Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ez nem igaz, megy távolról is.
-
Madwe
nagyúr
Az egyébként tetszik, h végre a ps+ címeknél ilyen add to library gomb van s kész is a vásárlás. Eddig macera volt kosárba tenni majd fizetni, pláne ha esetleg van más is aki a kosárban tárol 1-2 címet egy darabig de még nem akarja megvenni, akkor törölheti majd teheti vissza . Na ennek már végre vége

-
Madwe
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Lehet CAD vagy AUD, az pont 60usd
egyébként furcsa, mert a többi helyen meg fontban vannak az árak 
-
Madwe
nagyúr
válasz
nemorino
üzenetére
Lehet én vagyok antiszoc meg zárkózott, de az esetek 99.9999%ban ismerőseimmel chatelek csak, 10 alatti számmal, eddig is, volt kb 4-5 féle setup, amit 4-5 grouppal most lefedünk, s legalább nem kell folyamat újakat kreálni. Minden másra nekem elég az in game voice chat, ha kell. Szóval én örülök az újításoknak, persze a régi lehetőséget is megtarthatták volna, mert láthatóan sokaknak fontos, h on the fly csináljanak eldobható chateket... De gondolom késöbb vmi ilyesmit még beletehetnek majd.
-
Madwe
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Vagy a router

-
Madwe
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Én egyébként jobb szeretem +ban a kicsi indie címeket (főleg a local cooposakat) mert abból csomó jópofa betalál s addig nem is feltétlen ismertük baráti körben. Az aaa címeket ismerem, ami érdekel már kitoltam vagy legalábbis backlogban csücsül, amit nem vettem meg az nem véletlen
ok, a ps+ collection most kivétel lesz, az erős eresztés (talán ps5re még nem váltóknak is szerencséje lesz, tekintve ps4 címek, hátha ps4en is elérhető lesz
) -
Madwe
nagyúr
válasz
RangerFox
üzenetére
mert nem a storetól van külön...
Ps app: kezdőképernyőn látom melyik haverom mit “posztol”, látom ki online, elérem a storet, látom a haverok profiljait, achievementjeit, stb. Minek külön üzenetküldő app? A remote play app elfogadom h külön van, a second screent úgyse használja semmi uh az mindegy is...
de miért van külön az üzenetküldés egy amúgy teljesen social felülettől, ami nem csak a store-ra van?
üzenetküldőn rábökök haver view profile-jára azt betült a ps app. Minek minek minek?
s egyébként notificationök heltikusak, lassú, s a legnagyobb hiánya hogy nincs party voice chat appból appba s ps-be! -
Madwe
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Ott kell pedig. A napokban nekem is hol ezt írta hol azt, volt h azt írta fejlesztések miatt a böngészőm nem támogatott, próbálkozzak késöbb. Gyanítom mennek az update-ek a ps5 végett s néha nyeklik a rendszer, próbáld meg késöbb, esetleg más böngészőből (volt h pl ps appban ment ipaden de chromeban nem gépről, volt h itt látta ott nem stb
) -
Madwe
nagyúr
válasz
reggi
üzenetére
Érdemes visszanézned ps5 topikba, sokan alzától kaptak levelet, pl ilyet:
Alza nekem is ilyet küldött

17-én 9:58-kor rendeltem lemezest.
Tisztelt Ügyfelünk!
Alábbi, PlayStation 5 konzol rendelésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önt: XXXXXXXXX . Megerősítjük, hogy Ön továbbra is a várólistán van, azonban a gyártótól kapott aktuális információk alapján, sajnos nem tudjuk garantálni a konzol karácsony előtti kiszállítását. A rendelés teljesítése várhatóan 2021 első negyedévére tehető. -
Madwe
nagyúr
válasz
predakon
üzenetére
Ezek belsős címek kifejezetten ps4re, nem multiplatok.
a wotcher 3 switch verzióját pedig megjelenés után fél évvel kalapálták ki jóra.tiboka62: régiófüggetlen, ott vegyél játékot ahova regosztráltad a ps store accodat.
egy dologra figyelj, ha lemezes játékot veszel s hozzá dlcket akarsz venni a storeból, az azonos régióban legyen! -
Madwe
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Nem nehéz amúgy. Annyiról szól, h nem agyatlan gombnyomkodás van, ha bekapsz sebzést az büntet, fontosabb szem elött tartani azt, h ne sebezzenek meg mintsem azt h minél,többet sebezz. Ennek a nyitja meg annyi, h az ellenfeleid mozgásait megismered s megtanulod, s tudod mikor lehet büntetlenül sebezni, mikor kell kitérni. Ezt szem elött tartva már csak kismilliószor fogsz meghalni

-
Madwe
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Szerintem nincs igaza. Az meglepő, h valaki nem ismeri az FF szériát, ha gamer. Ahogy az is, ha nem tudja mi az a WoW nagyvonalakban. Vagy pl filmbuzi, de nem tudja mi az a Titanic vagy A remény rabjai. Lehet h nem szereti, lehet h nem látta, de h nagyjából se tudja belőni, az furcsa
-
Madwe
nagyúr
válasz
Bishop1
üzenetére
DLNA helyett smbt érdemes használni (pl dlna-val nem megy hangsáv váltás) feliratok égetését only image-re tenni a serveren. De amúgy a plex kliens sok helyen kapásból szar, én le is cseréltem infuse-ra az apple tv-n, igaz a nasomon plex a backend (De pl 4k hdr atmos hanggal legtöbb plex kliensnél már kakukk. Viszont ez nagyon off itt
) -
Madwe
nagyúr
Nekem egyébként az a bajom az S6al, h nem elég hosszú távon tervezni, de "karban" is kell tartani a skilljeidet. Persze valamennyire visszajön a tudás, de kell idő míg visszarázódik az ember, ha minimálisan is komolyan akarja venni. Az, h pár hónapig gyakran kihagyok, utána pár hétig tolom, nem valid, pedig manapság max ilyenre lenne időm. Komolytalanul meg mi értelme
? Régen cs 1.6 és go pörgött évekig folyamat, aztán a HOTS, úgy van értelme, néha igen néha nem, na úgy nicns sok...(#233609) aram01 Disney+ Amazon Prime Apple Tv+ és Netflix is 4k HDRben ad kb minden saját gyártásút... Hbo le van maradva a Goval, de talán majd a MAx-al átállnak ők is... Vagy a rendes tévéadásra gondolsz? A felskálázásnak semmi értelme - több adatod nem lesz a képhez... Egyedül azért kell, h a nem natív felbontást natívvá alakítsák, s ne nézzen ki rosszabbul, mintha natívan néznéd 4kban. Max minimális javulás érhető el, de az meg nem valós, oda kitalált adatból, hanem szerkesztettből, ami meg, meh...
-
Madwe
nagyúr
válasz
sp8787
üzenetére
Ez egy taktikai csapat orientált fps míg a destiny egy mmo szerű looter shooter, semmi közük egymáshoz. Még ha van pvp része a destinynek, akkor sem.
(#233600) Peace Én 1.5mről nézek 55"t és teljesen jó. Moziban is jár a szemed
Persze aki egész nap mónika showt néz rajta, vagy kompetív játszik, annak zavaró lehet egy idő után, napi pár órára egyáltalán nem zavaró. -
Madwe
nagyúr
Hülye emberek meg minden játékban vannak. Mindegyikben. Megfordultam már párban. Csak van játék amibe még TK-t se mernek tenni...
igen, de nem mindegy a játék. Egy carryzhető akármiben mindegy, h idiótákkal vagy, egy erősen csaptközpontúnál - mint a az s6 - ami pont az előnye, az a hátránya is, hiszen 4 normális jó játékos élményét is el tudja bacni egy idióta 5.
-
Madwe
nagyúr
válasz
aram01
üzenetére
Szerintem még várj a 8kval, tekintve h nincs rendesen bevezetve még. Ilyenkor az első években gyakran módosul a szabvány, s derül ki, h a kezdeti nem elég valamire. Tévét nem pár évre vesz az ember, legalább a ps5 megjelenést várd meg vele, ha az a cél.
Pár példa: legutóbbi a hdmi 2.1 és earc, papíron már rakat dolog támogatja, valóságban nem megy normálisan sehol, csak ha pl belső lejátszót használsz stb. MEgintcsak régebbi arc esetén volt, h bizonyos arc kompatibilis erősítők mégsem tudták rendesen, ezért szaggatott a hang.
1080p bevezetés elején is volt vmi macera...
Szóval ha égeti a pénz a zsebed, vegyél 8k-t de szvsz felesleges, főleg ps5höz, ami max felskáláz majd 8kra, de natívan nem fogja tudni.
Inkább az ilyen VFR és társaira figyelnék, azt valszeg tudni fogja s jól fog jönni.
Qledet elvből nem veszünk, oledet kell venni, ejnye!!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
A xim jól működik, de drága az kétségtelen
S valóban meg lehet tanulni, de ha van egy teszem azt 30+ éves ember, aki világ életében egérhez szokott, s nem akar vagy ilyen korban már nagyon nem is tud rendesen megtanulni egy másik beviteli módot, annak ez alternatíva lehet.228686 Igen, egy 55”esen, alacsony input lages oleden, azzal tök jó.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Ez egy vacak. A xim az kvázi tökéletes egér leképzést ad játékprofilokkal, pláne ha kicsit utána is jár egyes játékokhoz adott egerekhez mi az ajánlott beállítás,, a tac s egyebek pedig nem, tele van ouse accelerationnel, kezelhetetlen velük minden. [link] Xim Apex a legfrisebb.
-
Madwe
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
Azert itt mas a nehezseg mint a soulslikeoknál ám! Ott az időzítésen és patternkiismerésben rejlik a nehézség, míg ez egy rpg!!! Itt a nehéz fokozat késöbb azt jelenti, hogy folyamat enned kell hp visszatöltéshez valamint kismillió potiont buffot vackot el kell fogyasztanid csaták elött. Persze időzítés és pattern kiismerés segít valamelyest, de nem azon lesz a hangsúly, annyi nem lesz elég, nagyon nem

-
Madwe
nagyúr
válasz
sxxorp
üzenetére
(amikor megnéztem pár éve) +30%-os kvázi EU-pluszadójával...
azt ugye tudod, h usaban a feltüntetett árak netto árak, arra még rájön az adó, mivel tagállamonként eltérő? s ok, náluk az mindenhol alacsonyabb, s igen, nálunk világbajnok, de azt tudod, h 27% az áfa, ugye? máris a 30% difinél járunk.
erre rájön még az, h nem rögtön banki árfolyamokon váltanak, hanem ársávokban gondolkoznak, pl 300 és 320as usd árfolyam esetén ennyi, 320 és 340 között meg annyi lesz forintban...ettől függetlenül igen, usaban jobban keresnek s olcsóbb is a termék, mint itthon, de ez mindenre igaz. s igen, sokan itthon részletre vesznek olyan dolgokat, amikre rohadtul nem kéne költeniük. van is a mondás, olyan pénzzel, ami nem az enyém, veszek olyan dolgokat, amikre nincs szükségem, h lenyűgözzek olyan embereket, akiket nem kedvelek
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
a mondat vége egy brutál pcvel fejeződött be, kérem szépen

-
Madwe
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha kompetitív játszol online fps-t és mindenképp a maximumot akarod kihozni a lehető legjobb felszereléssel, akkor nagyon fontos a nagyon alacsony válaszidő, meg jobb egy 24" monitor eleve mint egy tévé, meg akkor már nem árt ha 144hzes és gsynces egy brutál pcvel...
Normál mezei játékra, amit földi halandók szoktak csinálni, bőven elég ha olyan 20-30ms alatt van a válaszidő, felette zavaró tud lenni. De amelyik tévében van game mode (legtöbben van, ma kaphatóakban sztem mind) azokban ez mind adott.
-
Madwe
nagyúr
Nanana, én igenis kocka vagyok!
csak manapság nincs rá időm... azért snes óta mindig volt valami kütyüm, most is van ps4 pro + switch végtelen játékkal ahhoz képest mennyi a szabadidőm
s régen, főleg középiskola meg egyetemi évek alatt azért volt hogy heti 20+ órákat belevertem
Egyszerűen most nincs annyi szabadidőm, s ha van is azt se feltétlen gémeléssel töltöm, mert nekem ahhoz azért kell legalább 1-2h hogy értelmét lássam, rövidebb idő alatt nekem nem adja 
-
Madwe
nagyúr
Miért, aki teszem azt kocka és legény s egyedül él, az nem főz mos takarít
? Azért a kockaságnak is vannak szintjei - én pl kockának tartom magam, mégis havi átlag 5-10h játszom átlag manapság. Mert ennyi jut rá, egyebekre kell idő, ilyen napokat élek - nyilván priorizálni fontos, de egy felnőtt ember még kocka létére is igazán képes lehetne rá
Aztán persze van időszak mikor elkap a gépszíj s egy nap kockulok tizen órákat, csak ritka 
-
Madwe
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Furcsa, az első két pont elég sok játékban volt már sokféleképpen, nekem egyáltalán nem hiányzott, sőt kifejezetten idegesített volna, hiszen ez csak egy játékmechanikai todo list lenne jellegtelen emberekkel akikhez nem kötődnék, szemben a játékbeli sztoriorientált bandabővüléssel. Ugyanez a házvásárolgatós dolgokkal, amik 99% mindig ugyanaz minden játékban, gyűjtesz pénzt h vehess párat ami egyre több pénzt termel amiből egyre több s drágábbat tudsz venni, majd miután meguntad kimaxoltad tönkre is tetted a játék gazdaságát mert tök mindegy mi mennyi minden aprópénz lesz neked... szemben a telephely fejlesztgetése pont jóféle dolgokat adott normális mennyiségben...
A 3. pontot nem értem, ebben az időben ezen a vidéken ilyen volt a látkép, a 4. sem, pl st. denis pont h túlzsúfoltnak is hatott nekem néha

Egyébként furcsa, mert az h "üres" azt akkor kb arra értitek h nincs tele kidolgozatlan lényegtelen repetitív vackokkal, ami mondjuk egy AC jellemzője (újakat már nem vágom) ahol valóban van 6csillió teendő, de lényegében van 3-4 archetipus s az ismétlődik a végtelenségig... Itt valóban ha végigvitted a sztorit nem sokat ad utána, ezt aláírom... de a sztori maga mozgalmas és kidolgozott, plusz eltart vagy 100-150 órát
azért azt üresnek nevezni... -
Madwe
nagyúr
válasz
WaterWave
üzenetére
A z906 az nem egy rendes surround szett hanem valami csoda egybeépített valami... szerintem csak optikai bemenete van, hdmi kb tuti nincs... s amúgy én nem is javasolnám, igaz hogy egy rendesebb belépő kategóriájú erősítő árában van az egész szett, de nem bővíthető stb...
(#198358) FR33 Ez lesz a keresett topik btw, ahol segíthetnek neked
-
Madwe
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Csak akkor húzd meg a ravaszt, amikor rajta van a célkereszt
Jellemző kontrollerrel bénán célzó átok, h aki bénázik azért teszi mert ah már kb ott van a célkereszt úgyis bénán célzok fene se tudja lehet így eltalálom meghúzom nem jött össze megint hátha
Ez rossz mindset s generálja saját magát... Tessék türelmesen kivárni, ameddig nincs rajta a célkereszt nem meghúzni... Ha ehhez tartod magad egész nagyot tudsz majd ugrani s onnantól kezdve folyamat fejlődni 
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor a ps3 itthon kapható volt nagyon sokáig nem létezett magyar account, sőt. Miután az embernek az adott profilján vannak a trófeái, játékai, barátai stb ezért váltani nem feltétlen éri meg csak azért h többet fizessen az ember nyugodtabb lelkiismerettel - szerintem

-
Madwe
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Csak ha az ingyenes játékok is érdeklik +ból akkor bukó: az csak addig érhető el amig él a + azaz ha eddig uk +a volt most meg magyar lesz az eddig uk játékokat nem éri el. Ha lejár a magyar s visszamegy uk-re, akkor megint eléri őket - de akkor meg a következő 1 évben bespájzolt magyar címeket bukja

-
Madwe
nagyúr
tipp: telefonokról ne a ph (vagy nem tudom lapcsalád melyik részét szoktad hazsnálni) fórumán írj, hanem a fototrend fórumáról - az az egyetlen a lapcsalád közül ami már az új reszponzív designt használja, s ott pl linkelni is szépen tudnál - nade nem is az zavart, hanem tényleg jobb onnan használni mobilról a fórumot - nameg androidra van app is amúgy, iosre nincs sajnos

Egyébként köszi az infot
de ez csak az h a motor alapja mi - pl a quake 3 motorját használják a mai napig a cod részek, s ha nem is a legszebb multiplat cím, azért sokat fejlődött 
-
Madwe
nagyúr
De ezt se értem, h minek rá facebook meg webböngésző. ( a youtube meg twitch is felesleges akkor már rá részemről, igen... mert minden mást ha megold az ember ezek is jönnek vele, s ezekre is jobb alternatíva... de ez a kettő egész kiforrott psen, legalább, csak a felesleges áramzabálás, ventipörgetés, kontrollerrel bénázás az, ami meh... érted, egy okostv/stick esetén megy a tévén akármi, ezsembe jut h xy cuccot ott nézném meg, kattintok egyet a telefonomon, automatikusan kiteszi tévére amin appot vált lejátsza... szemben a tévét nézek meg akarok nézni valamit bekapcoslom pst elindítom youtube appal... vagy folyamat megy a ps, ami megint tök eko...)
Ezek mégjobb példák mert ezek aztán már tényleg a kényszermegoldások nonplusultrái... Hát könyörgöm, a lehető legkörülményesebb s kellemetlenebb megoldás az a böngészésre, s nem azért mert lusták a programozók hanem azért, mert kontrollerrel szar böngészni + jellemzően nagyképernyős tévén szar weboldalakat nézni 2+ méterről... Szóval ez méginkább a miért kategória...
S visszatérve arra, h ha nekem nem kell másnak miért: nem azt mondtam, h másnak ne legyen igénye erre. Csupán azt nem értem, h minimális anyagi ráfordítás mellett sokkal jobb eszközöket tud erre kapni az ember, s nincs rá alternatívája, akkor miért nem lépi meg? Bocs de nekem ellentmondásos a nagyon sokat használom a ps médialejátszó felületét de egy kalap fos azzal, h sokkalom a 10ks kiadást arra, h normálisan tudjak médiát fogyasztani... Namost akkor vagy elégedett a ps képességeivel, vagy nem használja sokat erre, vagy annyira szorult anyagi helyzetben van, h 10kt nem ér meg neki ez - dehát ha meg ez a helyzet, akkor meg örüljön, h legalább le tudja játszani valamivel - szerintem...
De akkor folytatom gondolatmeneted: miért nincs a psen képszerkesztő? szövegszerkesztő? miért nem lehet vele zenét írni? miért nem lehet vele ebookokat olvasni? videochatelni?miért nem lehet rá másik os-t tenni? miért nem lehet rajta programozni? én emailezni is szoktam ám... fokozható is, miért nem tudok vele fogat mosni? a hajamat is szeretném megszárítani vele...
-
Madwe
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
Jogos, miért nincs pl floppy olvasó a ps4ben? miért nem ők a fő célpont? miért nem fordítanak erre pénzt és erőforrásokat? érthetetlen hogy egyesek haladnának a korral
ahogy az is h egy 10ks usb okosító stickkel megoldható dolgot (ami ui, ux meg fogyasztás szempotnjából is sokkal jobb) platformválasztási oknak gondolnak... könyörgöm, csak az áramon megspórolja az ember a stick árát pár év alatt 
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Szerintem pedig akinek fontos a magyar nyelv, az támogassa ezt a tendenciát azzal, hogy hivatalos magyar kiadást vesz.
(Mondom ezt ugy h neke, nem magyar a fő profilom - bár ami,or ps3 csináltam nem is létezett magyar store - de nekem nem szempont a magyar nyelv, ha van akkor is angolt választok) -
Madwe
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
Lehet több accountod is, elsődleges gépnek megjelölve a gépet a fő profiloddal eléred a többi játékot is. Egyedüli fontos dolog, h ps+ esetén ugye azzal az accountal érdemes jellemzően vásárolni, hiszen az ad rengeteg discountot.
Azt h mi hol mennyi te is meg tudod nézni a különböző storeokba lépkedve (jellemzően usaban olcsóbb s több az akció) -
Madwe
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem, de havi 20ezres csomag mellé se kapsz ingyen 400ks telefont, csak 100k kedvezményt
? Mellesleg igen, tévékre is adnak kedvezményt előfizetések mellé 
-
Madwe
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ezzel sokan vannak így. Pl úristen, 55" oled 400k hát micsoda hülyeség erre kiadni pénzt... Miközben ott van a zsebükben egy félmilliós iphone, amit 2 évente cserélnek, s alig használnak, tévét meg 5+ évente váltanak le, s folyamat azt nézik

Szóval mérlegelni kell meg nyilván egyénfüggő, de sokaknál ez félremegy
(persze értem én h a kcsmában az asztalra nem lehet kicsapni az oled tévédet h nézd de menő gazdag vagyok...
)Ezt nehogy magadra vedd, nyilván semmit nem tudok rólad, ezt egy ismerősömről írtam

-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor már a tévé menüjében is reklámok vannak, semmin nem kell meglepődni. Főleg h a tévé ugyanúgy kémkedik utánad mint egy google/facebook, s tudja miket csinálsz, így pl látja h gamer vagy
Bár azon se lepődnék meg, ha azt is nézné tévén yt-on mit nézel - vagy csak a fiókod azonosítja, majd ad s vesz googletől fiókprofil adatokat, s az alapján targetelne...Szép új világ, amikor már a fogkeféd is reklámokat tol a képedbe az alapján, h milyen adatokat derít ki rólad a lakásod

-
Madwe
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
Milyen felsőbbrendűség?
Nem volt semmi ilyen a hszeiben. Eldöntheti az eladó, h hogyan akarja eladni a dolgait? Ezt megengedjük remélem... Ő diktálja a feltételeket.
A különbség annyi, h miután Pesten többen élnek, ha az eladó nem akar postázni (mert amúgy soha a büdös életbe nem jár arra, semmi szüksége rá az élete folyamán sose volt) és az ingázása során passzolná el maximum a játékot, ennél több vesződést nem ér neki, akkor valószínűleg fog találni vevőt, akinek ez tökéletes, s nyélbe tudják ütni az üzletet. Nyilván minden eladó álma ez lenne, s vidéken is ezt csinálnák az emberek, ha lenne akkora kereslet, h találnának így hamar vevőt.
Mert tényleg az van, h felteszem netre a játékot, s másnap már 10 üzenet fogad, amiből válogathatok. Namost ez esetbe engedtessék már meg, h a saját feltételeim szerint menjen minden. Ha nem tetszik, lehet keresni mást. Miért kéne egy eladónak a sorban álló vevők közül az elsővel üzletelnie, a vvő igényeihez igazodva?
Kereslet kínálat diktál, semmi elviség, felsőbbrendűség nem volt itt...
-
Madwe
nagyúr
válasz
d@vee
üzenetére
Kijelzi a psre kötött monitor, h mit állítasz, hiszen rendesen os szinten támogatja. Azaz ha emeled a hangerőt, látod hova emeled. Ha kikapcsolod a mikrofont, megjelenik akijelződön is. MEH
Ami esetleg érdekes, h ezeken tudod állítani a chat audio mixet, h mennyire preferálja a játékot vs a chat audio hangjaival, amit egyéb fülesek esetén csak software-esen tudsz állítgatni, itt meg van hozzá fizikai gomb...
-
Madwe
nagyúr
válasz
fausto
üzenetére
Motion sickness főleg akkor jelentkezik, amikor mozog a tested tőled függetlenül és nincs viszonyítási alapod - azaz a tankos játékban láthattál vszeg magad körül valami testet, ami fix volt, űrhajós játékoknál is pl azért van kevésbé rosszul az ember, mert látja az ablakkeretet. Amúgy nem véletlen kezdtek eleinte próbálkozni minden egyéb módszerrel, ilyen point and click teleporgálgatás pl ami bevett...
Szerintem nem szokható, de én a buszon autóban is rosszul vagyok ha lefele nézek, ezért pl telefont nyomkodni s olvasni is csak magamelé tartott kézzel tudok

-
Madwe
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nem való battle royale-ra? miben jobb egy tps? battle royale a túlélésről, lootról és célzásról, taktikáról szól, ez mind fps mind tpsben ugyanolyan
? -
Madwe
nagyúr
válasz
apple87
üzenetére
A router valami szolgáltatói csoda, az FE csatornát azt a tévéhez tartozó set top boxhoz tartják fent (wtf???)
Vegyél egy switchet, párezer forint. UTP kábelle a GEből kösd össze a routert a switchel, majd a többi portja közül az egyikkel menj a pcbe egy másikkal pedig a psbe. -
-
Madwe
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Igen. És tudod miért mondták ezt? Azért, mert rengeteg a lopott cd kulcs és a hamis bankkártya használat az oldalon, aminek a veszteségei végül gyakran a kiadóknál is kimutathatóak voltak anyagilag... És tudod miért volt az elöbbi ellenőrzés? h ezt megelőzzék...
De igazad van fuck logic szántsuk be sóval

(#187681) Mike De ha folyamatos negatív pr éri a cégedet mert sok ott a visszaélés, akkor próbálsz elébe menni, nem? amire JOGILAG is lehetőséged van, s a negatív visszhangok miatt teszel így, h elébe menj... Akinek ez nem fér bele az 99% törvényt sért 1% paranoid. Ettől függetlenül boldog boldogtalannak ilyeneket nyilván nem kell megtenni, de azért itt ez a paranoia legarább annyira indokolatlan szvsz mint mondjuk az, h valaki nem hajlandó online kártyaadatokat megadni sehol pláne nem paypalt használni...
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor te még se fintech dolgokat nem haszáltál, se cryptot, de egyébként sok egyéb helybe se futottál ebbe bele. Nem gyakori de bevett dolog ennek ellenőrzése, eladói oldalon...
(#187678) Ulthanito Tehát szerinted a paypal fiókot nem tudják ellopni, ezért teljesen felesleges ellenőrizni néha indokolt esetben, h lopott e, értem

Azt értsd meg h van sok olyan hely, ahol gyakoriak a lopott kártyás adatos vásárlások (crypto, fintech, cdkeys) ahol gyakoribbak az ezt megelőző intézkedések, s van ahol ritkábbak (amazon) ahol ritkábbak. De ott is vannak... és azt továbbra se értem miért kell felháborodni. Pláne h refundoltak volna ha nem teszed ezeket meg...

-
Madwe
nagyúr
Maximum neked sosem. Amazon tőlem is kért, ismerősöm tavaly év végén csinált us accot és regelt vásárolt volna amazonon, de vagy telefonon hívták volna fel, vagy pedig ilyen képes lakcímes dolgot kellett volna benyújtania (ráadásul ott ugye us lakcím kellett volna neki) szóval a sosem kérték max a te esetedben igaz, nem általánosságban

-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt a te érdekedben tették, értem én h macera, de hidd el jobb az ha valaki ilyenekre is figyel minstem h nem figyel. Gyanúsnak jelezte a rendszerük a tevékenységed (mert mondjuk magyar vagy s uk feltöltőt veszel) és le akarták ellenőrizni, h nem lopott kártyaadatokkal vásárolnak e náluk (aminek neten ez a módja). Nem értem ezen miért kell felháborodni... pár perc macera (arról nem beszélve egyébként, h idegen storeban vásárolni meg igencsak véleményes, leginkább szürkezóna, szóval végképp vicces szerintem a mentalitásod
)Mellesleg amazonon és más helyeken is SZOKTAK ilyet kérni hasonló formában, uh végképp hibás az érvelésed...
-
Madwe
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Simán lehetne egy opció, h milyen matchmakinget szeretnél? limitálja csak a saját platformodra, limitálja csak a saját perifériádra? persze ez töredezetté tenné a bázist az kétségtelen, de még mindig kevésbé szerintem, mint az ha nem lenne crossplatform... aztán fene se tudja
nehéz kérdések ezek amúgy, pro és kontra lehet érveket sorakoztatni rendesen -
Madwe
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Igen, a Fortnite támogatja az egeret és a crossplayt is. Csakhogy ha valaki egeret használ, egeresekkel fogja összedobni. Ha kontrollert kontrolleresekkel. Ha van egy 4 fős parti amiből 3 fő kontrollert használ a 4. pedig egeret akkor egeresekkel fogja összedobni (ugyanúgy ha pl valaki pécén kontrollert használ, kontrolleresekkel fogja összedobni!)
És ez így a lehető legfairebb megoldás.
S akkor arról megint lehetne elmélkedni, h a natívan egereket támogatott fortnite miért van tele xim4-et használó egeresekkel, akiket (ugyan 1 napig felismerte fortnite s egeresekhez rakta de jött xim update amióta nem ismeri fel s kontrolleresek közé dobja...) tele van a net. Miért is használnak xim4et ha menne natívan
? ja h a fragek miatt, vili
na az a kategória a legalja... nyilván a single címekhez használni azzal meg semmi gond nincs s nem is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)