Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát igen!
Nekem a múlt hetem ráment arra, hogy a jelenlegi konfigomat lecseréljem egy 3500+ PCIe konfigra. Mivel csak a különbözet összeg volt a zsebemben, kénytelen voltam előbb megválni a régitől, aztán megvenni az ''újat''. Ámde a biznisz napján jött a levél, hogy mégsem tartanak igényt a régi cuccaimra, így kénytelen voltam hosszas halogatás után lefújni az egészet.
Így maradt a 478 asomban a procicsere lehetősége, mert bizony, amikor befejezem az irodai munkát (amire elég), bizony beülök a virtuális pilótafülkébe, és mivel Microsoft kiegészítő ...
Az árak és a tendenciák valóban érdekesek.
A C2D bevezetésére az AMD az árak drasztikus csökkenésével reagált.
És az is érdekes, hogy amikor A64-P4 vita volt még csak, mindenki Intel párti volt, most meg hogy a C2D veri az X2-t (mondjuk ezen is lehet vitatkozni), mindenki Intel párti lett, attól függetlenűl, hogy az A64 jobb mint a Prescott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest