Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Nekem egyszerűen a kolis helyi hálóval (nem kicsi, 18 virtuális hálózat, egy nagy gerincen ami tovább megy a főépület felé, ahol rácsatlakozik egy másik gerincre) volt baja, mióta hazaköltözztem egyszer sem volt ctd... meg semmi fagyás.
Játszik valaki itt 1mbites nettel? kolis 100mbiten nem volt lag gondom itt van már....
thunder allayzni akartam, és egyszerűen lehetetlen, azt látom csak h mindeki kiáll í fűre, énmeg megyek csak
és ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van.... 
-
SSP33DY
aktív tag
És Gelinek:
Nekem is volt 64 és 32 bites vistám is.. SP 1 is, meg még mittom' én mi,,volt, még a dvd-t is kidobtam..ehheehhee
Jelenleg XP SP3, és a patch óta nem volt CTD-m!!
Eddig !63!CTD-m volt, és 30-40 connection lost, és 1 "végzetes hiba" Az több mint 100 vesztett verseny, és ha volt backpack item, az is ment a levesbe..
Nekem a HANGKÁRTYÁM miatt volt ennyi CTD!! Frissítettem a driverét, és (alaplapi AC) azóta+a patch, és semmi hiba!!
Más 5letem nincs, még amit Laca írt, memtest!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van....