Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz robyeger #3344 üzenetére

Talán mycso mester megbocsájtja, de kérdeznék még valamit tőled:

Ha összekapcsolom a két tápot: a Chieftec 550-est és a Q-tech-et, akkor ezek szerint:

1. Kell egy elosztókábel (Y alakú)
    2. Nekem szerverházam van, nem lesz gond az elhelyezéssel, de ezek szerint megeshet, hogy nem áll le az egyik táp. Ha az a Q-tech, akkor szívás, mert nincs rajta kikapcs gomb. :))) legfeljebb ki lehetne hűzni a konnektorból.

3. Én azért gondolkodtam el ezen, mert van ugye a 945 pentiumD-s procim, 2GB (4X512MB) Kingmax 667/818Mhz-es ramom, van három vinyóm a gépben és néha még egy negyedik is befigyel mobil rackben. Ezenkívül van DVD-író, CD-író, 6 házhűtő, ezek egy része világít, mint a karácsonyfa.:DDD

Szóval érdemes lenne nekem is ezt meglépnem, bár a Q-tech korántsem olyan jó minőségű, mint a Chieftec, de csak kisegítőként kelelne, azt hallottam olyan nagy baj nincs velük, csak éppen nm tudják csak a 60%-át annak, amit ráírnak.

Szóval, jó az elgondolásom? Pusztán egy elosztókábel kell és mindkét tápnak 24 tűsnek kell lennie ?(persze a négy tüske lecsatlakoztatható, hogy a régebbi verziókkal is kompatibilis legyen)

Új hozzászólás Aktív témák