Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
nos, megvettem egy kis ezres corsát, amilyenről már korábban is kérdezősködtem, nem saját részre ugyan, de azért előtte jól kipróbálgattam - egy '98 végi, igen megkímélt példány
szóval meglepően jól működik a váltó, kattanás nélkül ugrik a helyére, az egész kocsi olyan sokkal jobb benyomást kelt, mint amire számítottam (nem zörög, nem nyikorog, stb - mondjuk nem is lapít a székbe, mint a mazdám
)
amire felfigyeltem: jobbratekeréskor nehezebben mozog a kormány, mintha csak félig lenne servo (bal irányba teljesen oké), ez mitől lehet, mit jelenthet?
illetve még egy fontos: tudtok pesten vmi jóravaló szervizt (gondolom opel márkaszervizt nem ajánlotok, bár ha van közöttük rendes, akkor semmi kifogásom), ahol átnéznék gyorsan (és főleg nem méregdrágán), h kb minden rendben van-e? (nem szeretném úgy átadni a kocsit, h kiesik a kereke - bár nemrég vizsgázott, még az előző tulajnál, szóval nagy drámákra remélem nem kell számítani)
köszöntem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- BestBuy topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)