit és 5 mila környékén driftelek, dru-sokat is vertem route2-n. Én nem értem, részegen jobban megy vagy legalábbis jól
És most egy 4,8 milás csúszást követtem VOLNA el de az utolsó 4 mp-ben szakadás, hogy az a..........
-
Sam8888
tag
válasz
BloodPandus #8944 üzenetére
Akkor ezért nemtudtam én billentyűzettel leverni TA-ban anno szinte senkit! Nekem 0%-on volt a help billentyűvel (meg most is kormánnyal, de sajna még így is érezhetően belepiszkál...
)
A screenshot gomb meg asszem F12.
-
sparx
tag
válasz
BloodPandus #8945 üzenetére
A print screen-nel elmenti a screenshot mappába.
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #8945 üzenetére
screenshot
-
MaciG
addikt
válasz
BloodPandus #8833 üzenetére
Away From Keyboard = nincs a gépnél
-
csaba0223
senior tag
válasz
BloodPandus #8831 üzenetére
Üdvözöllek a köreinkben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged