Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Na ezzel vitatkoznék, mert úgy írtad h Kubica majdnem eldöntötte a vb címet, ergó te már alapból neki adtad, mintha akineknemmondjukkianevét megnyerte volna a futam előtt. Mindenesetre érdekes volt amit csinált. És rendkívül izgi volt az utolsó kör, az utolsó 3 kanyarban 2x változott a vb állása, döbbenet, minden idők legkörömrágóbb vb cím eldöntése volt. Sajnálom Massát, nagyon jó pilóta, nagyon kiegyensúlyozott, 2x megállt alatta a teknika, a magyar nagydíjon 3 körrel a vége előtt, teljes joggal megérdemelte volna, de ez csak volna. Amikor surmóher ott volt nagyon sajnáltam őt, de végre kinőtt a nagyok közül! Minden tiszteletem az övé!!
Nem szeretem a Ferrarit, csak Massát és nem utálom a McLarent csak akineknemmondjukkianevét-t.halljátok az elmúlt másfél órában annyit írtatok mint 2 nap szoktatok
Üdv újra a körünkben Ploki

Nincs mit SP33DY!
Speedbug nincs, de én ma kaptam egy 7 körös futamban slowbugot, és csak azért vettem észre mert stock class1el mentem, amin könnyen észrevehető! De összességében stabilnak mondható, sokat javítottak a játékon, mondjuk még van hiba de már sokkal tűrhetőbb mint pár hónapja volt, szerintem. (persze lesznek akik nem osztják véleményemet)
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szeretem a Ferrarit, csak Massát és nem utálom a McLarent csak akineknemmondjukkianevét-t.