Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Forma1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csak az utolsó pár kör, az egész futam nagyon izgalmas volt. Én Ferrari drukker vagyok függetlenül a pilótáktól. Azé kemény, hogy majdnem elintézték ugyanazt idén, mint tavaly Raikonnen-nek. Azt nem bírom elhinni, hogy Glock pont addig tudta tartani magát amíg meg nem jött nemmondjukkianevét
. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Massa mindent megtett, Raikonnen is stabilan játszotta a hátvédet. Annak külön örültem, hogy Kubica így virgonckodott (csak lökte volna ki). De hát az a szaros 1 pont. Majd jövőre. Szerintem a McClaren-es Caramell ma este ne nagyon menjen brazil szórakozóhelyekre. Ott ünnepeltette magát a szaros 5. helyével, miközben Massa ment fel a dobogóra. Kifütyülték, jogosan.