- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A stringre meg rájöttem, hogy \\ kell, hogy mappának nézze, csak nekem ezzel nem kellett törődjek, mert java.util.file-t használtam, ő meg megoldja a belső működésében.
-Viszont a példámban fennakadtál rajta, ezért magyaráztam el, hogy nem én értettelek félre, hanem...
3. pontnak fussunk neki még egyszer.
1. 2. pontban leírtam, hogy miért kell átadni a splitnek a \\-t, mint regexet. A string miatt a \\\ mindkét \-je elé kell egy-egy \ (tehát összesen 4, \\\\) azért, hogy a java fordító végül úgy értelmezze, hogy te két \-t akartál átadni paraméterként.példa. [link]
Ha java-ban egy tabot akarsz hozzáfűzni egy stringhez, akkor stringvar+= '\t',
itt a \ arra való, hogy jelezzük, hogy az utánakövetkező karakter az nem egy tényleges t karakter, hanem egy tabot akarunk ott látni. Mivel a \ ilyen speciális módosító karakter, amivel ilyen esetekben jelzünk a fordítónak, a \-t mint karaktert leírni kettő darab \-rel lehet (\\).
Ha 2 darab \\-t mint stringet akarsz megadni, akkor 4 \-t kell írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- PayPal
- Nintendo Switch
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest