Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
hombre[EU] #193789 üzenetére
Ditto, de ez lehet, hogy optimista várakozás.
-
VTom
veterán
Claire Obscur Expedition 33
Days gone remastered
Death stranding 2
Mindseye
Cronos: The New Dawn
Hell is us
Crimson Desert
The Alters
Eriksholm: The Stolen Dream
Project TH
MGS: Snake Eater
Storror Parkour pro
Tormented Souls II
Project Robot
Sifu
Light no fire
Marvel 1943 Rise of Hydra
Fable
Spine
South of midnight
Tides of annihilation
Directive 8020
Dune: Awakening
Sommerville
Blood of Dawnwalker
Cthulhu: The Cosmic AbyssNem mind idén jön.
-
Mike
veterán
válasz
l.skywalker #193765 üzenetére
Én nem picit
-
Mike
veterán
Sorolnátok pár játékot, amit idén vártok?
-
zojjektum
senior tag
válasz
Szoke1982 #193757 üzenetére
Idén leszek 48. Én már végigjártam szinte az összes konzolt atari 2600-tól ps5-ig. A számítógép soha nem érdekelt, igaz volt c64-em is. Viszont azért nem esek hanyatt, mert valami szép.
Amit írtam, nem feltétlen kötekedésből tettem csak valahogy megcsapta a fülem, hogy minden ütést végignyafog a lány. Amúgy írtam is, hogy pazar a látvány, érdekel is a játék, de nyilván várok teszteket. Amúgy sem szoktam day1 játekot venni csak nagyon ritka esetben.Az fps dolgok meg soha nem is érdekeltek, ami jó vagy másnak rossz, de engem érdekel játszom vele.
Amúgy engem az sem érdekel, hogy valaki szid egy adott játékot, bármilyen indíttatásból. Ha nem tetszik továbbgörgetek.Ami viszont engem bosszant, amikor ideszakadnak olyan arrogáns “kiszozó”-k vagy hogy hívták a gyereket és 20 évesen megmondják nekem, hogy én mit és hogyan értettem. Majd amikor elmagyarázod neki, hogy nem vagyok kretén, pontosan tudom mit írtam és miért, akkor nagy felháborodásában azt mondja ő lezárta a témát és megy megpróbál másba beleállni.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
l.skywalker #193773 üzenetére
Ahogy olyan cuccok is, mint pl. a Monkey Island-epizód, bár egy olyat nehezen tudnék elépzelni a Sea of Thievesben a Destinyből.
-
30z.Samu
félisten
válasz
F-ECT$ #193778 üzenetére
+1
Ha nem látom VR Pityuéknál a Shadows-t, magamtól eszembe nem jutott volna megvenni. De behúzott az atmoszféra nézés közben is, meg amúgy is szeretem a japán témájú játékokat. De volt az ellenkezője is, még a nagy előrendelős korszakomban megláttam játékról egy gameplay videót és utána töröltem is az előrendelést.
Egyébként én is kb így vagyok, volt sok mindenem, kb 15 évig volt PC és most lassan 8 éve konzolon játszom elsősorban.
-
F-ECT$
titán
Én is 40+ vagyok, C64, Sega Megadrive, PC korszak 20 évig, és kb 6 éve PS. Azért azt ne felejtsük el, hogy a C64-re:
-ingyen másoltuk a játékokat
-2-3 fős csapatok készítették őket
-semmi elvárásunk nem volt
-havi 100+ játék jelent meg
-egy csomó játék akkor rakta ki a műfaj alapjait
-nem volt internet
-sokkal kisebb és zártabb közösség játszott
-stbSzóval igen, ahogy írod is: más a világ. Sok a sírás, sok a fölösleges sírás most, de ezeket ignorálni kell ha amúgy sem érdekel a játék. Ha meg igen, akkor pláne, játssz vele és alkoss te véleményt.
De azért azt ne felejtsük el, hogy ha meg nem lenne valós vélemény a játékról (kritikai és felhasználói oldalról), és csak 30k kifizetése után találkoznál vele, akkor az se lenne jó
Emlékszem, hogy az 576 vagy a Guru akkora hatású volt, hogy miattuk egy csomó játékot le se másoltam, és így ki se próbáltam, pedig lehet, hogy tökre bejött volna. Most meg elég egy random ember ajánlása itt a fórumon, és lehet hogy felkelti az érdeklődésemet az adott "stuff", hogy egy ilyen boomer kifejezést használjak
-
Szoke1982
senior tag
The First Berserker Khazan l Unveil the legacy - episodse 1. [link]
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #193773 üzenetére
Csak a megfogalmazàs miatt tettem be.
Egyébként egy Sony/MS GaaS jàtékot megnéznék hogy mit collabolnànak össze.
-
Wesder
titán
Microsoft and Sony first-party studios team up for new live-service crossover
Destiny 2 comes to Sea of Thieves
-
markknight
veterán
Ők is az utolsókat rúgják egyébként. Ha a mostani Batman nem menti majd meg őket, akkor mennek a levesbe, sőt azt is el tudom képzelni, hogy abból semmi nem lesz. Ne felejtsük a régi Rocksteady már nem létezik, a Netherrealmból még talán tudnak 1-2 MK-t fejni, aztán ennyi. Hogwars 2 még jön tényleg. Filmes oldalról meg masszív veszteség a cég.
-
Frod
addikt
válasz
A legjobb az érv: " the expansion was cancelled due to the content not being substantial enough to justify its price"
Tehát az fel sem merült, hogy akkor mittudomén, legyen csak 15$ a dlc, vagy valami, mivel itt árcímke volt meg először, és ahhoz kezdtek kontentet gyártani, majd látták, hogy hú g*cc, hát ebbe nincs annyi minden, hogy megint 60at lehessen elkérni a goty verzióért, akkor inkább kuka*.
(*dehogy lesz az kuka, majd megy a folytatásba, így ott máris kevesebb a meló) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bánat egy cég ez is.
-
l.skywalker
titán
Ezt picit sajnálom azért:
WB törölte a Hogwarts Legacy készülő sztori DLC-jét és a Definitive Edition-t [link]A folytatás állítólag nincs veszélyben
-
Szoke1982
senior tag
Na jah..
De mint írtam nem rá értettem csak már " kijött belőlem " !
Nem nehéz kitalálni mikor születtem!
Természetesen engem is zavarnak néha dolgok, például ez a woke hülyeség is néha ami megy mostanában, mindenhol a netflix-től kezdve a játékokig kb..Viszont ahogy már látom lassan kezdik megunni mert egyes nagyobb fejlesztői cégek már kiléptek ebből a (tudjátok aza zsaroló francia cég, direkt nem írom le a nevüket) és látják sok játék e miatt is bukott meg főleg!
Anno is volt ez mégsem volt gond, most se lenne ha nem látom és nem nyomják le torkomon kb, mert ez a trendi !
Akkor kit érdekel a woke vagy mi a tököm ez ha nincs a szemem előtt állandóan.
Anno a Tomb Raider is mekkora volt már nem? A hegyes pixeles mellekkel.. de na eladta magát így jobban főleg most meg elől deszka hátul léc a modellek , mert nehogy ne legyen bántó vagy sexy. Na érted. Mindegy szerencsére a koreai fejlesztők még nem estek ebbe a hibába hála istennek!
És mostanában ahogy látom ők fogják megmenteni a videó játékokat!(Wukong, Khazan, whuchang stb..)
-
-
Raga
senior tag
válasz
Szoke1982 #193757 üzenetére
Valószínű ő már más generáció.
Ahogy olvasom soraid te hasonló korú lehetsz mint én.
C64 Giana Sisters, Commandos stb...csak élveztük nem kötekedtünk.
Persze a silány minőséget kérjük ki magunknak pl BF2042 megjelenéskor de azért már valóban mindenki átesett a ló túloldalára.
De ezt látom mindenben...kutyatartás, gyermeknevelés sorolhatnám -
@rglaaf
veterán
-
Szoke1982
senior tag
válasz
zojjektum #193723 üzenetére
Nem tudom én csak a jót látom benne, (avagy hallom) de ez még változhat a hangja is lehet másabb lesz , vagy marad ilyen nem tudom.. (engem nem zavar!)
Nekem jó én várom, mert mint gameplay , mint játék stílus , szerintem elég jó lesz sokan várják már!
És végre megjelenési ablak is van (2025' nyár, bár gondolom nem érdekel így már.)Inkább le se írom, (de próbálom megfogalmazni) ,hogy miért van az , hogy "minden játékosnak" kell valamit találni egy játékban, mert tökéletes játék nincs szerintem vagy nem nagyon van! (Főleg a kezdeti megjelenés időszakban)
Ez a menő mostanában, nem rád értem most csak úgy észrevettem mostanában a neten.
Mert minden játékban és mindenben is kell hibát találni, vagy belekötni , és miért nem lehet élvezni egy játékot mint régen is? (Tudom más világ van most de na..)Anno.. nem néztük hány fps, milyen grafika , mennyire bugos játék , hogy fut stb .. (gondolok a c64, sárga kazi, ps1-ps2-ps3 korszakra)
De természetesen megértem ha valakit ez vagy az zavar, és akkor e miatt nem veszi meg a játékot , de muszáj akkor is belekötniük, vagy lehúzó kamu videók és hozzászólások tömkelegével oltani egy játékot mert nekik valami nem tetszik benne?Mint anno is a The Last of Us part 2 -nél is a sok kamu leak vágott videók, és közben a játék meg hatalmas élmény volt ennek ellenére is , de nem tett jót nekik (gondolok itt fejlesztőknek szánt zaklatására stb), mert e miatt lett ez és ezek a játékosok vagy szimplán utanatkozó emebrek? Aki saját életüket is utálják kb akkor muszáj nekik ezt csinálni , vagy mert ez a trendi?
És tényleg most nem rád gondolok, csak kezd már dühítő lenni ez már vagy csak elszomorít inkább.
Akkor most is az AC Sh. is sokan élvezik a játékot, én is örülök neki, hogy tényleg jó lett azért a játék, erre megy az oltás nekik, mert megosztja a jó játékos élménye egyik részét, vagy szimplán csak élvezi és örül neki , hogy jó a játék és örömöt és szórakozást ad neki! (Nem értem)
Szerintem annyi bőven elég lenne és mi is örülnénk neki az örömének, és nem az ,hogy bántsuk egymást szerintem! (De lehet csak én gondolom így)Hozzátenném ez csak egy saját észrevétel és megjegyzés arra ,hogy régen miért is tudtunk örülni és jókat beszélni és játszani, és kikapcsolódni egy játékon, és főleg pluszban a személyes találkozók is.
A kölcsönzői játékos avagy a gémer klubboknál az ottani játékos bandával együtt való jó kapcsolat , és szeretet, amit adtak nekünk anno mi "vén játékosoknak" a játékok.
Na ez hiányzik nekem ,és nem értem vagyis értem de na miért kell ez csinálni mostanában mindig?
Jah mert nem személyes találkozók vannak már, és így könnyebben lehet a kanapéról ülve a gép előtt kötekedi vagy beszólni másoknak?
(Jah mivel nem tudok helyesen írni, és normálisan megfogalmazni mondatokat, előre is elnézést kérek mindenkitől)De talán értitek így is..
-
spleenszuru
őstag
Annyit valaki pls írjon már meg nekem, hogy melyik küldetés szálat kell kövessem, hogy Yasukét minél hamarabb nyissam? Gondolom a
?target listát
Most nyílt meg az objectives menü, de nem tudtam eldönteni, mi számít fő szálnak, nem látok side és main quest megnevezéseket.Jöhet spoiler taggel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #193746 üzenetére
Ilyen mélyen nem néztem utána, köszi.
Azt láttam a végén, hogy valami maroknyi ember dolgozott rajta összesen, de ahhoz képest egyáltalán nem volt olcsó hatása, mind audiovizuálisan, mind játékmenetre kifejezetten magas minőség, ráadásul nem is egy pár órás minikaland, HLTB-n 11 óra a végigjátszás, 20 órás a platina. Nem vagyok egy duplikáló típus, de a teljes áras Steam vásárlás után megvettem most ide is
-
pzstm
titán
válasz
S e t h #193751 üzenetére
ácsi, látszik, hogy a 40 óra kevés. Egyik itemről a tulajdonságot átrakhatod másikra? vagy úgy érted engrave listába ilyenkor bekerül és azt használod? (ezeket a küldeteseket pár napja fedeztem fel, de igy 50 óra alatt sem lesz kipucolva a harmadik terület sem, origamik még mindig nincsenek meg, objective boardom minden részlete villog valamit, és Yasukéval alig játszottam
)
200 órás targetet érzek
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #193744 üzenetére
50
-
pzstm
titán
válasz
spleenszuru #193741 üzenetére
Elso 9-10 szinten volt csak igy, utana megfelelo shinobi, assasin meg tool upgradekre nem lesz para
25 korul meg a normalt is emelni fogod
-
-
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #193739 üzenetére
Ez egy nagyon különleges "majdnem" egyszemélyes projekt. Egy korábbi Dreamworks, Illumination animátor saját munkája 90%-ban és készülőben van a második rész. Szokott róla posztolni. Én végigjátszottam és külön tetszik, hogy az egész szinte teljes egészében combatless.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Igazából amikor villan a kard kéken már nyomhatod a parry-t.
-
LÁZ
addikt
válasz
érdekes, nekem semmi bajom, talán 1-2x haltam meg eddig (14as vagyok), de az is csak a saját bfszságom miatt (5-6 latrot akartam egy lendülettel lerendezni), simán messzebblépek, sztem felesleges azon görcsölni, hogy minden létező enemy minden támadását kidodzsolja az ember...
ps. a mérgezős Tantot most nagyon adom
-
spleenszuru
őstag
Ciki, vagy nem, de szerintem le fogom venni easyre a Shadows nehézséget, legalábbis addig biztos, míg Naoe 3 csapásból kihal normálon.
Valamiért nem érzem a kék villanás parry idejét, hogy mikor is lesz belőle tényleges parry, de továbbra is jelen van az is, hogy szimplán nem csinál semmit az L1-re.
Amúgy tetszik, hogy a védhető, és nem védhető támadásait az ellenfeleknek egy kombóba helyezik, én meg vagyok olyan láma, hogy nem áll rá az agyam, mikor melyik védekezést használjam.
-
Bad Pritt
félisten
Ghost of a Tale 1000 forint alatt van PS Plus előfizetéssel. Remek kis stealth kalandjáték némi akcióval és indie létére elképesztően jól fest még mindig. Erősen ajánlott.
-
Frod
addikt
válasz
S e t h #193733 üzenetére
Hát, amennyiben könnyű kivitelezni a parry-t, akkor mondhatni ez egy elég noob friendly item, nyilván direkt van benne, pont ezzel a céllal.
#193703 F-ECT$
Ha már Store, meg digitális, meg akciók: ez megvolt?
KCD2-re 5, azaz ÖT százalék kedvezmény. Miért? Várjanak még egy hónapot, aztán adjanak rá tizet, de ez így csak röhejes. -
F-ECT$
titán
válasz
markknight #193732 üzenetére
Nagyon bugos volt, és a patchekkel jöttek újabbak is. De valahogy ezt megbocsátotta neki a community, mert nem teljes áras játék volt egy kisebb stúdiótól, de leginkább azért, mert jó volt vele játszani.
A kezdeti rohamra meg nem tudtak felkészülni, ez nagyobb cégekkel is megesik, ezt nem rónám fel nekik.
2 hónap után lejöttem róla, nem tudom, hogy azóta mi a helyzet.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #193730 üzenetére
Az első pár héten alapból alig lehetett bejutni. Ezt megugrották, majd folyamatosan jöttek a hibák, amikből vannak olyanok, melyeket a mai napig nem javítottak. 10+ éve konzolozok már és összesen nem találkoztam annyi hibával, mint ami ebben a játékban volt 3 hónap alatt. Dühöngtem is miatta itt a topicban, de persze itt is voltak olyan emberek akiknek semmi problémájuk nem volt vele, engem pedig sorozatban az ajtó mögé spawnolt mondjuk és moccanni sem tudtam. Random crashek, matchmake hibák, 5-10 percig nem talál meccset és hát lehetne sorolni, ha emlékeznék rá. Végeredményben ezért is tettem le, mert meguntam ezt a szélmalomharcot.
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #193724 üzenetére
Én habár csak PC-n játszottam vele, de nem hallottam arról, hogy úgy en-bloc hibásan futna PS-en. Volt pár update, ami után voltak gondok, de ezeket is hamar javították...
-
Szoke1982
senior tag
Baszki ez nagyon jól néz ki !
WUCHANG: Fallen Feathers l Official Gameplay series (Part2) [link] -
KaitouP
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
markknight #193719 üzenetére
Egyelőre a fifa fogott meg
de a lego "gta"ra is kíváncsi vagyok, csak 5 percre kipróbáltam...
Meg a Tomb Raider is nagyon bejött, PCn is imádtam a jó grafika miatt. Bár demot szedtem le még csak, mert sajnáltam rá a pénzt.
Újszülöttnek minden új
-
markknight
veterán
válasz
CoolBoy323 #193718 üzenetére
Csak gyakorolni kell ám, ennyi a titka
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
markknight #193717 üzenetére
UFOk tutira
-
markknight
veterán
válasz
CoolBoy323 #193716 üzenetére
Elég könnyen, hála az aim assistnak. Nem egy játékban mossák fel a billentyű + egér kombósokkal a padlót.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
markknight #193709 üzenetére
Én fel se tudom fogni (egyelőre) hogy lehet fps-t játszani konzollal
3 perc után feladtam, mielőtt a konzol repült volna a TVbe
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek 48 perc játék után van esély a pénz visszatérítésre? Ez a Helldivers 2 valahogy nem adja....nagyon befürödtem vele.
-
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #193708 üzenetére
További DLC-k.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #193709 üzenetére
Black Ops 6-tal okadékra baszódott el. Én is meglepődtem.
-
markknight
veterán
Kb két év kihagyás után leülök Warzone-ozni és hát brutál. Hogy néz ki ez a játék?
Hirtelen azt hittem a mobile COD-ban vagyok, visszafele halad a játék az időben. Fortnite-hoz képest (ugyan más artstyle) de egy csotrogány Counter Strike minőség.
-
nincsnév007
addikt
crew motorfest-ben ez a 2 year pass ez mi? fizessek tovvábi 9k-t a versenyekért?
-
F-ECT$
titán
válasz
undercover #193702 üzenetére
Az all digital játékoknál (vagy amiknél nagyon limitált volt a lemez), ott ez várható. 0 akció 1 évig, aztán örülj paraszt a 20%-nak. Lehet szidni a lemezezést, de remélem lélekben mindenki felkészült a 30k-s játékokra a következő generációtól.
Aztán felkészül a profil megosztás is a megszüntetésre
-
undercover
őstag
Ha már volt téma az akció/nem akció
Az a durva, hogy a Black Myth: Wukong mióta megjelent nem volt még akciós PS5-ön. Mert úgy vagyok vele akkor behúzom, de semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Lenovo Legion go
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest