Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Farkassacred #193095 üzenetére
Az nem tény, hogy te vagy más a véleményedet közlöd és azt állítod be tényként.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Imilenni #193094 üzenetére
Éreztem én, hogy a látvány viszi el ezt a játékot. Az meg, hogy a szövegkönyv nem változott semmit meg a küldetések se.. nem is számítottam másra tőlük.
Mint írtam ez kifejezetten az akciósan megérős kategóriába tartozik, mégha tetszik is itt sokatoknak a tényeken nem változtat. -
Imilenni
addikt
Remélem megbukik az Ubisoft. Legalábbis ezt érdemelné, ahogy elbánt az AC sorozattal.
Az egyetlen "jó" dolog a Shadowsban az, hogy kinéz valahogy.
A harcrendszer unott, lassú és elég unalmas már ennyi év után, a párbeszédek bugyuták, arról ne is beszéljünk mit hoztak ki a sztoriból.
A játék nehézsége nem létezik.
Egyszerűen nem AAA kategória, még csak indie-nek sem méltó szólítani.Menniük kell, menesszék akit kell..
-
TBT
addikt
Alap PS5 gépen jól néz ki és fut az AC Shadows?
Sajnos PC-n nem túl nagy eresztés a "kötelező" RT, Dlss és Framegen miatt. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PTM
aktív tag
válasz
F-ECT$ #193087 üzenetére
Azok macerásak tudnak lenni igen, de biztos attól is függ, hogy mennyire táposan mész oda. Én nem ezekre gondoltam. Leírom spoilerbe, mi volt nekem nehéz:
Master Wu tréningjei, két konkrét "gyakorlattal" volt a legtöbb problémám. Közben megnéztem a boss rush módot is (a végén lehet megnyitni), na azt nem hiszem, hogy megcsinálom. Az is tuti Hollow Knight ihletésű, csak sokkal kisebb, viszont órák kellenének egy-egy végső harchoz. De nagyon jópofa az is, ahogy megcsinálták.
-
S e t h
nagyúr
Néhány gondolat a mai maraton után.
- a játék valami eszméletlen gyönyörű, de a széria eddig sem volt ronda, viszont a Rise of the ronin mellett sikító a differencia.
- évek óta vártam már egy jó stealth mechanikájú játékra, megkaptam. Elképesztően jó, főleg éjszaka cserkészni, egyesével elfektetni az ashigarukat.
- a történetet indító képsorok autentikusak és meg is hozzák a kedvet a játékhoz, vélhetően akik panaszkodnak a sztori miatt, azok érezhetik úgy is, hogy egy nagy open world játék explorációja során hígnak, kevésnek hat a sztori, mert elveszik a rengeteg tennivaló között.
- egy buggal találkoztam eddig, egy elpusztíthatatlan ittas katona formájában, akit az ötödik leölés után ott is hagytam, de igazság szerint észre sem vette, hogy ott vagyok, mert csak folyamatosan hányt, miközben én trancsíroztam.
- bambuszerdőbe és/vagy sziklák között könnyen beszoríthatnak és akkor bár szídtam a játékot, de igazság szerint ez a valóságban sem működne máshogy és elfeküdnék.
- a játék nehézsége nem az igazi. Elfogadom, hogy minél szélesebb rétegre céloz a játék, de egy elden ringben is sikerült játszhatóvá tenni mindenki számára, itt viszont nem oké a skálázás. Expert fokozaton játszva még nem osztottam ki skill pontot, mert nincs rá szükség, könnyű a játék, főleg mióta egy árusnál találtam egy kuszarigamát, te jó isten, a 40 kilós kislány felszecskáz mindenkit. Érdekes módon ez lootként sem jött szembe velem, egészen addig amíg nem vettem egyet a vendornál, azóta már potyog az is.
- annyira élvezetes nindzsásokodni, hogy erős kétségeim vannak azt illetően fogok-e játszani Jaszukéval, amint az majd unlockolódik.
- nem próbáltam a canon módot, nem is tudok róla sokat, viszont azoknak könnyebbséget jelenthet, akik hánynak a végtelenített ow zsánertől a milliónyi gyűjtögetés miatt, ugyanis itt a történelmi hűségnek megfelelően nyomhatjuk végig a sztorit és nagyon választási lehetőségeket sem kínál a game.
- a küldetések menü szerintem egy katyvasz, nem előnyére változott.
- bár értem a scout rendszer mögötti szándékot, el is tudom fogadni, de még rá nem jöttem a működésére. Szóval kellenek followerek, akiket random, vagy valamilyen úton megszerzünk és el tudjuk őket küldeni felderíteni a térképen, vagy ha találunk nagyobb mennyiségű lootot, akkor elviszik a táborunkba egy évszaknyi idő alatt és itt jön a de. Amit leírtam azt egyszer képes voltam megcsinálni, azóta a scoutjaim nem tudom hol vannak, mit csinálnak, de azt látom, hogy nem melóznak és nem is tudom hogy lehet őket megint kizavarni a vadonba.
- tetszik, hogy szinte mindent szét lehet verni, ami különösen akkor kínos, amikor bujkálsz egy táborban és jön egy Bud Spencer méretű ellenfél, aki gyakorlatilag lebontja az egész tábort körülötted, te meg ott állsz a csodálkozó tekintetek előtt, jé egy nindzsa, hogy került ez ide.
-
LÁZ
addikt
válasz
zkxdn #193079 üzenetére
"If you pre-ordered any edition of the game, then you will receive the expansion for free when it releases. Otherwise, the expansion will be available for purchase later when it releases, later in 2025."
szóval mindenki megkapja aki bármelyik verziót is rendelte elő, valszeg lesz egy update a megjelenésekor, vagy csak simán 'free' státusza lesz, nem 4235152937 huf
-
zkxdn
őstag
Hola!
Elfelejtettem megkérdezni az eladót a KVban mikor átvettem a fizikai AC Shadows kiadásomat. Valaki tudja hogy kapjuk meg az első nagy DLCt mi előrendelők? (Akik fizikai formátumban vették meg) -
Mezcal
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #193061 üzenetére
Az elso harom AC-nak volt jo a sztorija, Ezioval
Pont, hogy a 4. résznek (ACBF) van a legjobb sztorija mind közül.
-
whitezo88
nagyúr
Megnéztem a PoP The Lost Crownt, ha már Plusban benne van és jó értékelései is voltak, vannak, de eddig nem fogott meg. Túl mobiljáték minden tekintetben. Mikor "indul" be?
-
S e t h
nagyúr
válasz
pzstm #193068 üzenetére
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az assassinkodás csúcsa, az eszenciája magában a ninjutsuban manifesztálódik leginkább, szóval a kérdés inkább az, merre tovább Ubisoft.
Az érdeklődés borítékolható volt, mert megérkezett oda a sorozat ahová a legtöbben várták, ezzel jó tárgyalási pozícióba került az Ubi az adásvétel során és gondolom ezt meg is lovagolja és jó ideig nem is engedi el a játék "kezét", ütik a vasat amíg meleg.
Kiváncsi vagyok, hogy a jellegzetes japán épületekre való hivatkozás+ parkour bullshit mellett mi volt az igazi oka a több hónapos csúszásnak, így azt sem mondhatom érdemes volt várni, mert nem tudom milyen állapotban volt október, november környékén.Viszont tény, nem tett volna jót a cég renoméjának, ha valóban kihozzák az Outlaws után, még én is elbizonytalanodtam kell-e ez nekem az sw fiaskó után.
Jelenleg azonban egy egész napos maraton után várom mikor folytathatom az aprítást és némi szomorúsággal gondolok arra, nálam ezzel elért a csúcsra a széria, innen már én sem tudom merre mehetnének tovább.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #193072 üzenetére
Ha jól emlékszem 3–4 milliót olvastam valahol.
-
-
pzstm
titán
It's not even 4PM here in Canada and Assassin's Creed Shadows has already passed 1 million players!
Thank YOU from the bottom of our hearts for joining this adventure in Feudal Japan. We are beyond excited to start this journey with you! 💝 -
Sziasztok!
