- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz S e t h #187854 üzenetére
DD2 135 óránál , második végigjátszásnál járok. S még mindig találok új helyszíneket. És nagyon élvezem. Az első kört megjelenéskor sima ps5 ön , most pron játszom.
Nagyrészt sokkal élvezhetőbb a játék , de érthetetlen egy egy jobban droppolós helyszín a városon kívül , ami alapgépen nem volt.
Legalább ennyire élvezetes gameplayt várok a crimson desert-től.[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
válasz vodrosjozsi #187090 üzenetére
Szia.
link -
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Ha a régi konzolról az újra beállításokból indítom (adatok küldése) a költözést elvileg minden ugyanúgy néz majd ki ? Még a játékokat másolja. De pl energiatakarékos beállítás stb is átmentésre kerülnek ?
-
wolf13
őstag
Ha találtam PS 5 Disc Deive-os slimhez talp (horizontal) modellt, az jó lehet prohoz szintén lemezes verzióhoz ?
-
wolf13
őstag
Fekvő tároláshoz pro-hoz esetleg tud valaki modellt 3D-nyomtatáshoz ?
-
wolf13
őstag
válasz undercover #182992 üzenetére
Ha jól láttam , akkor csak letöltötte a frissítést , s csak később telepíti a fel. Legalábbis nekem. Bf2042 is szokott ilyet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
válasz negyven2 #182421 üzenetére
A múlt héten (nem írom le az emag nevét szándékosan ) , betettem egy terméket kedvencek közé. 25,300 HUF volt. Kedden jött az értesítés, hogy most akciós, 24,800 HUF.
Ma elkezdődött a BF , ránéztem, 44.200 HUF-ról volt leakciózva 38,700 HUF-ra. De mindent vissza lehet követni , ha valaki figyel nem ugrik be. Bár pár éve másik boltnál (szerintem sokan emlékeznek sok kis patch kábelekre , kerti kis lapátokra) lehetett jól is járni.[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Valaki tud most játszani a MHW Open betaval ? Nekem
hibát ír ki , nem tud csatlakozni. -
wolf13
őstag
Hány órától lehet tölteni ingyenesen a Throne & Libertyt ?
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #176892 üzenetére
-
-
wolf13
őstag
Star wars Outlaws kérdésem lenne. Még a játék elején kellene a piacon lehallgatni egy beszélgetést bárpultnál. Viszont nekem ott Waka beszélget egy nővel , s csak megszólítani tudom. Videó alapján nem is őket kellene lefülelni. Ez bug lehet ? De már visszatöltöttem régebbi mentést is. Ez csak akkor kellett volna , ha ehhez tartozó küldetéshez nem szerzem meg a 3 kulcsot ? Akkor nem tudom , miért aktív még mindig.
Már csak ez hiányzik itt. Köszi. -
wolf13
őstag
válasz Rigormortiis #172848 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Nem tudom mennyi idő telt el , de egy idő után ki tudtam venni 🩷-t.
-
wolf13
őstag
Hunt: Showdown 1896 jól tudom , hogy van benne 4 fős coop ? Csak pve van , vagy pvp is lehet játszani ?
-
wolf13
őstag
Astrobot avatarok : JPFQ-66LN-QGLJ
-
wolf13
őstag
Elden Ring DLC : Az extra kaland csak akkor nyílik meg a játékon belül, ha előbb sikeresen legyűrtük Starscourge Radahnt és az opcionális, vagyis a sztori lezárásához nem kulcsfontosságú Mohg, Lord of Blood nevű bosst.
-
wolf13
őstag
válasz spleenszuru #167093 üzenetére
Engem kb 20 percig sikerült “odaragasztaniuk”.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenkinek , akkor félre lettem informálva.
-
wolf13
őstag
A Fallout 4 PS5-ös verziónál működik a magyar felirat mód ?
-
wolf13
őstag
válasz Rigormortiis #165848 üzenetére
Meg is vettem az elsőt , pont akciós.
Arra még nem jöttem rá , hogyan lehet kombinálni a kasztokat. Azt láttam , hogy már két újat is választhatnék , azok lesznek ? -
wolf13
őstag
válasz Rigormortiis #165844 üzenetére
Az első rész kimaradt. Ez viszont nagyon tetszik minden téren. 40 óránál járok , s nemrég mentem még csak ‘délre’. Archerrel kezdtem , kb 80 ra van felfejlesztve. Most fighterrel haladok , ez már fullos. Gondolkozom most thiefre váltani , de félek , hogy az már nehéz lenne ezen a helyen.
-
wolf13
őstag
Rest town gate - nél nem a hagyományos úton mentem le délre , hanem szekéren. Így átengedtek. Viszont jöttem volna vissza , de már a kapu előtt elfogtak. Így börtön lett a vége , de jóval délebbre. Gyors utazáson kívül van más mód , hogy átjöjjek ?
-
wolf13
őstag
válasz spleenszuru #164699 üzenetére
Én sem pc és konzol takarításhoz vettem. Elsődlegesen gázkazán karbantartására , kerékpárok labdák stb felfújására használom. A hangja miatt előnyösebb amit ajánlottál. De biztos vannak akik keretes házban laknak (mint én) , ott szerintem a kompresszor egy jobb megoldás lehet.
-
wolf13
őstag
válasz spleenszuru #164689 üzenetére
Ennyiért másra is használható olajmentes táskakompresszort ajánlanék.
-
wolf13
őstag
válasz markknight #164291 üzenetére
Nem , igazat ír.
-
wolf13
őstag
válasz ripla #164157 üzenetére
Én megvettem , csak még nem kaptam készhez. Nekem nagyon tetszik a játék pl ilyenek miatt is.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz spleenszuru #163907 üzenetére
-
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz Beegabor81 #156488 üzenetére
Checkpoint-nak inkább a grace-t , bonfirer-t vagy éppen a lámpát nevezném.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz TrishtanAG #148052 üzenetére
Hmm, vagy margarinon.
-
wolf13
őstag
Horizon Forbidden West™: Burning Shores Megéri az 5300 HUF leárazást ? Hozzáad valamit az alapjátékhoz ?
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenki válaszát. Akkor már felesleges várni.
Lemezesen veszem meg . Utána megy apróra. -
wolf13
őstag
A Star Wars Jedi: Survivor mennyire sikerült rendbe tenni megjelenés óta ?
-
wolf13
őstag
Sand Land - Announcement Trailer | PS5 & PS4 Games
Kis Borderlands beütés látszik a grafikán.
-
wolf13
őstag
Tudna nekem valaki beállításba segítséget nyújtani egy steelseries arctis 7p+ -hez ? Ugyanis nagyon összeszedi messzebbről is a hangokat.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest