Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Sziasztok! Kérdésem hogy miért nem tudom rendesen húzni a procim.Alapvetően minden adott lenne, csak esetleg a biosban van gond(gondolom én) Az Fsb 240-ig mehetne,de már 220-nál az eszközfelismerés betöltéskor akadozik, néha a biosig alig jutok el! A ramot 400-ra v.333-ra v.auto-ra tudom tenni de mindnél megy fel az Fsb-vel! Pci-e nem fixálható, Pci eszközök állításánál csak egy opció van Pci Latency Timer(nem tom kell e húzáskor állítani ez valami késleltetés?)alapból 64-en van, 32-től 2xx valamennyi 32-es lépésben! Feszültséget tudnák még adni a ramnak de csak 0.1v.-ot(alap 2.5v.) Procnak valamivel többet(alap 3.8v. bios szerint) A hűtésem is adott a tuninghoz! Van valakinek ötlete hogy mit próbáljak ki? A fene esz már meg hogy általában mindenki tudja húzni a procit csak nekem nem akar összejönni az a 3.6 Ghz
Nagyon megköszönném a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon megköszönném a segítséget