Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
válasz sztanozs #8445 üzenetére
A motor 12 éves folyamatosan fejlődik, és teljes mértékben cégen belüli fejlesztés. Ez inkább csak nekem új, nem a cégnek. Nem erről szerettem volna véleményt cserélni, hanem a válaszod második feléről.
Én pályakezdő vagyok, és csak az ügyfél igénye miatt "értetlenkedtem". Bocsánat.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
plaschil
aktív tag
Sajna nem cookie-ban van tárolva, hogy be van-e lépve vagy sem, ez egy nagyon egyedi motorfejlesztés.
Igazából böngészőben fut, de nem webes alkalmazás.
Tehát tekinthetünk rá úgy, mint egy "vastag kliens". Szóval, ha win authentikációval beléptetünk egy user-t az alkalmazásba, egyáltalán van-e értelme a kijelentkezésnek? Szerintem egyáltalán nincs, hiszen a "session" addig él, amíg a user be van jelentkezve a win-ba.Igazából az érdekelne, (így napközben lehet jobban meg tudom fogalmazni mint este ), hogy találkozott-e már valaki olyan igénnyel, hogy egy "vastagkliens"-hez hasonló cucc dobja ki a user-t, aki amúgy win authentikációval van belépve.
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
A cégnél benn egy olyan problémával (?) találtuk szembe magunkat ami a következő. Adott egy böngészőben futó alkalmazás, ami Windows autentikációval automatikusan (az oldal megnyitásakor) belépteti az éppen a Windows-ba bejelentkezett user-t.
Az ügyfél viszont kitalálta... hogy dobja ki a user-t bizonyos idejű inaktivitás után.
Ki találkozott már hasonló kéréssel és mi volt rá a megoldása?
Bennünk az merült fel, hogy egyszerűen záródjon be az alkalmazás, de az milyen hülyén néz már ki. Kijelentkeztetni meg nem sok értelme van, hiszen azon a gépen csak ő fog tudni belépni, addig amíg ő van belogolva a Windows-ba. Már ha egyáltalán sikerül megoldani, hogy úgy legyen kijelentkezve, hogy közben be van jelentkezve az OS-be.[ Szerkesztve ]
-
plaschil
aktív tag
válasz freelanced #7014 üzenetére
-
plaschil
aktív tag
válasz Jim Tonic #6902 üzenetére
"a vállalatirányítási rendszer nem azért van, hogy mellette dolgozz"
De ha mégis kéne mellette dolgozni, felvesznek mellé 500Ft-os órabérért gyakornokokat... sajnos tapasztalat. (és nem írok vállalatot, nehogy megsértsek valakit)Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Egy általános kérdést szeretnék feltenni. Szerintetek lehet-e olyan programot írni, ami egy nyomtatandó oldal lefedettségét számolná ki valamilyen módon, természetesen nyomtatás előtt, egy dokumentumból lenne rá képes. Azt egyelőre hagyjuk, hogy külön kezelje a színeket, és az egyéb feature-öket. Kíváncsi vagyok az ötleteitekre.
-
plaschil
aktív tag
válasz Snowy_owl #4910 üzenetére
Vegyél egy alap c++ könyvet és ülj le a gép elé gyakorolni. Másképp nem megy, csak ha gyakorolsz. Sokat. Ez is segíthet ha tudsz angolul. Vagy nézegess neten tutorialokat.
-
plaschil
aktív tag
válasz plaschil #4906 üzenetére
Na megvan a hiba, ilyennel pályafutásom során sosem találkoztam.
Van az Add-in manager. Oda kellett volna betölteni a java, c++, c# modulokat. Ezt mindenkinek meg is csinálgatta, nekem failed az összes. A modules mappát megnyitva ott sorakoznak a mappák
staruml-cpp, staruml-csharp stb... Ezek mindegyikében található egy unreg.bat nevű állomány. Ezt elindítva villan egy dos-os ablak, s lőn ha indítom a StarUML-t, most már load successfull. Csak azt nem értem, ezt a többieknek miért csinálta meg automatikusan.Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom hova írjak, ide érzem megfelelőnek. Valaki találkozott már a StarUML nevű progival?
Osztálydiagramot szerkesztettem benne, most kéne az üres osztályokból legenerálni az osztályokat, package-be.
Az a gondom, hogy a Tools menüben nincs olyan hogy C, C#, Java....
Haveri körből bárki feltette, neki ott van a menüben, nekem nincs.Ugyanazt az install-t használtuk.
Ötlet?
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Valaki adjon már nekem forró nyomot a következő problémára.
Szeretném "log-olni" a kinyomtatott oldalak számát. Tudom van ár program, csak az fizetős.
Arra gondoltam, ki lehetne szedni valahogy a felugró ablakból.
Amikor nyomtatok a driver feldob egy nyomtatási sort, abban van egy számláló az aktuális dokumentumra, vajon azt el lehet érni valahogy?
C-ben és java-ban is jöhet valami tipp.Köszi
-
plaschil
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest