Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
shinobi602-től (többszörös szivárogtató) infó Mass Effect témában tegnapról:
"Expect hands-on previews in about 3 weeks."
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #106193 üzenetére
hatos szivárvány=szellem felderítés?
oriic: gyorsabb voltál
a 6os sziv.-ból most szabad hétvége van. kiárusítás lesz uborkáéknál? tényleg, a főnök még mindig
büntiben van bennfentes kerekedelem miatt, vagy már kiengedték? kezd ez a cég egy görög tragikomédiává
válni, kezdve azzal, hogy hazavágták a sikersorozatukat (ac unity). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #106193 üzenetére
"Hatos Szivárvány: Vadvilág" - Az inkább Szellem Felderítők lesz ugye tudod?
-
Adam_Shepard
addikt
Van 3 meghívóm a Hatos Szivárvány: Vadvilág, megjelenés előtti eléréséhez Játékállomás 4 platformon. Jelige: CSÜLÖK
- Akit jelöltek már azt nem tudom behívni, Uplayem az itteni userem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #106188 üzenetére
Ha primary volt az accountja, akkor a sajátoddal amit újként veszel fel rajta, el tudod indítani a digitális játékait. Azonban accountért plusz pénzt soha ne adj, bármikor elveheti.
-
Remi1234
aktív tag
US accra ha van valakinek felesleges Ghost recon kodja azt megkoszonnem!
ID: RemiFungus
-
AXisBOLD
addikt
úristen de gyenge a Killzone Shadow Fall story...
Épp most próbálok szabadulni New Helgan-ból, de ez a pókrobot hekkelés, hogy nem is látszok a robot szemszögéből... nagyon ócska eddig, még az akciós árat se érte meg.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges meghívója Ghost Recon: Wildlands bétára?
uplay: yusukee92
psn: Yusukeee01Nagyon örülnék neki
-
A`rpi
addikt
válasz
Vadernagyúr #106184 üzenetére
"Olyat lehet,hogyha kilépnek egy PS accountból,akkor a gépen megmaradnak a játékok?
"
A megvásárolt játékok a gazafiókhoz (PSN account-hoz) kötöttek. Így ha azt törlöd, a játék nem fog működni. Ha csak kijelentkezel, beállítástól függően előfordulhat lakatos lesz a játék.
-
Vadernagyúr
senior tag
Olyat lehet,hogyha kilépnek egy PS accountból,akkor a gépen megmaradnak a játékok?
-
EczkE
veterán
Eletem elso platinaja.
-
front3r
őstag
Na végre futni fog normálisan a Just Cause 3....PS4 Pro-n!
A beta firmware-ben bekapcsolható boost segít rajta. Reméljük benne lesz a végleges változatban is! -
asprey
tag
Sziasztok! Ps4 pro Beta sw-re hol és hogyan kell jelentkezni?
-
enterlaci
senior tag
válasz
#38167040 #106135 üzenetére
Nektek működik a meghívás a bétára? Hogyan?
Kaptam az ubitól kódot és lehetőséget, hogy 3 barátot invitáljak. Ebből az egyikük már megkapta az e-mailt az ubitól, előtte regisztrált a Psn fiókjával és felvett barátnak.
Namost a Psn fiókkal _nem_ tud belépni a beta kódot tartalmazó e-mail-ből, ezen a bejelentkezési ablakon egyszerűen nem tudunk továbbjutni. -
marilllyo
veterán
Valamelyik tündércica megszánna egy Wildlands kóddal?
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ilyen nagyobb akciók mint a Januári volt milyen időközönként vannak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dinostaRR #106149 üzenetére
Ha valakit érdekel, hogy megy ez a boos mode:
reptile hsz-e másik fórumról (fejlesztő a srác):
"Boost módban mind a 36 CU aktív (GPU duplázás), és az órajelek is a pro szintre állnak. A shaderek maradnak compatibility módban. A software-en nem változtat, a 30 fps cap-ból nem lesz 60, és 4k mód sincs, viszont smoothabb lehet tőle a játék, főleg, ha GPU limitált volt."
-
Nayrobi
őstag
válasz
PowerBuldog #106150 üzenetére
A hivatalosban benne van, most próbálgatom, nézek pár fix30as játékot, hogy érezhető-e változás.
-
Tegla80
addikt
válasz
Zanik #106152 üzenetére
Nezpont kerdese,de szamomra ez egy kedvezo dolog lesz ha valoban megkapjuk....
Mar a ps3-nal is foglalkoztatott a dolog es meg is kapta.....4eve lesz,h muxik benne.
Persze sokak szerint nem er annyit amivel gyorsabb,de aki hasznalta ugy a gepet(vannak itt is olyanok) es elotte/utana egy masikat ami hdd-s az erezte,h mivel is tobb az ssd-tol a gep.oriic
Nem kell nagyobb (es dragab).... ami jatek lenyeges az lehet az ssd-n mert arra eleg,de kozben sok minden mas is lent lehet egy nagy kulso hdd-n.
Nekem ez igy tokeletes lenne -
dinostaRR
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akik benne vannak a béta programban ma kapják meg a 4.50-es rendszer frissítést.
Lesz benne pár újdonság:
External HDD Support
Custom Wallpapers
Quick Menu Refresh
Simplified Notification List
Post on PlayStation Network Activity Feeds
3D Blu-rays on PlayStation VR -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Szeretnénk kipróbálni ismerőssel a Ghost recont. Ha valakinek lenne felesleges kódja hálásan megköszönném privatba jöhet
-
törölt tag
Ha valaki még akar a hétvégén Ghost Recon Wildlands-ezni, vegyen fel a Uplayen. Név ugyanaz, mint itt. Még 2 kódom van.
-
Djuree
félisten
válasz
Energie X #106128 üzenetére
nekem ilyesmi soundplate-m van, nem tudom a pontos típusát:
5.1-es, nem igazán érezni az 5.1-et de nincs rossz hangja, van külön mozis módja, elég jók a mélyek ahhoz képest. nyilván nem szabad tőle várni annyit mint egy dedikált 5.1-től erősítővel, de nekem nagyon kicsi helyem volt erre, meg pénzem se nagyon volt, ez olyan 30k volt akcióban. -
törölt tag
válasz
Energie X #106128 üzenetére
Létezni minden létezik, kérdés, mennyire elérhető modellekről van szó. Szerintem a hangszórós topikban érdeklődj, ott biztos hamarabb kapsz választ a guruktól.
Amúgy miért olyan fontos az 5.1? Szerintem a sztereó is tök jó térhangzást tud csinálni, inkább a .1 a lényeg egy hangrendszerben. Persze ez csak az én maradi véleményem, moziban is jobban szeretem (vagy manapság inkább csak szeretném
), ha szalagról vetítenék a filmeket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #106127 üzenetére
Még nem tudni, teszt változatok tudtommal még nem mentek ki.
-
Sziasztok!
PS4 slim vásárlását tervezem az elkövetkezendő 2-3 hónapon belül, amihez szeretnék egy 5.1-es hangcuccost is. Jelzem alkalmi játékos vagyok, ami nálam megy az a Tekken illetve God of War és meglátjuk milyen felhozatal van/lesz a későbbiekben
Mivel nem vagyok jártas a témában az iránt érdeklődöm, hogy milyen hangcuccost kellene vennem ahhoz, hogy a játékok 5.1-ben szóljanak. Az alapterület ahol lesz nem nagy kb 2.8 x 3m így nem kell egy vadállat több száz wattos dolog. A Tv-m egy hyundai 102-cm-es FullHD tv amin van 1 hdmi 1 hdmi arc és 2 usb illetve 1 scart. Mit javasoltok?
-
e.vid
senior tag
válasz
WhiteWalker #106119 üzenetére
Egy ilyen eszköz nem lehet megoldás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelent a Divide, bár ahogy látom magyar store-ban nem elérhető. Akiknek tetszik az izometrikus stílus, azoknak állítólag érdemes beszerezniük.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
FlatOut 4: Total Insanity - Trailer
Megjelenés márciusban.
-
hitchins
őstag
válasz
WhiteWalker #106112 üzenetére
Nekem a ps hdmivel csatlakozik a tvhez. A tv pedig optikaival ra van kotve a hazimozira. Tokeletesen mukodik az 5.1
Az en fulemnek ugyanolyan mint mikor kozvetelnul ps4-re volt kotve.
A hazimozin nekem csak egy optikai bemenet van igy legalabb nem kell dugdosni ha a tv-n neznek valami filmet.
Mondjuk azt nem tudom hogy minden tv kepes-e tovabb adni igy a hangot. Sony w808c tv-en mukodik. -
Deck
titán
válasz
A játéktól függ..
-
bandi0000
nagyúr
válasz
mint mondtam ugyan az, játéka válogatja, max a FHD 60 fps asszem, bár nincs is meghatározva, lényeg h ennél jobb nem lesz, 4K-t a pro támogatja, azon már van optika
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bandi0000 #106111 üzenetére
Kösz!
Ez a kontrollerre dugom a csatlakozót kilőve...
A hangszettemen optikai bemenet van , azért lenne érdekes...
Egyébként totál agyrém , hogy tudták lehagyni a SLIMről az optikai hang kimenet , ami a FAT gépen rajta vanMekkora felbontásban tudja a játékokat a FAT , FHD 30 vagy 60 FPS?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #106107 üzenetére
sim=fat grafikában, slim kicsit hűvösebb
ami a hangot illeti, vagy a kontroller jack csatilját használod, vagy lehet hozzá venni usb hangkarit elvileg, és van olyan cucc is ami a hdmi-t választja szét képpé és hanggá, asszem ezek benne vanak az összefoglalóba issőt ha újabb a TV akkor arra is rádughatod
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
Szerintetek várható Mass Effect Andromeda bundle PS4 slim ből? -
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne PS4-gyel kapcsolatban...
A slim kiadásban ha jól látom nincs optikai kimenet ellentétben a fat-tel szemben?
Ha igy van , hogy lehet a digitális hangot levenni róla? ( Logitech Z5500-as szettem van) Mert ha nem lehetséges , beérem a FAT géppel is ...Másik kérdésem pedig az lenne , hogy van érdemi különbség grafikában a slim és a fat közt? Mindkettő milyen megjelenítést tud ?
-
gubisadam
aktív tag
Kis pozitívum is legyen itt a sok negatívum után. Megvettem a GoW3-at, tényleg nagyon élvezet, köszi az ajánlást. De ami a lényeg, végre normális volt a PSN szerver és kemény 40MB/s-vel tudtam tölteni. 41 giga leszaladt 21 perc alatt. Ritka az ilyen!
-
gjanner
tag
válasz
hyperspace #106029 üzenetére
Ez azt jelenti hogy a R6 Siege Try Free Demo működik, vagy a Full Game letölthető (ami 3 napig free)? Csak mert PS Store-ban nem nagyon látom mi tölthető le free-ben (vagy rosszul keresem...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest