Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • robyeger

    addikt

    Szorzózár Upgrade: habár az Asus a Core2 procit támogató lapjai BIOS-ból kivette a Speedstep tulajdonságnál választható ''minimum speed'' opciót, de sikerült egy Asus P5K Deluxe (rev. 1.00G) - BIOS ver. 0202 deszkában windows alatt fixen visszavenni a PentiumD ''C1''steppinges processzorom szorzóját az EIST által meghatározott 12-es minimumra a AI Suite V1.02.02 (AI Booster) program segítségével. [link] Feltételezem más alaplapoknál is működhet a dolog, csak próbálkozni kell, akinek adott az #1hsz.-ben felsorolt proccesszorok egyike, megjegyzés: kimaradt a felsorolásból a ''D0'' steppinges 6x1 processzorok, azoknak 12-es a minimum szorzója.
    A BIOSban ilyenkor lehet, hogy ha be akarunk lépni a ''CPU Configuration'' menübe ki fog fagyni, hiszen olyat állítottunk be, ami ismeretlen a bios kezelőfelülete számára, ez alatt nem kell bántani, hiszen nem is szükséges.

    [Szerkesztve]

    Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz

Új hozzászólás Aktív témák