- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
- a PT nem támogatja az Intel i7 processort ha az van
Mi vaaan
? Ez nekem új. Mi az, hogy nem támogatja. Hát csinálják meg, hogy támogassa! Jó, hogy az Invictus-os fiúk meg nem határozzák mondjuk, hogy csak 2 és 3 GHz közötti órajelű processzorral és kizárólag DDR2 memóriával futtatható a PT.
Kicsit sok mindennel összeakad, meg kicsit sok mindent nem támogat a PT. PC-s játék nem? Hát akkor meg? Én eléggé ideges lennék, ha a csúcs i7-es konfigomon nem futna egy pc-s játék, mert nem támogatja a processzorom. Ájájj, sok minden gyerekcipőben jár még ennél a játéknál.Ha a fenti kijelentés nem helytálló, akkor eme hsz-em tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Starfield
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

? Ez nekem új. Mi az, hogy nem támogatja. Hát csinálják meg, hogy támogassa! Jó, hogy az Invictus-os fiúk meg nem határozzák mondjuk, hogy csak 2 és 3 GHz közötti órajelű processzorral és kizárólag DDR2 memóriával futtatható a PT.