Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko_20
csendes tag
válasz
Degeczi #38199 üzenetére
Egyáltalán nem engedi bekapcsolni a wifi-t. A rendes hálózati beállításoknál próbálom, és egy az egyben ahogy rányomok a csúszkára, vissza is vált kikapcsolt állapotba. Már egy gyári visszaállítást is csináltam. Több mint fél évet állt a tv, amíg y házfelújítás volt, talán egy frissítés ráférne? Mert kábelen megy a net rajta, csak a wifit nem engedi bekapcsolni. ( persze a hálóban ahová terveztem a tvt, nincs kábel, csak a nappaliban)
-
-
lacko_20
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy 50pus8007/12 jelenleg olyan problémám akadt vele, hogy bekapcsolnám a tv-n a wifit, előjön egy ablak, hogy, nagyobb energiahasználattal jár, folytatja/mégse persze folytatásra megyek, eltűnik az ablak de a wifi ki is kapcsol. Nem engedi bekapcsolni a wifit. Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszi előre is
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Fluff8 #38193 üzenetére
Optikai kábelen nincsen vezérlőcsatorna, kizárólag a hangot tudja kiküldeni a TV, és az egyirányú kapcsolat miatt nem tudhat még arról sem, be van-e kapcsolva egyáltalán bármi, ami fogadja ezt a jelet...
De rákeresve a soundbar típusára, azon van HDMI bemenet is, így használd azzal, ott automatikus a kapcsolódás, érzékeli a TV.
-
Fluff8
csendes tag
Üdvözletem, sok-sok próbálkozás után kénytelen vagyok tanácsot kérni a tv-soundbar problémára: Adott egy 55PUS8007/12 tv, és egy LG SK5 soundbar.
Az előző LG tv-vel optikai kábellel volt összekötve, szépen ment a tv saját távirányítójával és láttam a hangerőt is a képernyőn ha állítottam.
Az új Philips tvn viszont nem találok olyan módot hogy elégedett legyek, optikai kábelen nem némul le a tv hangszórója, külön ki kell kapcsolni, és így bár állítható a táviránytóval a soundbar hangereje, minden alkalommal egy hatalmas kockát kirak a képernyőre "A TV hangszórója le van tiltva." felirattal. Próbálkoztam azzal hogy egy dummy csatlakozót dugok a jack aljzatba, és akkor nem szól a tv hangszórója, de így mintha rosszabb lenne a hangminőség, a hangerő kijelzés pedig teljesen elcsúszik a soundbarhoz képest.
HDMI ARC módban pedig teljesen használhatatlan, mondjuk háromból egyszer biztos nem fog menni a soundbar, a tv hangszóró néma, de valahogy nem jön át a jel.
Kíváncsi vagyok másnál is vannak-e ilyen problémák, vagy hogy lenne ideális összekötni, vagy esetleg törődjek bele hogy nem tudnak együttműködni? -
válasz
rainman72 #38188 üzenetére
Szupi, akkor megint egy nagyon korrekt IPS LED képernyőt kaptál! Grats!
Ja, a MediaTek Pentonic 1000 SoC-ról elég jó kritikák születtek, ez valóban előrelépés.Remélem a Dolby Vision, HDR10+ tartalmak itt már mindig jól jelennek meg, ez volt a korábbi Philips LED TV-k achilles ina.
Nekem valszeg' az 55"-os lesz a befutó, ha VA paneles... egyébként meg az 50"-os.
-
-
rainman72
nagyúr
65PUS8518/12
Rapid test 1 óra használat után.
IPS lett végül,sajna ez van.
Külső meg a táv nem igazán változott,a lábak picit,2 féle magasságban állíthatóak.
A talpak távolsága szintén 2 helyzetben rakható igy kisebb állványon is elfér.
Van némi bevilágítás alul túl lehet élni.
Ami tetszett,hogy első indításkor a sdr tv adások állítás nélkül jól mutattak.
Jelenleg csak HD Nflix csomagom van,bele néztem az
Our Planet,Aprónépek,meglepődve tapasztaltam hogy a képminősége nem sokkal marad el a
4k DV-től,nincs hiányérzetem.
IPS létére teljesen korrekt feketét tud sokkal jobbat mint az Lg-k.
youtube 4K test videók nagyon jól mutatnak,simán hozza egy Samu Q60 szintjét,fényerővel nincs gond.
Op.rendszer Google Tv,jól pörög,menü rendszer teljesen hasonló a TCL-hez,a régit mint például még az Oled806-on is volt el kell felejteni.Nem nehéz megszokni habár nekem ismerős.
Persze lehet még finom hangolni mindent rajta.
A mozgás megjelenítésnel se látszott semmi problema ennyi idő alatt.
Igaz még drága,de egy Tkom-os 300ezres árat simán megéri.
Egy kép a feketéről,M1 beszélgetés full fekete háttérrel,ez jó arra hogy lássuk mit tud(fotó meg az élő kép szinte azonos,bőrszínen lehet variálni,de az jobb mint a fotón) -
muranyir01
csendes tag
válasz
RVR400 #38186 üzenetére
A dinamikus kontraszt csak sdr vagy 4k tartalmaknál állítható, HDR vagy DV esetében nem. Ha bekapcsolva van és max mondjuk akkor hol a képet sötétíteni kell neki ott durván sötétíti, kikapcsolva a legjobb, de ugye ez csak az sdr tartalomnál lehetőség.
A szoftverfrissítésben bíztam sokáig, de az sem akar lenni
Hivatalos oldalon is nézem és januári a legutóbbi elérhető, elméletileg az van fent, mert a tv azt mutatja hogy a legújabb van telepítve.(101.001.003.232)
Ha a weboldalon rámegyek a letöltésre ezt töltené le:
43pus8506_12_fus_aen
Ha jól tippelem ez a tavalyi tv, de sokat nem számít biztos. -
RVR400
veterán
válasz
muranyir01 #38185 üzenetére
Mondjuk a dinamikus kontraszt IPS esetén (65PUS8506) elég sokat számít, valószínűleg a VA esetén még jobb lehet, ha bekapcsolod fullra. Bár nem egyformán látunk.
-
muranyir01
csendes tag
válasz
rainman72 #38184 üzenetére
Szívesen olvasok tippeket!
Munkában vagyok, amit így fejből el tudok mondani a beállításaimról:SD vagy sima 4k tartalom esetében (Egyébként itt nincs gond, jó a világos és sötét jelenet is);
Egyedi beállítások, szín gyári(60), háttér kontrasztja gyári(85), fekete szint gyári(50); élesség gyári(5),
spec beállításokban; zaj,mpeg kikapcs, ultra res kikapcs,
szín: meleg, széles skála, közepes javítás
HDR felskálázás: be
Dinamikus contrast: kikapcs
Contrast mód: képre optimalizálva
mozgás: film
Gamma: alapHDR egyedi vagy DV világos:
gyári beállítás(háttér kontrasztvilágítása 100), kivéve:
mozgás: film,
zaj, mpeg, ultra res: kikapcs
HDR plus: amennyiben állítható: közepes
A fekete szinttel szoktam játszani, ami alapból 50, ha 70 felhúzom akkor már elmosódik az egész, 50 közelében meg a sötét jelenetek szinte láthatatlanok, néha még egy ember alakja sem kivehető pl. (van egy régebbi sony, ott tisztán kivehető a sötét jelen is). A világos tartalom jól néz ki.Nem tudom mit lehetne még állítani? Fény szenzor ki van kapcsolva minden esetben...
Azt sem értem miért nincs külön menüpont a fényerőnek? Vagy az lenne a háttérvilágítás fényereje? A fekete szint változtatása nem világosít csak elveszi a feketét onnan is ahonnan nem kellene szerintem. -
rainman72
nagyúr
válasz
muranyir01 #38181 üzenetére
Valami elkerüli a figyelmedet a beállításokban.
-
tomp
félisten
válasz
muranyir01 #38179 üzenetére
Ennyire rossz a VA panel a 8507-ben?
A 65-ös IPS-e tökéletes.A TV-n nem lehet letiltani a DV-t. Az csak külső eszközzel fog menni.
-
muranyir01
csendes tag
Sziasztok!
Jól tudom hogy a tvn nem lehet kikapcsolni a hdr vagy DV tartalmak lejátszását? 50pus8507
A gond az hogy ha pl, Disney alkalmazásban indítok el egy filmet egyből DV-ben indul, de ezen a tvn kb nézhetetlen olyan rossz a sötét jelenetekben, állíthatok bármit….
Xboxon egyszerű, a konzol beállításaiban kikapcsolom és csak 4k, nincs hdr, DV.Használja valaki ezt a tvt hdr, vagy DV tartalom nézésére? Milyen beállítással?
-
joergie
őstag
válasz
rainman72 #38151 üzenetére
Az a baj, hogy ha 65öst monitornak akarsz használni, az olyan mintha lenne 4 darab 32es fullHD-d...túl nagy a pixelméret és az átló. a 43asnál olyan mintha 4 darab 21.5es FHD-d van. nagy a szemmozgás az egyik sarokból a másikba, de akkoris...még használható. Képszerkesztéshez meg nem árt az oled(szerintem).
-
echterion
nagyúr
válasz
rainman72 #38173 üzenetére
Hát jah. És ha ideér az a Philips, még drágulni fog minimum az áfakülönbözettel, meg ki tudja, milyen euro árfolyamon fognak számolni a disztrinél.
De ugye a Sony tv-je az tavalyi modell. Volt ideje olcsósodni, csak nem nagyon sikerült neki se. 😅Sopi: köszi, mindenképp jó lenne látni, hogy mit ad hozzá a 4. oldali ambi.
-
echterion
nagyúr
válasz
rainman72 #38170 üzenetére
Hát igen, az lenne nálam is a végső méret és cél, de franc se ad egy szottyos tv-ért emillió'-t.
Majd ha lesz feleennyiért, akkor meggondolom, addig meg marad a 75-ös.
Sopi: grat, jó választás. NEkem nem hiányzik az alsó ledcsík, de ez nyilván ízlések. Nem ér nekem annyit, hogy ezért még ekkora befektetést csináljak, nekem még bridge-em sincs.
-
echterion
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #38165 üzenetére
"Kicsit sajnálom, hogy az 58" és 70" VA panelek kikopnak a kínálatból, de ha ez azzal jár, hogy csak a 75"-os marad IPS, akkor velkám!
"
Már ott bukik az elmélet ami nekem is eszembe jutott hogy az idei 55PUS8808 IPS lett ahogy az előd is az volt.
Az 55PUS8508 viszont VA.
Bizok benne hogy a 65" is az lenne,akkor biztosabb hogy maradna tovább.
Nem volt még 65s Philipsem csak IPS. -
-
válasz
rainman72 #38163 üzenetére
Nyilván ha nem Philips, akkor egyszerűbb választani +rtings.com is segít. Hiába nézegettem mindenféle Ambilight utánzatot, nyilván mind (gyári és DIY egyaránt) esetében kiesik a belső app használatnál az "Ambilight" funkció. Nem katasztrófa, van külső ChromeCast opció, de pl. YouTube esetén ChromeCast-nél nem tudod a lejátszási sebességet állítani, míg belső app esetén igen.
-
válasz
rainman72 #38143 üzenetére
Szemezek is vele, csak visszatart az IPS panel. Azt olvastam, hogy a PUS8807 széria esetén (2022-es The One, 120Hz, 3 oldalas Ambilight) csak a 65" és alatta VA panel, 75" és 85-86" sajna IPS.
Viszont nem is találtam 75", 120Hz esetén VA panelt, csak a MiniLED-nél, de az itthon egyfelől alig kapható és ha van, az is drága.
75PUS8818 (külföldi oldalakon 75PUS8808 néven szerepel) esetén talált valaki infot, hogy IPS vagy VA? Bár lehet simán megveszem 370e-ért a linkelt 75PUS8807-et, mivel az idei 75PUS8818 modell, ha VA is (meg Google TV van már Android11 helyett), akkor is jóval drágább: 660e. -
rainman72
nagyúr
[50PUS8118/12 a Philips új saját op.rendszerével,magyar bemutató]
Ez így nagyon kevés,egy ráncfervarott Saphi
Ha ez lesz a sok 100ezres/milliós mini ledekben is akkor az nagyon kevés. -
erzol
őstag
Sziasztok!
A tv hibája lehet, hogy hektikusan nem vesz fel vagy a beállított csatorna helyett másikat rögzít? A lejátszási listában a jó címen szerepel ...
Másnapra beprogramozott műsort sem veszi fel és még a jelölés is eltűnik a műsorújságból.
Talán a műsorújság vagy a Digi, esetleg maga az android kavarhat be?
58pus7304 /12 -
rainman72
nagyúr
Jövőhét jön egy 65PUS8518.
Kiváncsi vagyok mit javultak -
arecibo
tag
Üdv! Minap vettem egy 50PUS8007 tv-t, ennek tényleg ilyen rossz képe van? Mintha 640p lenne. Egyedül talán a 4K tartalom elfogadható.. Előtte 6568 volt, fényévekkel szebb képpel, a noname Navon is megveri... Esetleg tudnátok segíteni? Köszönöm!
-
rainman72
nagyúr
-
joergie
őstag
válasz
rainman72 #38139 üzenetére
Monitornak használom, szóval sokat. Most nem fogom tételesen felsorolni, de heti 2-3szor biztosan újra kell indítanom(táp ki-be). vezeték nélkül jóideje nem tudok rá csatlakozni semmivel(mostmár nem is látja az eszközt). Most annyira nem, de a számítógép zavarta a kábeles dvb-c jelet...
Néha(sokszor) elmegy 2-3sec-re a kép, de szerintem az a ugreen type-c hub miatt van. -
joergie
őstag
minap jött frissítés 7805-re. Lehet tudni, hogy mi változott? eddigi verziótól kivert a víz, úgyhogy rögtön lefrissítettem. (201.003.243.001 ról 248.001 ra)
-
Gendi83
csendes tag
Sziasztok!
mi a tapasztalat 58 pus 8507/12 tv-vel?
ma rendeltem meg telekom tol!
szerzodes módosítás és felajánlottak nagy kedvezmennyel -
blakey
titán
válasz
chris-v #38134 üzenetére
nincs lejátszási probléma. - sajnos nagyon sok probléma van vele, de egyszerű lejátszásra megfelelő lehet. Mivel lejátszókat tesztelek, így gyakran a Plexet is kipróbálom, de kevés a tudása egy Kodihoz képest, sok videó- és audió kodek esetében hibázik vagy nem is ismeri fel. Viszont ezt lehet fokozni, a Plexet hozzá lehet adni a Kodihoz és a Kodi tudásával fel lehet turbózni.
-
chris-v
senior tag
válasz
MadMancs #38133 üzenetére
Nem fogunk rajta össze veszni, kinek mi
Kodi sokat tud, sokat is kell állítgatni, plugin-eket vadászni, stb-stb.
Plex-et fleteszed a szerver oldalra, a tv-re a klienst és megy minden. Nem kell semmit állítgatni.
Egyszerű, mindig jól működik, nincs lejátszási probléma. Meg lehet osztani barátokkal, vagy te magad is tudod távolról, akár nyaralás közben is nézni a filmjeidet. Mindezt úgy, hogy egy tovább-tovább varázsló fél perc alatt végig vitt rajta.
Ha csak a letöltött filmeket akarod megnézni, akkor ennél jobb és egyszerűbb nincs. -
chris-v
senior tag
Higgyétek el, a legjobb megoldás egy NAS vagy egy raspberry pi amin fut egy plex szerver. Nem kell gondolkozni mit játszik le a lejátszó, vagy mit nem, mert a videó anyag úgy jön ahogy le van töltve. Alig kell állítani valamit, szépen rendszerezi és csinál borító képeket a filmeknek és a sorozatoknak.
TV-n megnyitod a plex appot és már nézheted is amit letöltöttél, úgy mint valami streaming szolgáltatónál.
Régebben én is próbálkoztam kodi-val, meg mindenféle lejátszóval. Egy ideig közvetlen a géppel volt összekötve a tv hdmi kábelen és a gépről indítottam a filmet. De igazán egyik sem vált be, csak a Plex. -
blakey
titán
válasz
istvansebok #38130 üzenetére
A tű, hegyes.
Használok már vagy 10 éve Kodit, de a külső androidos boxról szebb képet tudott tolni, valós 4K- ban. - ez annak köszönhető, hogy a külső eszközök jobban optimalizáltak, pl. nincs feleleges zajcsökkentés. Mindig a külső lejátszót támogatom, ha a minőségi lejátszás a szempont.
Viszont a telepített igaz, lejátszik mindent, de ezt a képvilágot meg se közelíti mivel csak 1080p-t tud. - mi 1080p, a Kodi? Az tud 4K-t. Amit a beállításoknál látsz, az nem a tartalomra vonatkozik, hanem az UI-ra, mert az 1080p-re optimalizált. A lejátszandó anyagokat akár 8K-ig is lejátssza a megfelelő felbontásban. -
istvansebok
tag
válasz
blakey #38111 üzenetére
Szép a kép kifejezést nem a felületre értettem, hanem a lejátszott kép tűélesebb.
Használok már vagy 10 éve Kodit, de a külső androidos boxról szebb képet tudott tolni, valós 4K- ban.
Viszont a telepített igaz, lejátszik mindent, de ezt a képvilágot meg se közelíti mivel csak 1080p-t tud. -
Bane.Davids.
lelkes újonc
válasz
Gendi83 #38128 üzenetére
Üdv!
PS5-höz én PUS8007-et rendeltem, igaz egy hónapja várok rá a Telekomtól ("megakadt" a megrendelésem, lol....
)
Viszont nekem a PS5 meg a PS4Pro is annak előtte már a PUS7506-on is gyönyörűen tette a dolgát, automatikusan ugrott HDR játék módba, gyönyörű képet adva, nagyon meg voltam elégedve vele. Ezért is választottam most a 8007-et. -
Gendi83
csendes tag
Sziasztok!
milyen tv-tudtok ajánlani ps5 höz?
55-65” gondolkozom! -
joergie
őstag
hdr-beállításban lenne szükségem segítségre egy saphi rendszerű tv-nél(7805)
többnyire monitorként használom, monitor módban minimál fényerővel, de most lett disney+om, és bár a saphi app szinten nem tudja, szeretném bekapcsolni a hdr-t a heti Ahsoka-hoz(esetleg máshoz, is).
Amikor windowsban rányomok a hdr csuszkára, az rögtön visszakapcsol 'ki' állapotba. Szvsz az hiányzik neki, hogy a tv"kérje" a hdr-t.(a számítógép monitorja HDR módban van, a csuszka 'be' állapotban, tehát valami a tv-vel való kommunikációnál csúszik el.
előzmény: minap raktam egy friss rendszert(win11) egy másik ssd-re ugyanezen a gépen, és a friss windows-al folyamatosan kérdezte a tv, hogy bekapcsolja e a hdr-t, mert érzékelte, hogy a windowsban be van kapcsolva, már kb kiidegelt, mire rájöttem mi a baja. Most ebben a "bejáratott" rendszerben is bekapcsolnám, de nem engedi. -
rainman72
nagyúr
-
Alien!
senior tag
válasz
istvansebok #38109 üzenetére
Próbáltam a Novát, és meglepően jó lejátszó. Érzésre messze a leggyorsabb nálam Oled805-ön. Pár apróság zavar: a fáradt kék kezelőfelület, a tekerés maga (nincs léptetés?), 1 DV film szaggatott, ami sehol máshol (Guardians Of G. 3), illetve nem tudom, hogy hol kell korrigálni a tévesen felismert filmeket.
Viszont nagyon jól rendszerez, villámgyors smb-vel, opensub-os feliratletöltés is van, szóval így a Vimunál jóval fejlettebbnek mondanám. -
blakey
titán
Kodihoz van VTV app kiegészítő, IPTV Simple Client-tel egész kellemesen működik. Nincs szükség trükközésre, tükrözésre.
-
gyimger
őstag
válasz
blakey #38107 üzenetére
Köszi és Neked is, MadMancs. Most beizzítottam az SMB megosztást minden között. Végül is biztosabb megoldásnak látszik, a fájl mellett lévő feliratot is automatikusan felismerte (az emögött meghúzódó miérteket nem tudom). A legnagyobb fejtörést az okozta, hogy a Windows profillal kellett belépni, de megoldottam.
Most már tényleg csak egy NAS kellene.
-
MadMancs
veterán
Fordítva csináld.
Telót csatlakoztasd TV hez. Egy hálózaton kell lennie a kettőnek, utána smart view már tudja a dolgát. (Nálam azért nincs eszköz mert nem vagyok otthon).
-
pjen
félisten
Üdv.PUS 8545/12 Tv t akarok csatlakoztatni A72 droidos telóhoz, hogy a Tv n megjelenjen a teló képernyő tertalma. Valamiért nem megy . Mit csinálok rosszul?
-
bnorci71
addikt
válasz
Kodiból a Maven verziót szokták ajánlani nem tudom a HDR/Dolby vagy a 4K miatt nekem mindkettő fent van a tv-n a sima is
-
MadMancs
veterán
válasz
Az eleve nem igaz.
A default felszín oké hogy max FHD (az csak egy skin), de rendszeresen nézek UHD HDR10+,Dolby Vision filmeket, gond nélkül lejátsza úgy ahogy kell.
-
blakey
titán
válasz
A Kodi nekem is fel van rakva, de nem olyan szép a kép mint A VLC. Nem tudja kezelni max 1080p-én. - ez komolytalan. A szép szubjektív, viszont Kodihoz n+1 felszín használhaó/telepíthető, olyanná varázsolható amilyenné csak akarod. Megy a 8K HDR/Dolby Vision. Honnan ez a 1080p? Valószínűleg nem ismered a Kodit.
Szerintem a Nova most a legjobb lejátszó. - Legjobb? Az a lejátszó, ami mindent visz bit- és színhelyesen. Valószínűleg mindent teszteltél, ha ennyire biztos vagy benne.
Mindent visz , a feliratot is szépen kezeli, teljesen olyan a felülete, mint egy streaming szolgáltatóé. - a felület ízlés kérdése. -
RVR400
veterán
válasz
A Nova nekem néha érdekesen működik, sok esetben nem játszik le filmet, mert állítólag nem fér hozzá. (ugyanabból a mappából)
A Vimu viszont elég jó, bár fizetős, ellenben nem drága.A Kodi keretrendszere viszont oké, hogy le van skálázva 1080P-re, de lejátszáskor megy a 4K.
-
-
blakey
titán
válasz
gyimger #38106 üzenetére
Azt használsz, amit jónak látsz, viszont a Kodi testreszabhatóságát, tudását nagyon nehéz megközelíteni, VLC messze van a Koditól. Amit korábban írtam, az továbbra is él, a DLNA esetében fontos, hogy az adott szerver milyen "renderer"-eket tartalmaz, mert nem egyértelmű, hogy ha DLNA, akkor minden eszköznek megfelel, ha jó DLNA-t szeretnél, akkor minimum Serviio, ha jó megosztást, akkor SMB, NFS.
-
gyimger
őstag
válasz
blakey #38105 üzenetére
Ezzel úgy vagyok, hogy minden módosítás nélkül látja a telefonos VLC a megosztott mappáimat (régóta használom, még az okos TV előttről), az SMB-hez elég hosszú volt a tananyag és a Windows szolgáltatásokban kellett nézelődni. Az UPnP megosztáshoz csak egy Media Player kellett
Amúgy most töltöttem le a File Commandert és átmásoltam hálózaton keresztül a feliratot és a filmet is, VLC-ben engedett feliratot választani tárhelyről (hálózatról egyik app se látta). -
blakey
titán
válasz
gyimger #38104 üzenetére
Felismeri, gondolom DLNA-zol, a DLNA egy furcsa megosztási protokoll, aki nem ért hozzá, annak csak, annyi látszik, hogy ez nem látja, nem viszi, stb. Kodi mindent kezel, az egyik legjobb lejátszó, de meg kell tanulni a kezelését, működését. Ha van VLC, vagy Kodi, akkor ne DLNA-t használsj, hanem SMB-t, NFS-t.
-
MadMancs
veterán
válasz
gyimger #38097 üzenetére
De ha már úgyis feldobtad Kodi, miért nem használod azt VLC helyett. Mindent is tud, és végtelenségig bővíthető is akár addonokkal. Illetve tökéletesen látja Win 10 és Win11 megosztást, illetve nem kell tudnia TV nek DNLA (bár szerintem már nem igen van olyan amelyik nem tudja, Android TV esetén meg pláne), Kodi intézi ezt is, PC ről elérhető TV, TV-n logó HDD vel együtt.
-
chris-v
senior tag
válasz
Bane.Davids. #38095 üzenetére
Nem valószínű, hogy 10 nap elteltével jön elő a villám hatása.
Ez inkább egy új hiba, ami a vihartól független.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest