Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szerviz topik
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ez elég most nekünk akkor, próbálgatni, ez mikortól van amúgy hogy a free gémeknek nem kell plus? remélem ez állandó.
-
Djuree
félisten
üdv, kéne kis help.
a srácaim szeretnének online játszani, de én meg nem igazán akarok befizetni 1 évre.
max 1 hónapra. van valami akció most ilyesmire? vagy ingyen 1 hét nincs? -
Djuree
félisten
dragon ball játékokkal aki játszott, van olyan ami nyilt világú, sok mászkálás gyűjtögetés is van benne? asszem naruto -ból volt ilyen anno.
-
Djuree
félisten
üdv!
van egy guitar hero live gémem.
ez játszható még ps4-en? valahol olvastam hogy már nem mennek a szerverek. -
-
Djuree
félisten
üdv
venni akarok 1 éves live-t, van most vagy várható valami akció? -
-
Djuree
félisten
válasz
Ferenczi Áko #272870 üzenetére
én se ismerem melyik milyen, mindig azt vettem amit adtak a legközelebbi számtech boltba és a legolcsóbb volt.
de nem szokott gondom lenni.
Sefter: igen én is azt olvastam hogy az jó. ha ezzel nem lesz jobb akkor szerzek olyat.
-
Djuree
félisten
válasz
Sefter #272862 üzenetére
hát ez mx-2, ilyen volt csak itthon. ez nagyon szar? milyet ajánlasz hozzá? ha szét kell szedni akkor max szétszedem megint.
FollowTheORI: hát ps5 még odébb lesz, amilyen ritkán játszok én még évekig elvagyok ezzel is.
-
Djuree
félisten
van egy 7016B első gen pro-m.
olyan hangos hogy az udvarról hallani. nem vicc!
újrapasztáztam meg raktam rá új thermal padokat de nem lett halkabb szerintem, vagy nem sokkal.
lehet ebbe valami halkabb ventit venni? nem lehet mellette megmaradni. -
Djuree
félisten
válasz
kéményseprő #272200 üzenetére
ezzel a battlefield 5-el mennyire erdemes komolyan jatszani? sokan jatsszak? mikor jon az uj resz?
-
Djuree
félisten
üdv!
tudnátok egy linket küldeni hol tudom lemondani a ps plus megujitását?
nem találom... -
Djuree
félisten
az uj ciberpunk magyar feliratos?
-
Djuree
félisten
üdv!
ha store-ban megveszem a days gone-t az magyar lesz?
-
Djuree
félisten
srácok gondolkozok a sekiro-n hogy megveszem, de a boss-ok a ds-ekben se nagyon mentek egyedül. itt is lehet segitséget kérni?
-
Djuree
félisten
nioh2-őt honnan a legolcsóbb előrendelni? vagy honnan érdemes?
-
Djuree
félisten
játékra milyen 4k tv-t ajánlotok kb. 50 colban?
-
Djuree
félisten
üdv!
metro exodus magyar feliratos?
-
Djuree
félisten
válasz
ProEvoFan #198681 üzenetére
én is, hogy hogy el vannak itt tévedve emberek.
majd megtudnátok hogyha két ördögien rossz 2 éves ikerfiatok lenne. a ps4-em hónapok óta be se volt kapcsolva. ja de bocs, mikor port törölt anyós és véletlen bekapcsolta.
max néha a nintendo 3ds-re van egy fél órám lefekvés előtt, de általában bekapcsolni sincs energiám, csak elaludni gyorsan.
azért remélem majd pár év múlva lesz kis időm gémelni, majd veszek egy ps5-öt, a ps4-et meg nekik adom.
mindezek ellenére se cserélnék senkivel, a két kis szaros minden pénzt megér. -
Djuree
félisten
a god of war magyar feliratos?
-
Djuree
félisten
válasz
BoneDragon #189033 üzenetére
előfordulhat az is. megvenni nem veszem meg, de jól nézett ki. olyan destiny szerű volt hirtelen.
-
Djuree
félisten
hú komoly ez az anthem, néztem videót belőle. tetszik.
-
Djuree
félisten
aki jatszik a wh40k inkvizitor martyrral, mi a kulonbseg a vedelmezo taktikai es neheztuzer alfaja kozott? melyik a jobb?
-
Djuree
félisten
tegnap elkezdtem a resi7-et vr-ben, hát nem sokat bírtam, bejutottam a házba egy picit mászkáltam ott de úgy felkavarodott a gyomrom, hogy abba kellett hagynom, szó szerint rosszul voltam. pedig eddig mindent bírtam vr-ben. ti hogy bírtátok?
-
Djuree
félisten
na jelentem olyan halk a gep mint ezio auditore fenykoraban. xD
nem tudom h a pasztazas segitett vagy a fiokbol kiveves de lehet mindketto. -
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #188034 üzenetére
jah szerencsére.
lehet a srácnál is ez volt a baj először csak ő nem jött rá. -
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #188027 üzenetére
ahha. meglesem akkor hátha ez a baj nálam is.
-
Djuree
félisten
válasz
Bishi #188021 üzenetére
igen kb. hasonló volt, csak mellette több anyag volt mint a chip-en, ami még nem is olyan nagy gond, de a chip-en alig volt anyag.
használtan vettem én is anno, szal lehet már ez is volt gányolva.
kriszpontaz: szerintem ott is klappol minden. de ha nem fog menni szétkapom megint, a csatik úgyis látszanak egyből a műanyag levevése után.
-
Djuree
félisten
rádugtam a tápot a gépre, nincs semmi más rádugva de nem kapcsol be csak 3 gyorsat pittyeg. kijelző nélkül nem megy vagy elbasztam?
-
Djuree
félisten
válasz
gyuromoj #188006 üzenetére
[link]
ez alapján teljesen jól meg lehet csinálni lépésről lépésre, a fekete borítóval szenvedtem a legtöbbet, nagyon fogják a pöckök a még szűz gépet, gondolom másodjára már könnyebben szétjönne.
érdemes hallgatni a fickót, amit mond megkönnyíti néhány helyen a dolgot...anno némán néztem a sima ps4 szétszedését, le is törtem azt a bizonyos csatit amit a körmöddel fel kell pattintani mert biztonsági rögzítése van. az is működött utána de valszeg csak a szentlélek tartotta az alaplapon a csatit. -
Djuree
félisten
na gép szétkapva, kitisztítva, újrapasztázva, összeraktam és nem maradt ki csavar se, szal királyság, remélem halkabb lesz kissé. állítva fogom használni szellőző helyen mostantól.
-
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #187954 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #187938 üzenetére
jó 5let köszi, néztem h fektetve nem tudom sehova máshova tenni ahol nincs útban. ez a talp működhet, rendelek is egyet.
ezt hogy kell amit linkeltél? mi az a nagy csavar? nem mondod hogy le kell csavarozni az asztalba?
-
Djuree
félisten
válasz
lazioforever #187906 üzenetére
nioh. az konyebb elso nehezsegen. a bloodbornet sirva fogod otthagyni szerintem. en is ketszer adtam el fel ora jatek utan mert az elso szornyon se tudtam tuljutni. harmadjara mikor megvettem megint akkor mar 300 orat beletoltam.
de ki ne hagyd a bb-t sem, zsenialis, azt latnia kene mindenkinek. -
Djuree
félisten
annyira hangos a pro gepem h nem tudok jatszani mellette, pedig nem szokott zavarni de nem tudjatok elkepzelni mennyire hangos, mint a porszivo, volt mar tuning pcm, de az semmi volt ehhez kepest.
gondolom ez nem normalis. honnan tudhatom meg milyen revizios a prom? vagy itt nincs ilyen? gondolom valami elso sorozat lehet, de ennyire nem kene hangosnak lennie nem?
pasztazas segithet? hnap szetkapom. -
Djuree
félisten
sracok nagyon tetszik az uj metro jatek, erdemes az elozot beszerezni? melyik az elozo. csak a stalker jatekokkal jatszottam anno meg pcn.
-
Djuree
félisten
vettem egy wh40k inquisitor martyrt de nemet a tokja. a jatek angol lesz legalabb?
-
Djuree
félisten
válasz
markknight #182115 üzenetére
köszi, neked is Deck.
-
Djuree
félisten
venni akarok egy dragon ball gémet és nekem olyan kéne ami minél rpg-sebb, ha van egyáltalán ilyen, a xenoverse 2 meg a fighterz között kéne döntenem. Amiben esetleg lehet szabadon mászkálni, ezt azt csinálgatni, gyűjtögetni stb. mint a narutó gémekben. tehát ne csak tiszta fight legyen.
-
Djuree
félisten
ezt a conant nyomja vki? én nem akarok multizni benne, nincs sok időm. csak singlibe nyomni. mennyire lehet egyedül is játszani? meg tudnak támadni vagy itt is van pve meg pvp szerver? mi van ha meghalok, bukok mindent?
-
Djuree
félisten
a mass effect andromédához mennyire kell erős angol?
nem akarom elrontani a párbeszédeket, annyira nem tudok angolul.
vagy van valami jelölés melyik a legjobb válasz? -
Djuree
félisten
üdv!
venni akarok külső winyót, de akkor már legyen jó a ps-hez is. milyet ajánlotok ami jó a pc-hez is meg a ps-hez is?
-
Djuree
félisten
válasz
Bencus88 #162787 üzenetére
witcher 3 nekem sem jött át, semmi hangulata sajnos. pedig a gothic féle rpg-k bejönnek, de azokkal jó volt játszani, valahogy mindig vitt előre vmi. de a witcherben nincs meg ez az érzés. legalábbis nekem. túl sok jó játékkal játszottam, nagyok az igényeim úgy látszik.
szal nem csak neked nem adja. de másnak meg bejön. nekem túl sok a gémer előéletem ehhez. valszeg ha nem sok ilyen rpg-t toltam volna tetszene nekem is. -
Djuree
félisten
válasz
t.roby90 #159357 üzenetére
én anno a sima ps4-emen valami csatlakozót félig leszakítottam de teljesen jól működött utána is, nagyjából visszaraktam ahogy lennie kéne, bevált.
pedig én már sokmindent szedtem szét, xbox360-ból nagyon sokat, anno nagyüzemben flasheltem őket.
olyan egy hülye csati volt ez, pedig elvileg jól csináltam de mégse akart lejönni.
úgyhogy óvatosan, ha nemjön inkább ne erőltesd szerintem, nem ér annyit hogy aztán meg letépd. -
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #157943 üzenetére
a 2 elvileg már jobb. a graf is mai színvonal, meg az irányítás is jobb, bár még mindig nem tökéletes. én szerintem megveszem, mert amugy a túlélő horror a kedvencem.
-
Djuree
félisten
nézem ezt az evil within 2-őt. jónak tűnik a gameplay alapján. az 1 megvan de nekem nagyon lassú meg vontatott az egész, meg a graf rettenetes.
ez jobbnak tűnik nekem mindkét szempontból.
ez emészthetőbb annak akinek az 1 nem tetszett? aki játszott mindkettővel írhatna kicsit erről. -
Djuree
félisten
srácok nincs valami leírás vagy valami ami segít optimálisan belőni a tv-t játékhoz? samu tv-m van, de semmit nem állítgattam rajta még sosem, hátha tudnék még szebb képet kicsikarni.
-
Djuree
félisten
válasz
#20844032 #155325 üzenetére
ahhoz csak egy 1000ft-os átkapcsolós elosztó kell és semmit nem kell többet dugdosni.
árban a régi sokkal olcsóbb, még ha dugdosni kéne is szerintem simán megéri. ugyse használ senki vr-t állandóan, mikor néha kell akkor semmiből nem tart átdugni. de ha van osztó akkor ezzel sem kell szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szerviz topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Filmvilág
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- PS5 PRO alig 1 hónapos eszköz garival és számlával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest