-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter #5902 üzenetére
Persze szintekkel meg lehet oldani, de a feltöltés attól még valamennyire kötött lesz az admin felülethez, és az nem olyan színes-szagos, mint a front-end. Szóval ez is zsákutcának tűnik.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan ingyenes motorról (ami még jó is), amely átmenet az aukciós portálok és a webshopok között. Tehát a felhasználók töltik fel a termékeket, de nincs licitálás, csak fix ár.
Köszi! -
bobace
addikt
Kérnék egy jókora segítséget, programozásban nem vagyok nagyon otthon, de szeretnék ennek a végére járni. Szeretnék multiple html forrásból kinyerni adatokat, amelyeknek a struktúrája megegyezik. Kábé hasonlóan primitív:
...<tr><td>Munkavégző neve: </td><td > Kiss Pista </td>
<td>Életkor:</td><td> 43 </td></tr>...
Valami függvénnyel (php-ben preg_match ha jól tudom, de nem nagyon értek hozzá) meg kellene keresni a munkavégző nevét és kimenteni, majd az életkort is és kimenteni.
Aztán a kinyert adatokat adatbázisba elmenteni. Ha megvan akkor megnyitni egy új htmlt és ugyanígy ismétlődő ciklusként.Na a kérdés: Milyen nyelvben célszerű ennek neki állni? Magyarul melyiket kezdjem el megtanulni, amiben a legegyszerűbb ?
És az esetleges kérés über sok idővel rendelkező fórumtársaknak:
Nem tudom hány soros kód lehet ezt megcsinálni, de ha valaki nagyon-nagyon ráér, esetleg egy minta kódot adhatna, elég gyorsan tanulok. Csak sajnos anno is úgy próbáltam tanulni a programozást, hogy kész kódokból összeollóztam magamnak, és erről nem találtam googleben sem igazi segítséget vagy alapot. Tudom, óriási kérés, de ha valaki netán írna valami alap kódot, leírná egészen a változóbekéréstől az sql írásig? Előre is köszönet és hála, ha helybeli vagy (Debrecen) még sörre, csokira is meghívlak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest