Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Nekem egyszerűen a kolis helyi hálóval (nem kicsi, 18 virtuális hálózat, egy nagy gerincen ami tovább megy a főépület felé, ahol rácsatlakozik egy másik gerincre) volt baja, mióta hazaköltözztem egyszer sem volt ctd... meg semmi fagyás.
Játszik valaki itt 1mbites nettel? kolis 100mbiten nem volt lag gondom itt van már....
thunder allayzni akartam, és egyszerűen lehetetlen, azt látom csak h mindeki kiáll í fűre, énmeg megyek csakés ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van....
-
SSP33DY
aktív tag
És Gelinek:
Nekem is volt 64 és 32 bites vistám is.. SP 1 is, meg még mittom' én mi,,volt, még a dvd-t is kidobtam..ehheehhee
Jelenleg XP SP3, és a patch óta nem volt CTD-m!!
Eddig !63!CTD-m volt, és 30-40 connection lost, és 1 "végzetes hiba" Az több mint 100 vesztett verseny, és ha volt backpack item, az is ment a levesbe..
Nekem a HANGKÁRTYÁM miatt volt ennyi CTD!! Frissítettem a driverét, és (alaplapi AC) azóta+a patch, és semmi hiba!!
Más 5letem nincs, még amit Laca írt, memtest!! -
SSP33DY
aktív tag
Csáó Geli!!
1., PT uninstall, reinstall
2., zone alarm, nod32, webroot spysweeper, trojan remover, trojan detonator, The Cleaner, és még folytathatnám, leteszteltem mindet (ha már "van"), ez mind kibaxxa a PT.-t!! (nekem)
3., Processzor, és videokártya hőmérséklet, ahogy írták!! Nekem 100%-re felpörög PT.-közben!! És nem kicsit melegszik.. ugye fullba megy..
4., bármi program, ami update-elni akarja magát? Esetleg vírus/trójai?!
Windózod melyik/ milyen verzió??
Processzorhoz ha van szoftveres programod, állítsd maxra, vagy valami minimális hőmérsékletűre, és hagy pörögjön!!
Videókártyák 80%-a nem tudja hűteni magát..sajna, akármilyen tuti!! Melegen ajánlom a RivaTuner 2.09-et!! Az tudja kezelni a ventillátort!! Nekem pl. a ventillátorom gyári beállítása 29%-os fan.. és nem tudtam piszkálni, így volt hogy 68 fokos volt!!!!És lekapcsolt a gép.. Most 56 fok fölé nem megy..a ventillátor 100%-on megy..Ami még mindíg nem kevés..
És végső nyári megoldás (nálam) Ventillátor a gép elé..
Így tudom tartani olyan 40-50 fok között a procit, és 50 fok körül a videokarit.. Jah és szereltem még 4 ventillátort a gépbe.. (2000Ft volt a 4db..) -
MaciG
addikt
Ha már 120-at mentél és még mész 300-at és nem vásárolsz hülyeségeket akkor már simán összejön egy full-os panama ára, 3k-val számolva.
Amúgy meg nem csak az a jó, én pl wizz után sokat quadoztam, aztán még többet stallionoztam és azok is jók. Olyan szobát kell csinálni/bemenni ahol meg van szabva ,hogy mondjuk " 160 MPh max",stb. Nem kell egyből a legjobbal menni, mert utána már értelmetlen a fejlődés. Ez egy ilyen "fejlődős" játék, csak itt nem attól fejlődsz, hogy hány embert ölsz ,stb; hanem hogy mennyi kilómétert vezetsz, mennyit nyersz.
-
-
Kommy
veterán
hát szerintem ell kell dönteni mire akarod használni a megveendő autót, de ha már AP-ért akarsz venni akkor én a corvettet venném, mintha jobban lehetne irányítani mint a panamát, az rx8 meg inkább driftre lesz jó, nagyon jól irányítható és legfőképp sztzem a legjobban kanyarodó autó.
frame>24: lehet upgradelni a buggy-t, ugyna úgy 4 level van a tudningra sőt még a kaszniot is lehet tuningolni. Negyon vicces vele ctf-ezni, Amúgy nekem is van , csak ritkán használom , mert meglátják és ki is tesznek a szobából, legalábbis ctf-ben
mindenki: Note: If you feel the update size is huge, get the full Installer from the beta page. <-- jól gondolom, hogy ez most a rendes játékhoz (live klienshez) lesz update? Vagy a béte klineshez ami a béta oldalon van?
-
Target78hu
aktív tag
Kinek mi a xar játék... pl a tucat NFS egykaptafa 200 al falról mandínerből beszedett kanyarokkal ékesített "játékok" nem tetszenek..
Az rfactor meg modok nélkül döglött lenne már rég - persze nem a hihetetlen kreativitással készített skin modok(lenyúljuk a kocsikat rányomjuk a mázolást oszt sírályak vunk).
A sokak által istenített Grid is túl árkád nekem ,viszont ***** szép grafja van! De mit ér a csilli-villi grafika ,ha a c64 es pitstop is élvezetesebb..
Ami tetszik az a LFS pl.: melyik 10 tonnás máriókart szimuláló gammában van ilyesmi,hogy cél előtt szétkoptatott gumikkal és kuplungal gurulsz be a célba néhány jólelkü versenytárs segítségével?
A PT meg bugos,fagyós,autós ,de aki kicsit ösmeri pl terep2,insane,crc,streetlegal stb játékokat az nem mondja ,hogy rá emésztési végtermék.
Jó igaz, egy uninstalt megélt a pt nálam az OB-ban ,de folyamatosan foltozgatják/fejlesztik ,ezért is van fennt most is!
Ez meg az én tűzmadaram -
PepeDon
tag
Kicsit azért moderáld magad.
Mit gondolsz nekünk hányszor lépett eddig ki. Majd megszokod, illetve remélhetőleg az új verziónál már nem lesz ilyen. Nekem is van vagy 30-40 be nem fejezett futam, csak a kilökés miatt (hol login képre, hol asztalra), de azért azt nem állítanám, hogy rossz a játék.
-
Amur
addikt
új autót akkor "érdemes" ha lesz rá elég RP-d,amihez sokat kell versenyezni,most a kombós expo fizet jól(olvass vissza),tuningolni pedig folyamatosan érdemes a jobb teljesítményért,tapadásért,irányitásért(a wizz tunningja amugy sem drága),versenyezz sokat,lesz sok léd,és veheted a jobb kocsit! de várd meg a májusi nagy patch-et sok új autót igérnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged