Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
és vajon melyik műhold marad?
de már régebben is voltak olyan eretnek gondolataim, hogy az egész földfelszíni hálózat (94 site) tök fölösleges. itt azt írják, hogy 2,2%-ban néznek az emberek dvb-t sugárzással tévét (bár nem egyértelmű, hogy ez a fizetős mindigtv-re vonatkozik csak, vagy az egészre), szerintem sokkal olcsóbb lenne, ha azt a néhány háztartást felszerelnék műholdvevővel. a közszolgálati adók egyébként is foghatók műholdról, a többi ingyeneshez elég lenne 1-2 transzponder pluszban (de igazából erre se lenne szükség, mert a 4ig-nak így is vannak műholdas szolgáltatásai ezekkel a csatornákkal).
de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, meg törvények stb., de szerintem a dvb-t durva pazarlás. nagyon nem ástam bele magam, de elvileg az eu sem kötelezi a tagállamokat arra, hogy kifejezetten földfelszínivel oldják meg a mindenki számára elérhető szolgáltatást.
svájcban meg 2019-ben le is lőtték az egész dvb-t hálózatot, amikor 2% volt a nézettsége. mondjuk az az ország halmozottan hátrányos helyzetben van földrajzilagmeg nem is eu.
szerk: közben találtam eu példát is, belgium flamand felén sincs már földi sugárzás:
just 45,000 people were using the DTT broadcasts as their means of reception, which was costing more than 1 million euros a year to sustain.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest