- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A stringre meg rájöttem, hogy \\ kell, hogy mappának nézze, csak nekem ezzel nem kellett törődjek, mert java.util.file-t használtam, ő meg megoldja a belső működésében.
-Viszont a példámban fennakadtál rajta, ezért magyaráztam el, hogy nem én értettelek félre, hanem...
3. pontnak fussunk neki még egyszer.
1. 2. pontban leírtam, hogy miért kell átadni a splitnek a \\-t, mint regexet. A string miatt a \\\ mindkét \-je elé kell egy-egy \ (tehát összesen 4, \\\\) azért, hogy a java fordító végül úgy értelmezze, hogy te két \-t akartál átadni paraméterként.példa. [link]
Ha java-ban egy tabot akarsz hozzáfűzni egy stringhez, akkor stringvar+= '\t',
itt a \ arra való, hogy jelezzük, hogy az utánakövetkező karakter az nem egy tényleges t karakter, hanem egy tabot akarunk ott látni. Mivel a \ ilyen speciális módosító karakter, amivel ilyen esetekben jelzünk a fordítónak, a \-t mint karaktert leírni kettő darab \-rel lehet (\\).
Ha 2 darab \\-t mint stringet akarsz megadni, akkor 4 \-t kell írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest