Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok vásároltam a számitógépemhez egy eredeti PS4 kart és egy direkt hozzá való sony ds4 usb bluetooth adaptert, de nem tudom párositani őket, viszont a windowsban (win10) semmilyen bluetooth opciót nem találok. Már megnéztem kismillió oldalt, de egyszerűen bluetooth-nak nyoma sincs a gépen, a win eredeti naprakész a segitségeteket szeretném kérni hátha ps4 tulajok már ütköztek ilyen hibába.
-
Deck
titán
Akik tolják itt a Guitar Hero Live-ot milyen? Mennyi szám van?
PS5
-
andro93
aktív tag
válasz oriic #105293 üzenetére
Ez is tipikusan az a fajta Launch trailer, amiben mindent elspoilereznek.
Viszont annak ellenére, hogy nem vagyok egyáltalán horror fan, ez a játék meglepő módon tetszik. Nem az az idegtépően félelmetes, de megvan azért benne a feszültség, kb mint az Alien:Isolationben, vagy az Alan Wakeben. Gondolkozom a vételen.[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
Sziasztok !
Olyan problemam lenne , hogy ps4 en megprobaltam gta v multi karaktert at importalni ps3 rol social clubal (bevoltam jelentkezve mindig ) es azt az uzenetet kapom hogy nincs karakter amit atimportalhatna. Annyi a kulonbseg hogy nem ugyan azzal a psn id vel jatszanek de a social club maradna. Social clubba latom a regi crew uzeneteket meg h mit osztottam de a multi karakter mint ha kodde val volna :S
Most kezdhetem elorol ?!? :S
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki még halogatta volna Resident Evil 7 megvételét:
Live-Die-Respawn
-
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105289 üzenetére
köszi majd otthon
-
-
Szakiii
addikt
válasz Tavares #105280 üzenetére
Én értem hogy azt is felrakja de össz tárhely nem 400 pár gb hanem maximális üres hely 360 lett lehet nem voltam érthető, tehát a maximálisan használható terület 360gb lett.
Btw azzal a vinyóval nagyon jó lehet csak sajna nekem drága az ajánlott 17 ezres viszont bele fog férni, de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Szil77
csendes újonc
Sziasztok !
Ha angol storeban venném meg az Assassin'n Synit akkor az magyar lesz tudja ezt valaki ?
És ha magyarba, akkor lesz csak magyar ? Hogy érdemes, mert most jó akcióba van.Köszi.
-
Tavares
tag
válasz Szakiii #105278 üzenetére
hát a használható hely akkor csökken ha van valami játék rajta, akkor is ha lemezes, mert azt is feltelepíti. nekem is 1216-A 500GB-os volt, és ezt vettem bele:
https://www.aqua.hu/2tb-seagate-25-sata-iii-spinpoint-notebook-winchester-st2000lm003-310849.html
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Magyar Storeba hol találom a PS Now-ot?
PS5
-
Szakiii
addikt
Hali, kb 3 hete nekem is lett ps4-em. Lenne egy problémám. 500 gbos verzióm van de nekem nem 400+ a használható hanem 360 Gb de kb. 2 napja van csak ez. Van esetleg erre valami módszer hogy lehetne visszaállítani? Vagy kénytelen leszek formázni? Tény ami tény veszek majd egy ajánlott vinyót amit első hsz.ben olvastam de egyelőre sokat költöttem rá és barátnő kinyírna. Előre is köszönöm a segítséget
-
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105276 üzenetére
értem köszi. hát remélem kapok én is, vagy legalább az lesz mint múltkor, hogy haveroknak lehet küldeni 3-5 meghívót, mert akkor még van esélyem
-
törölt tag
válasz kovacsroli #105273 üzenetére
Olcsóra nem...
-
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105250 üzenetére
és játszani is tudod már? mert az előbb olvastam a Ubisoft facebook oldalán, hogy január 26-án kezdődik a béta
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
a gyári headsetet ki lehet váltani valamilyen olcsó, de vezeték nélküli megoldással?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel, a Guerilla Games-nél éppem média esemény zajlik, ahova meghívtak egy csomó gamert/újságírót. Jövő héten egy tonna új videó várható a Horizon: Zero Dawn-ból.
Live-Die-Respawn
-
Kvelstadt
veterán
válasz KaitouP #105267 üzenetére
Akkor túltárgyaltuk. Neked ez tetszett jobban nekem meg az.
Az oké hogy neked nem gond az angol de van akiknek igen s ráadásul van akinèl döntő szempont a vásárlásnàl hogy egy ilyen játékban van e magyar felirat.
Én megvettem volna angolul is de ha már van rá opció persze hogy inkább a magyar feliratost veszem.
S ebből bontakozott ki a bts-ről való beszélgetés.
De biztos vagyok benne hogy ha eltekintenénk a magyar felirattól akkor a hr-nek is meglenne a tábora akik hsz-eken keresztül dícsérik a játékot mint pl én is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KaitouP
nagyúr
válasz marilllyo #105254 üzenetére
Ízlésekről nem tudunk, és nem is akarok vitatkozni.
Történet befolyásolhatósága ide vagy oda, nekem a Beyond misztikával átitatott története, atmoszférája, a karakterek (plusz ahogy említettem, Ellen Page, aki valós személy, na meg Willem Dafoe), a helyenként horrorisztikus jelenetek mind mind nagy pluszt jelentenek a HR -el szemben, nekem ez utóbbi, játék szempontjából átlagos.
De ízlések és pofonok.
Kvelstadt: nálam nem jelent pluszt a magyar felirat, egész jól értek angolul bármely játék megértéséhez.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
akangels
tag
Sracok barmien hihetlen , de valahogy a kecskemeti media marktba van 1db Ps4 PRO akit erdekel !
-
Kvelstadt
veterán
válasz marilllyo #105245 üzenetére
Páran, köztük én is írtuk hogy a hr jobban tetszett. A bts most valszeg azért megy jobban mert magyar feliratos és angol tudás ide vagy oda azért jobban tetszik a népnek ha fullmagyar feliratos a játék.
Persze vannak játékok amelyeknél nem lett jó a fordítás de a beyondba szerintem jó lett."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz A`rpi #105261 üzenetére
Köszönöm a kérdésed, de van egy magyar acc-om, amire/amivel vásárolni szoktam, eddig mindig minden *szerk.: problémamentes volt, nem kavarnám fel az állóvizet.
Tavares: Így gondolnám én is, de ahogy írtam is szeretnék biztosra menni, mert az olasz perfekt, az angol csak alap. Ilyen stílusú játéknál szerintem nagyon fontos, hogy tényleg megértse az ember a beszélgetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
conorr
tag
Van aki előrendelte a Resident Evil Collector's edition-t? Mert elméletbe azt olvasni hogy angliában a GAME aki exkluzívan forgalmazza nem szállítja ki őket mert sérülten érkezett meg hozzájuk a szállítmány. Nem tudom hogy itt magyar országon mi lesz a helyzet.
Unfortunately, the Mansion Replica statues that formed part of our Resident Evil 7 Collector’s Edition have arrived damaged from the manufacturer, Link Digital Spirit, and we are unable to send on to our customers. We have ensured that the Resident Evil 7 game will still be sent out to you, however we are unable to send the Mansion Replica and will be refunding £99.99 to your method of payment. Whilst this was beyond our control, we recognise that this is disappointing. We will therefore be gifting £10 worth of GAME Reward Points to your account which you can spend online or in-store. -
marilllyo
veterán
válasz KaitouP #105247 üzenetére
Nem ...most ebben nem értünk sajnos egyet. De ezzel nincs is gond. Azért leírnám az érvelésem.
BTS-nél baromi jó a sztori. Ellenben maga a játékban a döntéseknek nincs súlyuk. Nincsenek nagy különbségek a befejezésekben. Egészen odáig nagyon nem is nagyon tudsz rontani.Igazán csak a játék végén tudsz dönteni, hogy élet vagy halál...és, hogy ki mellett maradsz. Aztán itt volt az Until Dawn. Döntéseknek volt súlyuk de csak "Stay" vagy "Run" ami totál tipp volt szinte mindig. Nem tudtál következtetni. Nem kellett gondolkodnod sem az esetek többéségben.
A Heavy Rain teljesen más. Van egy klisés alap történet. Viszont ahogy haladsz előre úgy szív magába az egész és a végén abszolút letehetetlen. A döntéseknek súlyuk van de ha odafigyelsz sok esetben tudsz következtetni és gondolkodásra késztet. A QTE elemeknek is ha béna vagy akkor bizony bukhatod a lehetőséget, hogy valaha is elkapd a gyilkost. Ha nem figyelsz és csak tippelgetsz a játék bizony zokszó nélkül a képedbe tol egy negatív befejezést. Szóval sokkal nagyobb a feszültség.
Egy baj van vele....az, hogy baromi lassan indul be. Az első 3-4 órát bizony át kell szenvedni. Addig szinte dögunalom. De ha adsz neki esélyt és hagyod magad akkor az ujjlevágós jelenetként szinte fizikailag is megéled a fájdalmat.
(#105246) Djuree : Hát nem tudom. Anno a Mass Effect 3-nak nem álltam volna neki angolul....Ezt viszont ledörgöltem. Én nem éreztem bonyolultnak a nyelvezetet illetve a 90%-ban adja magát, hogy miről van szó. Én ezt anno egy nagyon kezdő angollal nyomtam le.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
james001
veterán
Na valaki tolja már a Resi 7-et? Én sajnos majd csak jövő héten tudok hozzá jutni.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
KaitouP
nagyúr
válasz marilllyo #105245 üzenetére
Szerintem a Beyond Two Souls messze jobb alkotás mint a Heavy Rain, nemrég játszottam végig, és bár nagyon nem szeretem az ilyen "fél játékokat" (értsd: interaktív film), teljesen lenyűgözött. Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy Ellen Page -t, mint színésznőt, nagyon kedvelem. Szívesen látnám még ilyen játékokban.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
marilllyo
veterán
Furcsa, hogy mennyien Beyond Two Souls lázban égnek és még egy komit sem olvastam a Heavy Rain-ről. Pedig az a játékos létem legmeghatározóbb élménye volt.
Csak egy kis angol kell hozzá. Illetve valahogy szemet hunyni az idejétmúlt baltával faragott grafikának.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
waccamár
senior tag
Most nézem hogy a Sleeping Dogs Definitive Edition 1529Ft. Nem ismerem a játékot, de gyors guglizás alapján ennyit úgy tűnik megérhet. Aki ismeri, játszott vele, az mondana egy gyors véleményt? Köszi
-
Tatyla
őstag
Küldik a For Honor béta kódokat!
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
törölt tag
válasz kovacsroli #105237 üzenetére
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
platinumshopnál talált valaki jobb árat (18,5k) wildlands-re? Érdemes már most megrendelni vagy még mehet lejjebb az ára? Bár ez gondolom nem éppen jellemző
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
-
Elims
veterán
Pedig azt gondoltam,hogy ilyenről még senki nem hallott. :-)
Köszi!!The Crew szaggatása pro gépen.
Csináltam egy törlést majd egy újratelepítést és hibátlanul szépen fut.
Úgyhogy nem butaság az amit régebben többször olvastam itt a topikban,érdemes újra letölteni mindent az új gépre és nem átmásolni.Igaz időben a többszöröse újratelepíteni lemezről/store-ból+patch-ek,de így kizárható a hiba.
Mégvmi..egy barátom járt úgy az említett játékkal,hogy letöltötte store-ból -szintén pro-ra- majd nem várta meg a patch-ek letöltését hanem rögtön elindította a nyers játékot.
Később hiába töltött le neki mindent a játékban 2-3 ponton töltéskor nagyon sok időt tölt a gép.
Szóval ajánlott megvárni az egész játékot és utána elindítani. -
manu75
aktív tag
válasz PowerBuldog #105173 üzenetére
Elérhető a LittleBigPlanet 3 csak ez jelent meg PS4-re a sorozatból. Jelenleg 16 font, de elég sűrűn akciózzák a múltkor 6.5 font volt az ára. A Rayman most akciós asszem 10 font, nem tudom ismered e, nem könnyű játék de sokat lehet nevetni ha ketten vagy többen játszatok.
-
A`rpi
addikt
válasz AXisBOLD #105178 üzenetére
"még egy kérdés, a most leárazottak között van még jó coop tartalommal bíró cím?
esetelg olyan ahol nem tower, flag defence a coop, hanem a story mód kipörgetése együttműködve?"Az akciót nem futottam át teljes egészében, minden játékot nem is ismerem részletesebben, ajánlom figyelmedbe a lentebbi oldalt:
http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html
Oldal segítségével platform szerint, akár a játék nevére rákeresve, tudod szűrni közösen egymással (coop), vagy egymás ellen (pvp) játékokat is.
Így az akcióból hirtelen ez tűnt fel, egyébként a napokban ajánlották is:
Worms™ Battlegrounds -
A`rpi
addikt
válasz Elims #105225 üzenetére
Különösebb figyelmet ennek szerintem felesleges szentelni, egyébként ezeket az aktivitásokat valós időben frissíti ha például ha a trófeákat is töltöd fel, de ettől függetlenül bármikor becsúszhat szinkronizálási hiba, vagy el is maradhat a szinkronizáció szélsőséges esetben gépcserekor, ha azt megelőzőleg nem volt a gép interneten.
-
kiki22
senior tag
sziasztok! kint irorszagba vennek egy ps4 et ,ugye itt ez a 3 agu csatlakozo van.Ha hazamrgyek eleg ha csak kabelt cserelek hozza?
-
Elims
veterán
Nagy kérdésem lesz hozzátok. :-) Szerintem erre a választ senki nem fogja tudni,de azért felteszem.
Most vettem észre,hogy vki kedvelte az egyik "aktivitásom".Most vettem észre ezt az anomáliát.
Szóval van az uncharted 4.Nekem ez olyan játék,ami rögtön a megjelenésekor kellett és természetesen nem egy sima kiadás.Első nap megvettem,játszottam is,a-z-ig,majd most újra elővettem,hogy kipróbáljam a pro gépen.A nevem alatt viszont az látható,hogy először játszom a játékkal. :-o
Akkor a platina honnan lett meg x hónappal ezelőtt??Gagyi módon megvettem volna? :-))
Ez hogyan lehet?? -
milan53
csendes tag
Üdvözlet újra a (CUH-1116A) jelzésű ps4 a fentiekben leírtak szerint jobb mint a sima első szériás? Ezt már érdemes lenne megvenni 70 környékén? Köszi előre is
-
rx8pencz
tag
Köszönöm a válaszokat! És bocsánat ha már elcsépelt kérdés volt,átfutottam az utolsó 2-3 oldalt,de akkor úgy tűnik nem voltam elég alapos.
Játéktechnikailag nem baj,ha nem egy Uncharted széria, nekem sokkal fontosabb a történeti szál, ezért tetszett nekem inkább a TLOU és az Uncharted 4, és kevésbé (de még így is top játékok) az Uncharted első 3 része.
PSN: istone94
-
válasz Kvelstadt #105214 üzenetére
Nálam a Warrior Within a mérce. Az idővel manipulálás, a free form fighting, a zene és a történet. Na meg nyoma sincs QTE-nek. Castlevania is nagyon egyben van, bár ott a történet annyira nem kimagasló, DI pedig nagyon erős látványra és a végére kitisztul a történet is, hangulatra az egyik kedvencem. Darksidersek is jók vagy a Devil May Cry széria. Metal Gear Rising, Bayonetta is érdemes a kipróbálásra. De szerintem az első Force Unleashed is jó vagy a Lollipop Chainsaw. Ninja Gaiden játékok meg tipikus kontroller gyilkosok.
(#105216) james001 szerintem vehetjük ide az Infamoust meg a Gravity Rush-t is. Nier-t nagyon várom, meg a Nioh-t is. Csak van amit a gyerekek mellett nem lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
james001
veterán
válasz Xaels #105213 üzenetére
"erre a generációra még nincs túl sok konkurens"
Konkrétan nincs is még. Talán a Nier Automata vagy a Hellblade lesz ami igazán ütni fog,meg hát majd az új GoW ha egyszer kijön,de más jó hack and slash játék nem igazán van PS4-re. Persze ott van a DMC4 meg a két Darksiders de ezek már voltak PS3-on is.https://psnprofiles.com/kazama001
-
rx8pencz
tag
Na, mióta beszereztem a PS-em,kijátszottam a Last of Us-t,és az Uncharted 1-4-et. Szerintem az Uncharted szériából messze a 4. rész a legjobb,egyrészt a mély dialógusok miatt,másrészt meg a sztori is közelebb állt nekem a szívemhez ( + nem volt benne semmilyen furcsa teremtmény sem).
Kicsit más,de a Heavy Rain + Beyond:Two Souls kombó mennyire jó vásár? Most persze a Naughty Dog játékai után elég magasan van a léc.
PSN: istone94
-
Kvelstadt
veterán
válasz Xaels #105213 üzenetére
Én meg nrm sok mindennel jàtszottam ami gow stílusu és ezzel is csak azért mert gow.
Ami hasonló és egész jó lett az a castlevania lords of shadow de abból is az első rész a jó.
Próbáltam a dantes inferno-t is de az baromi monoton volt nekem, nem is vittem végig."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Remek játékok a God Of War-ok, de én például soha nem tudtam etalonnak tartani a saját stílusában. Viszont erre a generációra még nincs túl sok konkurens, de nekem valahogy a kövi rész nem tűnik játékmenetre folytatásnak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wlac
Ármester
válasz milan53 #105209 üzenetére
A GTA V valóban 10 ezer körül megy használtan is, de egy első szériás gépért én nem adnék annyit. Ha megvan, hogy mennyit szeretnél áldozni rá, akkor állítsd be a Hardveraprón, hogy ár szerint listázza ki az ajánlatokat, és úgy tudsz mazsolázni a gépek között.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz milan53 #105206 üzenetére
A legelső modell, igazából teljesen jó választás, szerencsére nincs olyan kritikusabb szériahibája, mint a PS3-nak. Ha 60 ezer forint alatt megkapod, akkor jó, ha azonban tudsz kicsit többet költeni, akkor én inkább egy 1216-ost ajánlanék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Kvelstadt
veterán
válasz ViktorHUN79 #105200 üzenetére
Mindkettő remek játék, jól tetted hogy megvetted!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
milan53
csendes tag
Üdvözlet!
Érdeklődni szeretnék olyan valakitől akinek van tapasztalata a ps4-esekkel kapcsolatosan! Első konzolom lenne és nem tudom hogy cuh-1004a/b01 Az mit jelet? Az jó vagy rossz? Esetleg egy ilyen gép egy játékkal és egy kontrollerel mit ér? Mire kell figyelni ilyen gép vásárlása esetén? Előre is köszi! -
apic
csendes tag
Én 2 órája tolom a God of War 3mat és sírok olyan kurvajó
-
Deck
titán
-
dunc
nagyúr
Beyond Two souls van egy nagy probléma, azóta amióta végeztem vele, nincs kedvem bekapcsolni a PS4 et. Engem nagyon megfogott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest