Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193888 üzenetére
Annyira jól működött filmként, hogy amíg Moby le nem írta, hogy hogy hívják a főszereplőt, már a neve sem jutott eszembe.
Az assassin-kodás beleerőltetése meg olyan szinten izzadságszagú, hogy arra szavak nincsenek, látszik belőle a cél, meglovagolni az Ubi sikereit. Ha ez a játék nem a Sony által finanszírozva jön ki, hanem mondjuk az Ubi zászlója alatt, akkor menne a sablonozás, meg a rókabőr-effektus mantrázása. De így ez egy kiváló, hangulatos Sony ex-ként vonul be a pléjsztésönös agyakba. -
LÁZ
addikt
válasz
denko #193895 üzenetére
a slim astro bundle most talán a legjobb deal, és ha nem sátántól valóak a használt lemezes játékok, akkor kereshetsz hozzá meghajtót pluszba, én hosszú távon vmi lemezes verziót választanék, de jelen pillanatban a legjobb deal az astro bundle, és a storeban is elég sok minden van akciózva most digitálisan.
ps. konzolvilágnál is érdemes nézelődni, a használt/beszámolt gépekre is van gari..
-
F-ECT$
titán
válasz
denko #193895 üzenetére
Ha top konzol kell, akkor Pro, ha best buy, akkor inkább a Slim Astro bundle 170k-ért. (Standard már nincs.) Azt döntsd el, hogy akarsz-e lemezezni (olcsóbban kijössz a játékokkal, ha veszed-eladod a lemezeket, mintha csak digitálisan vásárolnál).
Bővítés alatt mit értesz? Plusz ram nem megy bele semelyikbe, de tárhelyet mindben lehet bővíteni.
Most van akció, ne várj.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Mostanában megéri ps5 slimet venni ha már van piacon a pro?
Prót dragallom 330ert, de eddig nem volt konzolon és fogalmam sincs Mia Best Buy mostanság, ps5 standard?
Lehet slimet bővíteni egyáltalán?Vagy várjak 1 2 hónapot hátha lesz valami jó akció?
-
Mezcal
addikt
válasz
Filmként a Black Flag sztori lazán veri a GoT-ot. Próbáld már ki egyszer, úgy is jön belőle remake.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193890 üzenetére
Akkor azzal vesd össze, ne egy egész, közel két évtizedes sorozattal. Mondjuk én egyikre sem emlékszem már, felejthető középszar mindkettő.
Ellenben a Black Flagből vagy a Unityből több jelenet megmaradt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193889 üzenetére
[link]
Itt egész jó gonolatok születtek például a két játékról, úgy hogy szerették mindkettőt a népek ott.
A hangsúly a felejthetőn van, a Gotra még mindig emlékszem, a Valhallára már egyáltalán nem. Nem tudták úgy elmesélni a középszer sztorit annál hogy maradandó legyen, szerintem ennyi a történet. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Szerintem mind játszottunk és rohadtul nincs olyan messze egy random modern ac-tól, mint ahogy azt te elképzeled.
Volt egy erős atmoszférája, jól nézett ki, jó volt a harcrendszer, de hogy a sztorija nem volt erősebb középszernél annak se az is biztos.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193887 üzenetére
Ez oké, de filmként jobban működik a Sakai féle történet felépítés. A szinkronok és a karakterek benne mind egy korrekt iparos munka fölött vannak ám. De ezt egy ps topikban tényleg le kell írnom?
Azt hittem ti is játszottatok Got-al. Nem kell hozzá túl sok tapasztalat se, hogy lássam hogy a Sony nyomja a pénzt rendesen a történet alapú játékaiba és ez szerencsére meg is látszik szépen.
Ebben fejlődhetne az Ac széria, ha már a pénz állítólag ott is rendelkezésre áll. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193885 üzenetére
Még abból az időszakból is ott van Edward Kenway, Aldo Dorian, Bayek vagy akár az Alexios/Kassandra duó, akik sokaknak lehet emlékezetesebb, mint Jin Sakai.