Sikerült ma beüzemelni a PS5-t, elég király cuccOlyan kérdésem lenne, hogy az Astro Bot-al (ami járt a konzolhoz), miért csak én mint elsődleges felhasználó tudok játszani? Párom is csinált fiókot (saját kontroller), de a játék csak az elsődlegessel akar menni, előtte mindent tudunk vele vezérelni de a játékban nem érzékel semmit. Van valami korlátozás? Pl a Hogwarts legalább működik a sajátjával..
-
lmno
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #193052 üzenetére
Most volt fél évük, mert csúszott, és ahogy olvasom nincs is vele gond technikailag.
Legegyszerűbb megvenni lemezen, végigjátszottad/meguntad/nem tetszik = eladod, ha nagyon tetszett = megérte és megtartod. -
VTom
veterán
válasz
Roooland89 #193044 üzenetére
Ezzel nincs baj, de ő kb. negyedszer írja be, hogy nem vette meg, mert szar.
-
Bad Pritt
félisten
Tegnapelőtt megjelent PS4-5-re az első Armored Core trilógia 10-10-10 euróért, ha valaki ránézne, honnan indult a sorozat. Ez azért is nagy szó, mert az eredeti PlayStation változat anno nem jelent meg sem a Project Phantasmából, sem a Master of Arenából, szóval szerintem ez az első alkalom, hogy hivatalosan megvásárolhatóak az öreg kontinensen.
Rohadt kíváncsi lennék, hogy a King's Field I-II-III vajon a csőben van-e, mert arra lehet ránéznék nosztalgiázni. -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #193054 üzenetére
Elvileg technikailag is jó lett a játék, de ez majd a későbbiekben kiderül. Day1 patch-et is csak azért kapott, mert a japánok kifogásolták hogy rombolható a szentély. Ezt "javították".
-
markknight
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #193053 üzenetére
Ha ugyanazt az élményt kapja akkor nem mindegy?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Farkassacred #193050 üzenetére
Szerintem aki kivar, csak nyerni fog vele. Olcsobban, stabilabban, sokkal kevesebb buggal kapja majd meg ugyanazt az elmenyt.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
30z.Samu #193008 üzenetére
Artban mindig is verhetetlen volt az ubi, az AC-k kivalo peldai ennek. Sajnos a jatekmechanika az, ami nem kepes megujulni a sorozatban, a sok celtalan, ertelmetlen mellekkuldetes es marker a terkepen. A jatek police rendszere nagyon fapados, elmesz egy tok uj teruletre, es jon a “hey,, I know you”. Uncsi.
Arrol nem beszelve, hogy vagy fel ev kell, amire felpatchelik normalisra altalaban.
Egy probat tenyleg meger majd, mar evek ota csak a gold verziot veszem 70-75 offban. Szerintem karacsonyra ez be is jatszik. -
-
spleenszuru
őstag
Nekiálltam én is a Shadowsnak sima konzolon, balanced módban.
Az én fránya PC-s szememnek a 40 FPS-t is szokni kell, a hideoutos lockolt 30-at meg fuh, inkább hagyjuk.
Amúgy tényleg gyönyörű a játék szerintem, ezt odatették.Ugyanitt segítséget kérnék azoktól - ha vannak olyanok - akik négyzet és háromszöggel támadnak játékokban, hogyan állították be a kontit, mert valami mindig ütközik valamivel, ha akár csak egy gombot is módosítok.
Roppant idegesítő ez számomra ebben a PS erában. Számomra a GoT-nak van a tökéletes irányítása, vagy akár a Stellar Bladenek pl.
-
polonic
félisten
válasz
Roooland89 #193044 üzenetére
Az tényleg az. Amit megalkottak, erdős rész, az nagyon komoly.
-
válasz
Kendek #192621 üzenetére
Köszönjük mindenkinek aki részt vett a nyereményjátékon!
A topikot ideiglenesen láthatóvá tettem, egy darabig meg lehet nézni, de később majd elrejtem. Ki lettek emelve a minden kérdésre helyes választ adók hozzászólásai, a többieké pedig OFF-ba lett téve. Azon nevek kerültek a kalapba, akik a többi feltételnek is megfeleltek.
A sorsolást megejtettük, gratulálunk a nyertesnek!
A nyeremény átvétele ügyében opr fog keresni. Neki is köszönjük még egyszer!
-
válasz
nincsnév007 #193037 üzenetére
Persze, simán csak formázni kell.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Van valami ajánlott battery replacement a kontrollerhez, vagy ez itt nem annyira felkapott téma?
Köszi!
-
nincsnév007
addikt
ha van egy külső hdd-m amit még ps4-el formáztam le, azt ha újra formázom tud müködni windows gépen?
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred #192981 üzenetére
Kit érdekel, hogy te nem adnál 30-at érte? Tudom, csak a gta6 meg nincs elég játék. Troll!
-
bordi10
senior tag
Kis érdekesség, előrendelői fémdoboz alsó élén
-
LÁZ
addikt
KV-s előrendelésem miatt az alzás special edisön (dlc-steelbook-szinváltós bögre) feleslegessé vált, mától átvehető a róbert károl krt-i bemutatóteremben, ha vkit érdekelhet....
#ps5
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #193015 üzenetére
Azért az MS esetében problémás a felvásárlás, mert ugye az ABK felvásárlásnál azért tudták átvinni a CMA-n, mert a UK streaming jogokat eladták a Ubisoft-nak 10 évre. Vagyis egy ilyen ügyeletet nem biztos, hogy átengednének ezután. A másik, hogy az MS-nek nem biztos, hogy érdeke egy olyan vacakul álló céget megvenni mint amilyen most az Ubisoft.
Mert lehet "olcsón" meg tudnák venni, de aztán, hogy ott rendbetegyenek mindent, az nagyon sok pénzbe és negatív PR dologba kerülne (ugye kritika, hogy sokkal többen dolgoznak ott, mint amit egy ekkora méretű cég megindokolna). IP vásárlás esetén meg az van, hogy ott tényleg csak IP-t venne az adott cég, de nem a hozzá kapcsolódó stúdiókat (már ha itt olyan IP-ről beszélünk ami jelenleg is aktív, és nem egy rég elfeledettről). -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #193009 üzenetére
Jaja tudom, de Steam Deck-en nem akartam ezzel játszani. Pedig a stabil 30fps ott is elérhető akár RT-vel is.
#193013negyven2: Ha már így állunk, akkor egy MS felvásárlásnak jobban örülnék.
-
negyven2
veterán
válasz
markknight #193009 üzenetére
Pletykák szerint nem egészen a céget akarják eladni, hanem a náluk lévő IP-k egy részét, mivel így elvileg sokkal többet kapnának, mintha csak a céget adnák el, vonnának be külső befektetőket (pl. Tencent). Állítólag már voltak (egyelőre sikertelen) tárgyalások az EA-vel és a Microsoft-al.
-
VTom
veterán
válasz
S e t h #192973 üzenetére
Kb. másfél órát vertem bele ebédszünetben, veterán asszasszinként szintén expert szinten.
Hangulat csillagos ötös, harc élvezetes (Tsushima szerintem lényegesen jobb), kinézet odab@sz (Pro - Qaulity), bár nappali részen még nem jártam, csak az intro-ban.
Szerintem belemegy párszáz óra
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #192999 üzenetére
Ez milyen nehézség? Egyébként ja, ez gáz.
-
markknight
veterán
válasz
30z.Samu #193008 üzenetére
Nem fogja. Idén felvásárolják őket, már folynak a tárgyalások nagyban miként meneküljenek, lábaljanak úgy, hogy a cégvezető, aki tropára tette a céget az is maradni tudjon. Ráadásul csak PS-en kell teljes áron megvenni a játékot, amúgy day 1 játszható egy havi alamizsnáért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #193005 üzenetére
Meg a Samurai Warriors 5-ben is, mint játszható szamuráj. Nem Yasukével van itt az embereknek bajuk, hanem a Ubisofttal, így bármit csinálnak az aránytalanul fel van fújva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest