- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csakénvagyok #4199 üzenetére
Azt nem tudom (nem hiszem hogy firtatnunk kéne, mire is kell neki a védelem), de akkor is a TrueCrypt sokkal komolyabb tool emennél
-
válasz
Csakénvagyok #4197 üzenetére
128-bites titkosítás OMG
Itt egy sokkal komolyabb eszköz. -
Csakénvagyok
őstag
Mondjuk nem épp programozási kérdés de van rá megoldás.
Felteszel egy programot ami létrehoz egy titkosított particiót az USBn, aminek a tartalmát már csak evvel a programmal dekódolva lehet megjeleníteni, máskülömben nem is látszik. ezen a partición belül kedvedre hozhatsz létre mappákat.
-
king40
csendes tag
üdv mindenkinek,lenne egy lehetséges hüle kérdésem,szeretnék pendrivra egy vagy több mappát csinálni amit jelszoval lehetne megnyitni,az lenne a kérdésem hogy lehetséges e vagy csak én gondolom hogy lehet,és ha igen akkor hogyan tudom megcsinálni vagy kell hozzá valami progi,lécci segitsen valaki elöre is köszönöm
-
Gyuri16
senior tag
hany egyformanak kell egymas utan lenni?
elgondolasod nagyjabol jo, megvalositason kicsit kell csiszolni.
elso peldad ilyen: M[i,j], M[i+1,j], M[i,j+1] ezeket a koordinatakat ha lerajzolod akkor L alak jon ki, mig amobaban ha minden igaz egyenes vonalnak kell lenni.
szoval kb ugy kellene, hogy teszel az x,y pontra akkor megnezed hogy onnan jobbra+balra mennyi osszefuggo ugyanolyan betu van (X/O, attol fugg mit tettel), ezt osszeadod es hozzaadod azt is amit epp letettel, ha tobb mint amennyinek lenni kell akkor kiirod, hogy nyert, aztan megcsinalod ugyanezt fel/le iranyban, majd sregen (rajzold le magadnak papirra, hogy hogyan vannak a koordinatak, hogy biztos jol ird az indexeket) -
d2zoli
csendes tag
sziasztok!
Segítségre volna szükségem turbo pascalból:
egy amőba programot írok, ami úgy néz ki, hogy egy 15x15 karakter típusú mátrixot csillagokkal töltöttem fel, és koordinátát kell megadni hogy M[x1,x2] csillagról Xre váltson stb, ez működik is, de ami nem megy, hogy a gép magától kiírja hogy 'NYERT' már nagyon sokat próbálkoztamif M[i,j]='X' then xc:=1;
if M[i+1,j]='X' then xc:=xc+1; else xc:=0;
if M[i,j+1]='X' then xc:=xc+1; else xc:=0;if M[i,j]='O' then oc:=1;
if M[i+1,j]='O' then oc:=oc+1; else oc:=0;
if M[i,j+1]='O' then oc:=oc+1; else oc:=0;ez volt az én alapötletem, aki tud kérem segítsen
előre is köszönet -
Bagira01
veterán
Valaki tudna nekem segíteni programozásban(delphi 5 console application-ba kell vmit bevinni
). Konkrétan a fél éves házimat kéne megcsinálni, de őszintén fingom sincs hogy. Javarészt matematikához kötődő programokról lenne szó(1db kéne, van egy listám) Ha valaki úgy érzi tudna segíteni kérem keressen meg pü-be
-
bobace
addikt
Kérnék egy jókora segítséget, programozásban nem vagyok nagyon otthon, de szeretnék ennek a végére járni. Szeretnék multiple html forrásból kinyerni adatokat, amelyeknek a struktúrája megegyezik. Kábé hasonlóan primitív:
...<tr><td>Munkavégző neve: </td><td > Kiss Pista </td>
<td>Életkor:</td><td> 43 </td></tr>...
Valami függvénnyel (php-ben preg_match ha jól tudom, de nem nagyon értek hozzá) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.
Aztán a kinyert adatokat adatbázisba elmenteni. Ha megvan akkor megnyitni egy új htmlt és ugyanígy ismétlődő ciklusként.Na a kérdés: Milyen nyelvben célszerű ennek neki állni? Magyarul melyiket kezdjem el megtanulni, amiben a legegyszerűbb ?
És az esetleges kérés über sok idővel rendelkező fórumtársaknak:
Nem tudom hány soros kód lehet ezt megcsinálni, de ha valaki nagyon-nagyon ráér, esetleg egy minta kódot adhatna, elég gyorsan tanulok. Csak sajnos anno is úgy próbáltam tanulni a programozást, hogy kész kódokból összeollóztam magamnak, és erről nem találtam googleben sem igazi segítséget vagy alapot. Tudom, óriási kérés, de ha valaki netán írna valami alap kódot, leírná egészen a változóbekéréstől az sql írásig? Előre is köszönet és hála, ha helybeli vagy (Debrecen) még sörre, csokira is meghívlak -
Balákka
tag
segítségre lenne szükségem!
egy szótárprogramot kell készítenem amiben lehet keresni eszperantó szót, lehet keresni kifejezést, hozzáadni uj szót illetve törölni már meglévő kifejezést.
a problémát csak a törlés jelent nekem
hogyan lehetne törölni?
van egy txt fájlom amibe soronként van kifejezés tabulátorral elválasztva
pl: mano [chr(9)] kéz
és van egy dat fájl amit ebből a szöveges állománybol generáltam
ha tud valaki szivesen veszem ha ad ötletet -
klambi
addikt
freepascal miért akad ki a clrscr; parancsra?
-
doc
nagyúr
Tényleg azt hogy csinálták a tanárok régen mikor sorsoltunk, hogy ki kap kitől ajándékot? Mármint ha páratlan volt az osztálylétszám?
hopp, ezt csak most vettem eszreez tok fuggetlen attol hogy paros vagy paratlan, mivel nem egymasnak adjak a parok
siman osszekevered a neveket, es mindegyik az utana kovetkezonek ad, az utolso meg az elsonek es kesz -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Java kötprogit írok éppen, megvan az algoritmus.
Azonban van egy 3dimenziós tömböm aminek a bejárásánál azt írja az eclipse, hogy
Exception in thread "main" java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space at feladat.main..
Mivel tudom kikerülni ezt a memória error-t?
maximum 100*100*100as tömb lehet int-be foglaltam le. -
whited
addikt
sziasztok
suliban delphi-t tanulok és most 1 űrhajós programot csinálunk
aki jól ért 'delphi'-hez kérem keressen meg 1 pü-vel mert szeretnék tőle pár dolgot kérdezni mert beadós a program és holnapig meg kéne csinálnom és pár dolgot nem értek
Tehát ha van olyan aki keni-vágja kérem írjon, annyira nem kell komoly dolgokra gondolni benne -
ALI_G
veterán
Segédtömb? Minek is?
Ha segédtömb...törölni gyorsabb, mint rendezni. Bár osztálylétszám ritkán van 1.000.000
Bajnokságokon hogy szokott az ilyen lenni?
Oda mindig páros létszámot választanak, olimpia, bajnokok ligája, stb. Persze ez nem fed le minden sportot, de focit nem tudok elképzelni páratlan csapattal, csak úgy hogy oda-vissza mindenki, így ugye páros lesz a mérkőzések száma
-
Segédtömb? Minek is?
Ez simán végigvihető in-place is.A végtelen ciklus meg könnyen elkerülhető, ha a ciklusfeltétel "max > 2" például. Ahol max a véletlenszámgenerálás határa/a még rendezetlen elemek felső határának indexe.
Nem tudom a tanárok hogy csinálják, én mindig páros létszámú osztályba jártam
Bajnokságokon hogy szokott az ilyen lenni?
-
ALI_G
veterán
Ja értem, akkor amit a kolléga írt előtt pl jó lesz. Vagy akár ki is törölheted, ha ez egy segéd tömb, és teszteled, hogy az adott helyen üresedés van, akkor tudod, hogy már felhasználtad. Vigyázz ha páratlan a tömb elemszáma, akkor könnyen végtelen ciklust kapsz
Tényleg azt hogy csinálták a tanárok régen mikor sorsoltunk, hogy ki kap kitől ajándékot? Mármint ha páratlan volt az osztálylétszám?
-
dany27
őstag
nah igen ilyesmire gondoltam kb én is de azt h oldom meg h ha mondjuk össze sorsolja a 12es meg 20as elemet akkor azokat már máshoz ne sorsolhassa hozzá..
Ezt nem tom.... Amit írtál azt én is így képzeltem de azt nem tom hogy oldjam meg h minden elemet csak egyszer solhasson ki...
-
Gyuri16
senior tag
mit jelent az hogy osszesorsolni? random parokat alkotni az egesz halmazbol? vagy csak random sorrendben kivalasztani oket? esetleg ket halmaz van (ferfi/no) es igy kell parokat?
masik dolog hogy ezt neked kell e programozni (valami feladat, amit le kell adnod), vagy csak az eredmeny a fontos? milyen nyelven?
pl javaban (de biztos a tobbi hasonloban is) van olyan hogy Collections.shuffle. ennek adsz egy kollekciot (pl ArrayList) es o veletlenszeruen osszekeveri. innen aztan eleg venni kettesevel az egymas mellett levoket es kinevezni hogy ok egy par#4161: nem is tudtam, hogy ennek a keveresnek neve is van (raadasul ket ember utan is)
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdés h van x db név ezeket kéne random össze sorsolni. Ti hogy oldanátok meg ??
Nekem erre per pill semmi értelmes nem jut eszembe.Előre is kössz
-
Gyuri16
senior tag
attol hogy tobb topicba leirod nem kapsz hamarabb segitseget..
megprobaltad legalabb megoldani? pl probald meg leforditani, mit csinal? nyilvan nem tudja mi az a whil, azon kivul a parameterlistaban pontosvesszo helyett vesszot szokas hasznalni, tovabb nem tetszik neki hogy a break nem ciklusban van. ezeket legalabb javitsd ki
azt is lathatod hogy a kod elejen van egy vegtelen ciklus, igy aztan a fuggvenyed nem sokmindent fog csinalni meg ha le is forditod -
bama
csendes tag
Hello!!
Segit nekem vki a program helyes müködésében???Hogyan müködne rendesen??
int strcmp(char *a;char*b){
char res;
whil (1);
if ((res=(a-b++))|!a++)
break;
return res;
}Thanx
-
bpx
őstag
-
ALI_G
veterán
válasz
Lortech #4154 üzenetére
Igen, először nem esett le a sztringnél a \\.
\t -t használom.De én nem csak egy \-t akarok keresni?
Van a sztringem amiben van sok \ de sosem egymás után kettő. Akkor a slpit("\\") az miért nem azt csinálja, hogy \-t keres, amit escape-elek egy darab \-sel? A split-nek regex-et kell megadni.
A sima slach (/)-t nem kell escapelni, mert normál karakternek veszi amit tud a regex-szel szűrni. Aztán ezt escape-elem, hogy ne akadjon fent mert sztringként adom neki, így elvileg egy back slash-nek értelmezi, és ez van a sztringben ami alapján darabolni akarok.Ha továbbra is hülyeséget beszélek, akkor hagyjuk
-
Lortech
addikt
A stringre meg rájöttem, hogy \\ kell, hogy mappának nézze, csak nekem ezzel nem kellett törődjek, mert java.util.file-t használtam, ő meg megoldja a belső működésében.
-Viszont a példámban fennakadtál rajta, ezért magyaráztam el, hogy nem én értettelek félre, hanem...
3. pontnak fussunk neki még egyszer.
1. 2. pontban leírtam, hogy miért kell átadni a splitnek a \\-t, mint regexet. A string miatt a \\\ mindkét \-je elé kell egy-egy \ (tehát összesen 4, \\\\) azért, hogy a java fordító végül úgy értelmezze, hogy te két \-t akartál átadni paraméterként.példa. [link]
Ha java-ban egy tabot akarsz hozzáfűzni egy stringhez, akkor stringvar+= '\t',
itt a \ arra való, hogy jelezzük, hogy az utánakövetkező karakter az nem egy tényleges t karakter, hanem egy tabot akarunk ott látni. Mivel a \ ilyen speciális módosító karakter, amivel ilyen esetekben jelzünk a fordítónak, a \-t mint karaktert leírni kettő darab \-rel lehet (\\).
Ha 2 darab \\-t mint stringet akarsz megadni, akkor 4 \-t kell írnod. -
Lortech
addikt
Hogy mi van?
A stringben (tospl változó) azért van \\ mert java-ban a stringet escapelni kell a \-t \-rel, különben módosítóra számít a fordító.
Szóval nem írhatod le, hogy :
String tospl = "dsdsds\32\rewre\adsdse\";.. mert ez fordítási hibát eredményez.
A split paraméterében meg azért kell 4 \, mert
1, \ - ezen delimiter mentén akarsz splittelni.
2, \\ - mivel regexet kell írnod, java regexben a \-t escapelni kell egy \-rel, hogy ténylegesen \-nek vegye, nem pedig regexen belüli speciális karakternek.
3, \\\\ a két előbbi \-t escapelni kell egy-egy \-rel, lásd első mondatom. -
ALI_G
veterán
válasz
Lortech #4148 üzenetére
ööö, nem tudom miért gondoltad, hogy két \-t kell escapelni, mert csak 1 van a mappáknál
És nem tudom miért, de amikor \\-t írtam, azaz egyet escapeltem, akkor nekem nem működött.
Bár már kitöröltem a kódrészletet, mert elkészült a progi (SCP kliens), lehet én voltam valamiben ludas.
De tokenizerrel is frankón ment szerencsére. -
sceetch
csendes tag
Üdvözletm a nagy Guruknak!
Lehetséges hogy nem jó helyre írok így csak röviden szeretnék fárasztani mindenkit a sok hülyeségemmel!! Kellene nekem egy oylan ember aki egy email címet visszatudna fejteni vmilyen szinten pl.ip cím vagy honnan mikor lett regisztrálva. Nagyon fontos lenne mert személyes adatokat loptak el tőllem illetve ismerősömtől!! Az sem baj ha ti nem tudotok válaszolni csak küldjetek tovább hogy hol keresgéljek!!
Előre is köszi a választ. Akár itt vagy pm-be
-
-
ALI_G
veterán
Szeretnék egy sztringet szétvágni \ mentén, de mivel escsape karakter így nem akarja az igazat.
string.split("\\") sajnos elszáll. -
3man
csendes tag
-
3man
csendes tag
Annyit kell tenned, hogy cellakra osztod a jatekterer, es minden cellahoz rendelsz egy reszecske-listat. Ezek utan nem kell minden reszecsket mindegyikkel vegignezni, csak az egy cellaval erintkezo cellak listait kell vegigvenni. A sebessegnovekedes drasztikus.
A cellak merete a legnagyobb targy meretnel kicsit nagyobbra kell venni. Elony, ha a targyak nagyjabol egyformak, kulonben nemi bonyolitasra lesz szukseg. Mivel itt most reszecske-rendszerrol van szo, ez a problema kiesik.
A cellak meretet itt az ero hatotavolsaga fogja meghatarozni. -
3man
csendes tag
a térparticionálós módszerek talán nem annyira hatékonyak
Szerintem meg de..
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
c++hoz általában dev c++-t használok, azonban, most írtam egy progit és szeretném debugolni eclipse-el. Azt írja ki, hogy binary not found valamiért nem tud fordítani, ez miért lehet?
Feltettem MinGW-t és a PATH környezeti változóba is beletettem konzollal tudok fordíteni viszont a nyomi eclipse nem.
Mit csinálok rosszul? -
ALI_G
veterán
System.out.print-tel lehet a sorban egy adott helytől írni? Ha nem, mivel lehet ilyet java-ban?
-
Balákka
tag
válasz
chair.94 #4109 üzenetére
ha megmondod nekem hogy mi az euklideszi algoritmus lényege akkor megirom neked úgy.
egyébként az általam egyszerűbbnek vélt verzió ez:
maradek,temp:integer;
begin
readln(a);
readln(b);
while maradek<>0 do begin
maradek:=(a mod b);
temp:=maradek;
b:=maradek;
a:=b;
end;
writeln(temp);
readkey;
end.
________________________________________________________ -
Nézzük... Most mindent mindennel kétszer összenézel, ennek a fele kapásból felesleges. Eztán azzal tudsz még opimalizálni, hogy valamilyen indexelés alapján (BSP, octree, más voodoo) a tényleges kiszámítás előtt kizárod azokat a lehetőségeket, amik nem ütközhetnek egymással (pl. másik térrészben vannak, lehetetlen ütközni).
-
sekli
addikt
sziasztok,
készítettem egy részecskemodellt, azonban az a baj vele, hogy nagyon lassú, ugyanis minden (i,j) részecskepárra meg kell vizsgálni, hogy ütköznek-e, vagy van-e köztük valamilyen erő. n db részecske egy n elemű tömbben, nagyjából így fest a dolog:
for (i=0;i<n;i++)
{
for (j=0;j<0;j++)
collision( ... );
//...
//reszecskek sebessege valtozik
//reszecskek pozicioja valtozik...
}
for (i=0;i<n;i++)
draw(array[i]);a fő baj, hogy ez minden képfrissítésre n*n/2 + n komplexitású, na ez egy kicsit sok. Van valami megoldás, amivel drasztikusan csökkenthető lenne? A kirajzolást nyilván meg lehetne oldani máshogy, hogy ne kelljen még egy for ciklus, de az az n^2-hez képest már elhanyagolható.
-
ALI_G
veterán
Szeretnék használni eclipse-ben egy library-t, de fogalmam sincs miért, importálás után sem látom az osztályait. Olyan mintha a package-ekben nem lenne forrás, pedig van.
innen szedtem le: [link]
-
1) Nem indentálsz a kódban. Elég nehezen olvasható...
2) Mi akar lenni az s[i]=a feltétel? Nincs sehol a változód, és egyébként is az összehasonlítás ennél egy lépéssel hosszabb. Az ord() függvénnyel az ASCII kód alapján könnyen meg tudod nézni egyébként, hogy nagybetű-e.
3) A függvényből a ciklus után kellene visszatérni.Remélem ez most nem pont egy házifeladat volt...
-
No-kia
addikt
-
klambi
addikt
na első megvan! az nem kell!
x:=10;
while x < 70 do
begin
Write(x:4); x:=x+10;
end;10 20 30 40 50 60 70
ha minden igaz
-
klambi
addikt
szevasztok!
segítséget szeretnék kérni, mert van néhány feladat, amiben elakadtam!
pascal-os mind!!1,
Ismertesse a WHILE ciklusszervező utasítás általános alakját! Működését szemléltesse folyamatábrával is!
Szervezzen ciklust, amelyben kiíratja az X változó értékét a következők szerint: 10 20 30 40 50 60 702,
Adott a következő rekordszerkezetű típusos fájl. Írja meg a program hiányzó utasításait!
Feladat: az adatállomány rekordjait végigolvasva meghatározni és kiíratni az 1. évfolyam legnagyobb ösztöndíját(Max_od1) és a kollégisták átlagos ösztöndíját(Atl_od).
A rekordok adatmezőit nem kell képernyőre kiíratni!
program pr55;
uses crt;
type t1=record
nev :string[15];
evf :byte;
koll :char; { I/N }
osztd :integer;
end;
var r1 :t1;
beginassign(f1,'adat1.dat');
Write(’Kollégisták átlagos ösztöndíja:’,Atl_od:10:2);
Readln; end.3,
Írjon függvény típusú alprogramot(hatv), amelynek formális paraméterei :alap, kitevo.
A függvény visszatérő értéke, a hatvány érték (alap a kitevőre emelve).
Alkalmazza egyszer a függvényt! Írassa ki a T nevű változó 4. hatványát!4,
Var M:array[1..10,1..20] of integer;
Írjon programrészt, amely
- Adatellenőrzéssel beolvassa az elemek értékét (-20 <= m[i,j] <= 50),
- meghatározza és kiírja, hogy a 4. sorban van-e 0 értékű elem (VAN 0 ill. NINCS 0)ezekben tud valaki segíteni, fontos lenne!
-
buherton
őstag
Sziasztok!!
Ismét lenne egy pár kérdésem, de ezek inkább elméleti, mint gyakorlatiak lennének. Mit csinál az ISR makró, és hogyan kell paraméterezni? Milyen alapelv alapján működik az osztás algoritmus? Válaszokat előre is köszi.
Üdv buherton
-
locgab
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy Borland C 3.1 alatt, hogyan tudom egy fájl tartalmát egy változóba beírni?
file=open(ut,O_APPEND|O_RDWR,S_IREAD);
read(file,olvas,2000);
close (file);Mert ez csak 2000 karaktert számol. Hogy adom meg, hogy a fájl végéig?
:-) Rengeteget segítenétek! :-) -
cucka
addikt
Ezt hogyan csinálják? (csak mert saját magam számára egy html oldalon elmenteném őket, és ez nagyon frappáns, tetszik.)
Pontosan melyik részére vagy kíváncsi?A szöveg színezését és behúzását nyilván css-el oldják meg.
Ha van egy szöveget és azt szeretnéd kiszínezve megjeleníteni, akkor vannak előre elkészített programok erre, például itt egy ingyenes: [link].
Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy hogyan kell ilyet írni, akkor az sokkal izgalmasabb..
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Láttam néhány weblapon, hogy ha beillesztenek forráskódot, akkor azt ilyen számozott sorokkal és a szavak egymástól eltérő színűek, mint egy fejlesztői eszközben
Ezt hogyan csinálják? (csak mert saját magam számára egy html oldalon elmenteném őket, és ez nagyon frappáns, tetszik.) -
Jester01
veterán
válasz
#10382336 #4110 üzenetére
Ezeket minden bizonnyal FileStream használatára kell átírni, a linken találsz rá példát is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az alábbi eljárást a microsoft excel visual basic-el készítettem.
A lényege, hogy egy bináris fájlt,vagy annak egy részét olvassa be egy stringbe.Sub bintömbbe(forrásfájl, kezdő, hossz, fájlszám, s)
'forrásfájl: bináris fájl,ahonnan az adatokat olvassa
'kezdő: a forrásfájl fájlmutatója (1-el kezdődik)
'hossz: a beolvasás hossza
'fájlszám: a megnyitandó fájl sorszáma (1-el kezdődően)
's: ahová a bináris fájlt olvasni szeretnénk
Dim fájlhossz
Open forrásfájl For Binary As fájlszám
fájlhossz = LOF(fájlszám)
If hossz = -1 Then
hossz = fájlhossz
End If
If kezdő <= fájlhossz Then
Seek fájlszám, kezdő
If kezdő + hossz - 1 > fájlhossz Then
hossz = 1 + fájlhossz - kezdő
End If
s = Input(hossz, fájlszám)
Else
hossz = 0
End If
Close fájlszám
End SubA kérdésem az lenne, hogy ez hogy nézne ki a microsoft visual basic 2008
express edition programban, mert az egyszerű átmásolás nem működik.
Főleg a következő utasítások helyettesítésére lennék kiváncsi:Open forrásfájl For Binary As fájlszám
Seek fájlszám, kezdő
s = Input(hossz, fájlszám)
Close fájlszám -
chair.94
csendes tag
Helló mindenki. Először is leszögezném hogy általam csak messziről simogatott témaként ismerem ezt a "programozást" számomra bonyolultnak tűnik egy kicsit. De most elszántam magam hogy megtanulok valamilyen szinten. Már kaptam is egy feladatot egy matek 5 ösért hogy ha csinálok a tanárnak egy olyan programot amely az alábbiakra épül:
nem kell jó grafika stb, csak hogy kérje a program hogy írjak be két számot, és ezekből számolja ki a legnagyobb közös osztót, az euklidészi algoritmus alapján. És természetesen ha nem pozitív egész számot írok be, akkor valamilyen hibaüzenetet írjon ki. őőőőőő...
én nem tudom lehet hogy egy "ökörség" volt de én a pascallal kezdtem el.. na hát én már ott megakadtam hogy mit írjak be ha azt akarom hogy kérjen két számot... mert matematikai logikám van rá hogy átírom a feladatot ilyen parancsokba, azt megcsinálom egy jó 2 óra alatt csak ezt egyszerűen nem tom hogy lehetne megcsinálni. A programnak ennyi lenne a lényege, na persze, mind ezt úgy csináljam meg hogy van egy csomó házink, és tanuljak meg gyorsan programozni, és csináljak egy programot 2 hét alatt... nehéz feladat lesz.
Szeretném ha egy kicsit segítenétek. Szívesen elfogadok ilyen programozási tutorial-t vagy nem tom minek hívjam, vagy egy sima programozási nyelvet, de azért ne 400 oldalas legyen. és legyenek benne példák... mert én olyat találtam ami 300 oldalas de az csak egy szöveg és nincsenek példák csak mondja mondja a szakszavakat. és tele van még 100-100 oldalas linkekkel... őőőőőő... olyan 20 mp múlva kinyomtam még a nézésbe is elfáradtam....
annak is örülnék ha ide válaszolnátok: chair.94@hotmail.com köszi!
Üdvözlettel: ChaiR
-
bpx
őstag
valaki aki keni-vágja a c# template-eket erre ránézhetne
[link]
-
törölt tag
Köszi szépen, már egy verzió telepítése folyamatban is van, amit a
http://www.microsoft.com/exPress/download/#webInstall
oldalról töltöttem le.
Az expressz változat szóba hozásával nagyon sokat segítettél,
remélhetőleg ez megfelelő lessz. Mégegyszer köszi! -
törölt tag
Expressz változatom nincs, de most megpróbálok ilyent keresni.
Egyenlőre köszönöm a tippet Karmá-nak! -
törölt tag
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy honnan lehet letölteni működöképes
visual basic-et?
A kereső csak visual basic cce változatot adja, ezzel azonban .exe fájlt nem lehet létrehozni.
Az is megfelelő lenne, ha valaki a cce változathoz adna tanácsot, hogy mit kell
beszereznem ahhoz, hogy .exe fájlt tudjak vele készíteni. -
whited
addikt
sziasztok
most 1 progti irok amivel 1 adott karaktert betöltök alulra jön 1 meteor és ha eltalálom lekell lőni, azt hogy lehet megcsinálni hogy eélőszőr kiválaszthatssak 1 karaktert 2 közül és akkor csak annak a képei töltsenek be delphiben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest