Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Kérnék egy jókora segítséget, programozásban nem vagyok nagyon otthon, de szeretnék ennek a végére járni. Szeretnék multiple html forrásból kinyerni adatokat, amelyeknek a struktúrája megegyezik. Kábé hasonlóan primitív:
...<tr><td>Munkavégző neve: </td><td > Kiss Pista </td>
<td>Életkor:</td><td> 43 </td></tr>...
Valami függvénnyel (php-ben preg_match ha jól tudom, de nem nagyon értek hozzá
) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.
Aztán a kinyert adatokat adatbázisba elmenteni. Ha megvan akkor megnyitni egy új htmlt és ugyanígy ismétlődő ciklusként.Na a kérdés: Milyen nyelvben célszerű ennek neki állni? Magyarul melyiket kezdjem el megtanulni, amiben a legegyszerűbb ?
És az esetleges kérés über sok idővel rendelkező fórumtársaknak:
Nem tudom hány soros kód lehet ezt megcsinálni, de ha valaki nagyon-nagyon ráér, esetleg egy minta kódot adhatna, elég gyorsan tanulok. Csak sajnos anno is úgy próbáltam tanulni a programozást, hogy kész kódokból összeollóztam magamnak, és erről nem találtam googleben sem igazi segítséget vagy alapot. Tudom, óriási kérés, de ha valaki netán írna valami alap kódot, leírná egészen a változóbekéréstől az sql írásig? Előre is köszönet és hála, ha helybeli vagy (Debrecen) még sörre, csokira is meghívlak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Death Stranding Director s Cut
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.