-
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193883 üzenetére
Pl. az Odyssey vagy a Black Flag semmivel sem volt gyengébb ilyen tekintetben. A Valhalla sem volt szerintem rosszabb, ott ugyanúgy átjött a Viking életérzés, a kiegészítői is jól sikerültek, jól kiegészítik az eredeti vonalat.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred #193872 üzenetére
>a régebbi ac-k ezekben gyengébbek voltak sajnos.
Tippre az Ezio Auditore vagy Desmond Miles név több játékosnak mond valamit, mint a Jin Sakai, vagy mi a tököm volt annak a nyomoréknak a neve
-
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193881 üzenetére
Melyik a másik nálad?
_drk: felesleges párhuzamot vonni az európai mentalitással, ők nagyon másképp gondolkodnak és élnek. Nekem a személyes tapasztalatom velük nem a mesék fenntartása, hanem a hagyományok őrzése (ott vannak olyanok, az európaiak ezt tűzzel-vassal irtják régóta) és megbecsülése.
-
Farkassacred
őstag
válasz
echterion #193879 üzenetére
Az egyik (esetünkben a Got) megállja a helyét, mint film is akár. A hangulat, a fejezetek sorrendje, a karakterek, a vágások és forgatókönyv etc. Éretebben is kezeli ezeket az a játék és itt látszik is egyébként, hogy egy Sony címről van szó.
Általában nincs is probléma a jelenetekkel ott, mert baromira odateszik magukat láthatóan.. Ha pontozni kéne, akkor az egyik az egy emlékezetes 7-8 pont körüli movie, míg a másik egy felejthetőbb 6-7.
A grind részt sajnálom a Got-ban is, hasonlóan elment a kedvem a játéktól egy idő után már miatta, dettó mint a fentebb említett esetben. Csak itt benntartott a sztori és a harc (legnehezebb fokozaton vittem végig, lehet amiatt is élveztem annyira). -
_drk
addikt
válasz
echterion #193879 üzenetére
Biztos vannak olyanok.
Csak kb úgy működhetett, mint nálunk a lovagok a szegények és védtelenek oltalmazói, aztán meg tudjuk jól hogy működött átlagosan...
Itt kb annyi a különbség, hogy Japánban a meséket szépen fent tudták tartani.
De amúgy még a belviszály is teljesen más mint amikor kívülről jönnek hóditók. -
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193877 üzenetére
Semmivel nem volt annak sem jobb, meglepő fordulatokkal telibb a története, mint általában egy AC cuccnak, ha meg egy Yakuza-hoz hasonlítanánk, még gyengébb képet mutatna. Ha valami 3rd parti cuccként jött volna ki multiplatformként, akkor nem lenne ennyi ember elájulva tőle, az a játék nem több, mint egy tisztes iparosmunka, annak persze kiváló, de túl sok eredeti elemet nem látni benne, szinte mindet láttuk már a korábbi AC-ekben is. A játékmenet és a grafika így együtt remek volt, ezért is platináztam anno. De korszakalkotónak vagy jobbnak, mint bármelyik korábbi AC, nehezen mondható.
_drk: olvass utána a szamurájok becsületkódexének, aki egész addigi életét az alapján élte le, az nem fogja csak úgy hátrahagyni néhány barbár támadás miatt, inkább meghal becsülettel.
-
Farkassacred
őstag
válasz
echterion #193874 üzenetére
Egyszerű szavakkal, szerintem a tálalás volt lenyűgöző ott, a kiváló szinkronok és a megteremtett hangulat ami emlékezetessé tette a fejezeteket a játékban. Máig megmarat bennem egy csomó epik jelenet, de a szomorkásabb részekre is emlékszem még úgy ahogy.
A mellékszereplők egytől egyig megvannak a fejemben, élethűen voltak megírva és ábrázolva szerencsére. (Az meg, hogy ki hány embernek/csapatnak ment neki.. egy játékban szerintem ne firtassuk, mert a végén tényleg nem lesz mivel játszanunk.)
Ellenben egyébként az ac sorozatokban a történet mindig inkább hasonlított egy gépi verzióra, vagy egy gyorsan összedobott scriptre és sajnos a szinkron sem túl acélos náluk. Egyébként egyetlen mellékszereplőre sem emlékszem már a Valhallában például, de az nagyon rémlik hogy a fő karaktereink hangjai gyengék voltak nagyon.
Reméljük tényleg változtatott ezeken a csapat, bár már itt is írták páran hogy úgy érzik ebben a két pontban most sem igazán sikerült fejlődniük. -
_drk
addikt
válasz
echterion #193874 üzenetére
Nekem pont az volt a legnagyobb hülyeség benne, hogy elvárták volna, hogy menjen neki telibe 1000 Mongólnak....
Első csata az ok, de miután kiirtották a fél szigetet a becsület és tradíciók (öngyilkosság) VS józan észnek vannak határai...
Tudjuk hogy nem tiszták fejben a japánok de nem így. -
raveinT
tag
Végére értem az aw2-nek. Összességében jó játék csak a story paceing van elbaltázva, ill. szerintem nem tett jót neki ez a "válts karaktert amikor akarsz" megközelítés, mert amúgy is nehezen áll össze a story és ha nem megfelelő sorrendben nyomod esetleg, az még tovább nehezíti a dolgot.
Amit nem értek, hogy minek van külön costumes menüpont, ha a végigjátszás után a new game plus módba semmi újat nem kapsz, és ahogy néztem a neten, nincs is semmi unlockolható. Így gyak. semmi se motivál a new draft nekifutásra.
-
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193872 üzenetére
Történetben az sem volt túl eredetibb, mint az átlag játékok, leszámítva
minimum szemöldökfelemelést okoz. A grafika és az az által életre keltett japán hangulat vitte el a hátán a játékot szerintem.az elninjuló szamurájt, ami még egy nem japán történelemszakértőnél is -
PTM
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #193869 üzenetére
Vagy próbálj ki általában valami olyat, ami nem open world. Ez épp az a zsáner, ami notóriusan nem tiszteli a játékos idejét. A végén egy bevásárlólista kb. az összes, inkább csak azon múlik, hogy ezt melyiknek mennyire nézi el az ember.
Kivételként tudok például olyat mint az Outer Wilds, a The Witness, vagy a Talos Principle 2, de ezek nem akció-, hanem puzzle játékok.
-
Farkassacred
őstag
válasz
echterion #193868 üzenetére
Tény, hogy nem játszottam még ezzel az új Ac résszel, így arról sokat nem tudok mondani. De a Got történetben és harcrendszerben elégge a toppon volt ahogy emlékszem, a régebbi ac-k ezekben gyengébbek voltak sajnos. A map kiürítése volt fárasztó grind ott is.
De lehet aztán, hogy a Shadows felnőtt abban a két dologban is hozzá.
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84 #193867 üzenetére
En tobb mint otven ora utan sehol nem jarok szinte ugy erzem
(jo 4. Terultet nyitottam most meg de nincs minden kipucolva
)
Tsushima osszesen 60 ora volt kb platinazva, ez jelenleg mindenben jobb es tobb szamomra
ugy erzem boven 100 ora felett lesz ez is
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
echterion #193868 üzenetére
Nekem nem vagyis azt mégis végigvittem, igaz már nem rémlik hány óra volt, de végig ment, lehet ennyit jelent ez a pár év öregedés türelem ingerencia stb
Lehet engem már csak egy új Zelda vagy Mario rángatna ki ebből az állapotból ami ilyen félig elégedettnek mondható. -
echterion
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #193867 üzenetére
A Csucsima pont ugyanez volt. Azt is a japán hangulat vitte a hátán, ha ez uncsi, akkor az is az volt.
-
Szilágyi84
senior tag
Assassins Creed Shadows 30 óra után nekem elég volt és bebizonyosodott, hogy valóban igazi AC csak most jelenleg ilyen japán csúcsgrafikás kivitelben...
Kb a felénél járhatok 20as szintig volt élvezhető számomra. Az ezutáni ismétlődés már nem motivált.
Remélem a Ghost of folytatása élvezhetőbb lesz. -
raziel01
veterán
[link] Star Trek Prodigy: Supernova 939 Ft
Topicban még nem volt. [link] review[link] Summum Aeterna 1.498 Ft [link] videó
[link] Turok 1.872 Ft
[link] Turok 2: Seeds Of Evil 1.872 Ft
[link] Serious Sam: Siberian Mayhem 1.872 Ft
[link] HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged PS4 & PS5 2.818 Ft (többi kiadás is akciós, PS+-ban is volt már)
[link] Devil May Cry 5 Special Edition 3.747 Ft
[link] System Shock 5.996 Ft
[link] SILENT HILL 2 Deluxe Edition 19.493 Ft -
Project: A
tag
válasz
Beegabor81 #193860 üzenetére
de, be van állítva viszont éppen játszottam folyamatosan.... "harcoltam" - erre bedobta ellém, hogy most ő kikapcsol...
-
Yodafon
őstag
válasz
Beegabor81 #193853 üzenetére
Játszottam vele, a 7el, de most kezdem 8at és utána a et és 5ot. De nekem az a láda sose volt létszükség. Vagy akkor keverem más inventorys játékkal de azt kétlem
-
Beegabor81
tag
válasz
Project: A #193857 üzenetére
Nincs beállítva az energiagazdálkodásnál, hogy menjen rest módba pl 20 perc után, és éppen mást csináltál, így inaktív voltál a ps5-tel annyi ideig?
-
F-ECT$
titán
válasz
Project: A #193857 üzenetére
Nem. Lehet hogy hibás példányt fogtál ki.
Tud rendesen szellőzni a gép?
-
tag
válasz
Project: A #193824 üzenetére
Esetleg valaki?
-
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #193855 üzenetére
Volt a héten. Még mindig 2025 vége a megjelenési ablak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
hombre[EU] #193846 üzenetére
Csak Jönne már valami hír erről a GTA 6 rol
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #193853 üzenetére
Vagy csak addig jut el, amíg elfogy az inventory és utána off.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a ps5 pro táborba.
Számomra a legjobban várt játék a Death Stranding 2.
Utána jön a Ghost of Yotei,és a Mafia.
És a robocop unfinished business.
Rajtam kívül érdekel ez a játék valakit?Nem tudom miért,de egyáltalán nem izgat a GTA 6.
A GTA 5 is megvan,de soha nem tudtam magam rávenni,hogy játsszak vele.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #193841 üzenetére
Meg jön a Mindaeye, ami nem tűnik rossznak. De mivel a Death Stranding 2 is abban a hónapban jö , így nem kérdés melyiket fogom előbb tolni.
-
válasz
hombre[EU] #193846 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz
szegény minden,ami a gta6 utáni hónapokban jön ki
-
Elderath
addikt
válasz
Elvileg nyáron jön. Mafia sose volt GTA
-
Yodafon
őstag
válasz
Beegabor81 #193837 üzenetére
Hat... En az ilyen ládákat sose használtam 🤷
Mindig üres szokott lenni.. -
cyberkind
félisten
válasz
Pontosan ezért jön ki előtte, méghozzá nyáron.
-
RangerFox
Topikgazda
Civilization VII ✅
Monster Hunter Wilds ✅
Split Fiction ✅
Assassin's Creed Shadows ✅
Indiana Jones and the Great Circle
Clair Obscur Expedition 33
Forza Horizon 5
Doom The Dark Ages
Death Stranding 2
Metal Gear Solid Delta Snake Eater
Mafia The Old Country
Borderlands 4
Ghost of Yotei
Path of Exile 2
Little Nightmares 3Indie címeket pedig mindig év végén szoktam összeszedni, hogy mik jelentek meg épp az aktuális évben, azt a piacot nehéz számon tartani napról-napra.
-
PTM
aktív tag
válasz
Beegabor81 #193837 üzenetére
Fú ez manapság már tényleg elég nyögvenyelősen hangzik.
-
Beegabor81
tag
válasz
Yodafon #193836 üzenetére
A Zero-ban nincs láda, amibe ha belepakolsz valamit, akkor az minden létező ládában benne lesz. Itt ha leraksz egy tárgyat valahova,akkor az ott marad. Így lerakhatsz egy cuccot a térkép legszélsőbb sarkába, de lehet később kelleni fog a legmesszebb lévő ellentétes oldalon. Így mehetsz át sok-sok töltőképernyőn, ahelyett, hogy a szomszéd szobában lévő ládából kivennéd.
-
LÁZ
addikt
once upon a puppet
hell is us
path of exile ii
the midnight walk
crimson desert
ghost of yotei
the eternal life of goldman
mafia the old country
titan quest ii
the precinct
greedfall ii
judas
no rest for the wicked
neo berlin 2087
little devil insidecsak amik a wishlisten vannak, de egy részük csak bejelentve lett, dátum még nincs, de hátha idén még előkerül vmelyik...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
raziel01 #193825 üzenetére
Resi 1 szerintem egy fantasztikus felújítás lett, a 0 számomra játszhatatlan a backtracking miatt. Ennyire szarul művészet megoldani valamit, főleg, hogy ez asszem az ötödik rész volt a mainline játékok között, szóval nem is kellett volna spanyolviaszt feltalálni. Nem tudom, mi volt az elmélet mögötte, de rendesen elszarták a játékélményt vele.
-
TrishtanAG
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Mandragora: Whispers of the Witch Tree [link]
Wreckfest 2 [link]
Ghost of Yōtei [link]
Titan Quest II [link]
Forza Horizon 5 [link]
Path of Exile 2 [link] Jelenleg játszok a bétával, de várom a teljes megjelenést, ami elvileg idén lesz.
Death Stranding 2, csak ha lesz benne magyar felirat. Eddig úgy néz ki, hogy nem lesz. -
melega
őstag
válasz
republic666 #193827 üzenetére
Ja és ps 5 re is előrendelhető a Mindseye.
-
republic666
tag
HITMAN, VR2-n ****va jó lett!
-
PTM
aktív tag
válasz
vm93hun #193823 üzenetére
Szerintem az öt óra nem átlag, hanem egy sietős/rutinos végigjátszás, a HLTB is 7-10 órát ír az Orderre. Én mindig ráérősebben játszom, benézek mindenhova (csak sokszor oda nem, ahol van is valami
), a Spec Ops: The Line így például 10 óra volt a Steam szerint. (Az egy brutál erős játék!)
#193825 raziel01
Kíváncsi vagyok, milyen lenne úgy. A 30 FPS-től tartottam picit, végül eszembe se jutott a játék közben. Valószínűleg mert kevés a gyors rész benne, ill. erős a blur.Szerintem a játékmenetet kellett volna reszelni. Sokszor volt muszáj gyalogolni vagy lopakodni, még ebbe sem szólhattam bele. Lehet, ezzel is a teljesítményt vagy töltési időket palástolták, nem tudom.
-
raziel01
veterán
Én mindenképp tervezem még egyszer végigvinni. Sima PS4-en toltam. Usa accal 5 dollárért vettem 5 éve kb.
A képarány miatt kár mondjuk, PS5-ön jó lett volna 60 FPS, 16:9-es képaránnyal.
-------------
Resident Evil Zero:
Pár éve vettem, most volt rá időm. A grafika szvsz még most sem vészes, irányítás jó de botrány az item management, folyamatos backtrack emiatt. Amennyire tetszett 3 éve az első rész annyira gáz most emiatt ez. Plusz ugye nagyon zavaró a töltőképernyő mikor átmész egy másik területre, 5-6 mp mert modern hardveren nem indokolt. PC-n ki lehet szedni belőle, konzolon nem. Aki játszott vele tudja miről beszélek. -
tag
Sziasztok! Nem régen vásároltam egy PS5-t és ma meglepő módon játék közben akart kikapcsolni energia gazdálkodás miatt....... más is tapasztalt ilyet?
-
vm93hun
aktív tag
Nekem már több éve megvan egy lemezes példány belőle, de még mindig nem vettem rá magam, hogy elindítsam.
Rövid: relatív.
A kezdeti balf@szoskodásokkal, mire rájön az ember, hogy hogy működik a játék minden kb 10 órának hat. Youtube-ra ránézve egy átlag walkthrough kb. 5 óra.
Spec Ops The Line-nal volt hasonló érzésem, ami kb 3,5-4 óra lenne végigjátszani ideális esetben, azonban a játék nehézsége miatt kb. 3x3 óra volt végigjátszani.és pszichológiája Akcióban oké: volt ez már olcsóbb is (3k alatt is volt kapható psdeals.net szerint), csak sajnos az árak követték az inflációt és a Sony általában nem szokott 65%-nál lejjebb engedni a saját termékeinek az árából, így annyiért nem venném meg digitálisban. Kár, hogy Plus Extra-ban sincs bent, holott már lassan 10 éves termék.
2015-ben ez volt a Playstation egyik "nagy durranása" amit az akkori E3-on bejelentettek.
... a konkurens platformon meg a visszafelé kompatibilitás.
-
PTM
aktív tag
The Order: 1886
Egy "méltatlanul leszerepelt játékok" listán láttam. Köpenyes férfiak és nők nagy fegyverekkel az 1800-as évek végefelé, ez bejött. 10 órába telt a végigjátszás, minden trófea feljött közben, csak a gyűjtenivalók nem. Azokat még 2 óra alatt összeszedtem (csak minek), így platina lett.
Van benne Gears ihlette harc és számomra jól működő QTE, és az említett gyűjtögetés. Viszont ez sokkal inkább filmszerű mint játékszerű. A nagyját a lassú mozgás és átugorhatatlan cutscene-ek teszik ki (elsőre nem ugornám át őket, utána már igen), így nekem játékként unalmas és fárasztó volt. Gyakori kritika, hogy rövid, én viszont örülök, hogy ezt nem nyújtották hosszabbra. Számomra kevés benne az élvezet, maga a játék, szomorú is lettem volna, ha ezért teljes árat adok.
Így akcióban oké, érdekes élmény volt, de az erős grafika, hangulat és egyes frankó pontjai számomra nem mentették meg. Kolléga jól összefoglalta szerintem, techdemó. Összességében ez most nem tetszett.
-
F-ECT$
titán
A kontrolfreek thumbstickjeim 3 év alatt szétmentek, elengedett mind a ragasztás mentén.
Hol érdemes most hasonló cuccot rendelni? Legalább 4-5 félét vennék.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
zojjektum #193815 üzenetére
Mert már tudom , hogy idősebb vagy azért!
Csak viccelek, oks!
Többieknek:
Nézem ezt az évet azért durva mennyi játék jön még, és amit tuti meg is veszem majd, te jó ég!
A kövi hónap is jó lesz ami nálam kimaradt Days Gone Remestered..( 3800huf )
Aztán itt a Ac. Shadows is vár még rám.
Mandragora is jön (Magyar fejlesztők)
Forza H5. is jön pff.. -
Szoke1982
senior tag
válasz
zojjektum #193783 üzenetére
Remélem még én is 48 (ha megélem) fogok még játszani mint ön! Természetesen mint írtam is nem ön felé irányult a hsz-em, csak leírtam mi megy mostanában .
Amúgy most újra néztem és tényleg elég nyavagjós a hangja, én meghallgatom más véleményét is és ha igaza van akkor még elnézést is kérek stb. Elsőre engem nem zavart de van benne valami!
Amúgy tök igazad van például a Stellar Blade -nél Eve hangja például engem nem, de az asszony már a falra mászott tőle mikor szenvedett vagy ütés volt nem tudom. De őt például nagyon idegesítette már! Amúgy ilyenkor jó ha lehet saját karaktert csinálni és szokott is beszéd hang benne lenni !
Persze értem nem kötekedtél és nem is annak véltem semmi gond, és én is szemügyre vettem újra avagy hallgattam! 🙂
Nálam így elsőre a részletek leptek meg azt néztem tetszik ez az új ue5 motor, főleg ha jó a játék és a gameplay, akkor már én elvagyok mint a befőtt! -
Elderath
addikt
Itt az új Mindseye trailer. Június 10.
Nem tudom ez még mindig fura nekem. Olyan mint valami B kategóriás film.
-
echterion
nagyúr
válasz
spleenszuru #193741 üzenetére
Én minden támadás elől elugrok, legyen az kék, piros vagy fehér (vagy szürke vagy ilyesmi). Ez eddig bevált, szépen le tudok mindenkit kaszabolni, akit nem sikerül (vagy nem lehet) "megbökni".
-
Bazsi1987
őstag
Nba2k26
Ghost of Yotei -
allnickused
tag
válasz
markknight #193797 üzenetére
Annyira, hogy már meg is járta a havi ajándékjáték kategóriát. (direkt nem írtam ingyent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox one X konzol 1Tb
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest