- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, lecseréltem a P4 gépemet egy core2-re amit később húzni szeretnék. Ezért úgy döntöttem, hogy addig is amíg nem állok neki az újnak bele vágok a P4 hajtásába, csak úgy tapasztalat szerzés címén mert ez még új nekem. A konfigom a következő, P4 631 3.0Ghz processzor, ati radeon 3850, asus P5nd2-sli deszka, 2 darab kingmax 1GB 667 memória. A procin egyelőre még csak a gyári hűtő van mert a CM tx2 hűtő a core2-re került. Tehát eddig úgy néz ki a dolog, hogy biosban állítottam be az AI overclockot és mivel itt csak százalékban engedi felhúzni a dolgokat így adtam neki 10%-ot kezdésnek. Már érezhetően sokkal gyorsabb volt a boot idő. Jelenleg ezek az adatok, proci 3.3GHz 12x275 (teljes 10% húzás, fsb 38% plusz) így 32 és 34 fok között van a hőmérséklet, terhelve 48. A DRAM-fsb arány az 8:5 - re változott, memória időzítések 5-6-6-16. Menyire jó értékek ezek? Valamint az alaplap biosában nem találtam hol kéne le fikszálni a Pci-e frekvenciáját és azt sem tudom hol kellene a DRAM-fsb arányt megváltoztatni. Meddig bírja a gyári proci hűtő, nem szeretnék még egy hűtőt. A memóriákon mit kéne állítani és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi