- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
chair.94
csendes tag
Helló mindenki. Először is leszögezném hogy általam csak messziről simogatott témaként ismerem ezt a "programozást" számomra bonyolultnak tűnik egy kicsit. De most elszántam magam hogy megtanulok valamilyen szinten. Már kaptam is egy feladatot egy matek 5 ösért hogy ha csinálok a tanárnak egy olyan programot amely az alábbiakra épül:
nem kell jó grafika stb, csak hogy kérje a program hogy írjak be két számot, és ezekből számolja ki a legnagyobb közös osztót, az euklidészi algoritmus alapján. És természetesen ha nem pozitív egész számot írok be, akkor valamilyen hibaüzenetet írjon ki. őőőőőő...
én nem tudom lehet hogy egy "ökörség" volt de én a pascallal kezdtem el.. na hát én már ott megakadtam hogy mit írjak be ha azt akarom hogy kérjen két számot... mert matematikai logikám van rá hogy átírom a feladatot ilyen parancsokba, azt megcsinálom egy jó 2 óra alatt csak ezt egyszerűen nem tom hogy lehetne megcsinálni. A programnak ennyi lenne a lényege, na persze, mind ezt úgy csináljam meg hogy van egy csomó házink, és tanuljak meg gyorsan programozni, és csináljak egy programot 2 hét alatt... nehéz feladat lesz.
Szeretném ha egy kicsit segítenétek. Szívesen elfogadok ilyen programozási tutorial-t vagy nem tom minek hívjam, vagy egy sima programozási nyelvet, de azért ne 400 oldalas legyen. és legyenek benne példák... mert én olyat találtam ami 300 oldalas de az csak egy szöveg és nincsenek példák csak mondja mondja a szakszavakat. és tele van még 100-100 oldalas linkekkel... őőőőőő... olyan 20 mp múlva kinyomtam még a nézésbe is elfáradtam....
annak is örülnék ha ide válaszolnátok: chair.94@hotmail.com köszi!
Üdvözlettel: ChaiR
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest