Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
bambano #28295 üzenetére
"szerintem ha most nem tudsz megfizetni egy rendes autót, akkor ne vegyél semmit."
Hülyeség. Mondjuk nem kerül semmibe másnak a zsebében turkálni.
Ha ennyi a keret, akkor eldönti, hogy gyüjtöget-e még évekig, vagy úgy vesz valamit a rendelkezésre álló összegből, hogy lehet eladni már nem fogja tudni, vagyis addig hajtja, amíg menni bír.
Ha úgy gondolkodtam volna, ahogy te, valószínűleg még mindig gyűjtögetnék. (mondjuk azóta Stratus-szal járnék). Ehelyett 280-ért kiválasztottam egy F Astra-t, és jövök, megyek. Minden nekem fontos extra megvolt, vagy megszereztem, így aránylag kényelmes körülmények között teszem. Egy kétszer ennyibe kerülő, fiatalabb autóra már ugyanannyit kell karbantartásra költeni, nem sokkal lennék előrébb. Sőt, egy G-vel még hátrébb is, az már elkezdett műanyagosodni, ingyen sem kéne.
Szóval magyarázd már el nekem, miért is kéne depresszióba zuhannom, mert 15 éves az autóm?
Egy kétmillással nyilván nem fogom összehasonlítgatni. Azzal a tudattal használom, hogy ha megáll, belököm a szemétbe. Addig meg van időm egy jobbra gyűjtögetni. De egyelőre úgy néz ki, még egy jó ideig bírni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Kugoo Kirin G1
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest