Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
válasz
Winner_hun #12591 üzenetére
pontosan
majd jönnek még a többiek is
(#12593) lorcsi majd ott is jaja, de a tanulás lesz a fontosabb nem a ph...
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #12588 üzenetére
Nálunk pont mondják, hogy döntsem el mit kérek, így nem nekik kell kitalálni, mert úgyis főznek valamit és ha pl épp sült hús lett volna soron, de nálam is ez volt, akkor lesz más és esznek sült húst pl hétfőn, tehát a terv sose kőbevésett.
Sütőm nincs, ezért gyakran kérek rakott krumplit meg amiket csak sütőben lehet sütni, panírozott dolgokat, mert ahhoz nagy hely kell meg pepecselős, sokáig tart. -
.bableWes
őstag
ma találkoztam elöször PH!-s kollégával.
Lajkó volt a szerencséskölcsönkért egy giga ramot, én meg adtam
-
ClayMore
aktív tag
na ugyan ezen oknál fogva igen gyakran ugyan azokba a kajákba futottam bele hazajöve anno. hisz ami nekem 5 perc az nekik is 5 perc és miattam a kicsit lusta szüleim (ez van) nem változtatnak a naaagy hétvégi terven. és ez érthető is vhol.
én azt imádom amikor a husik pörzsanyagát felszeded vmi jó borral és utána mártást csinálsz belőle. olyankor a pezsegő-forró bor és a már ott lévő hús-fűszerek....ááá az fölött gőz kúrázni tudnék.
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #12586 üzenetére
Azt mondig mondom anyuéknak, hogy csak olyan kaját kérek, amit sokáig tart és nehéz megcsinálni, mert akkor tuti nem az lesz, hogy magamnak is azt csináltam, hazamegyek és otthon is az vár. Sült csirke, bolognai, pörkölt ne várjon otthon, mert ilyeneket csinálok magamnak.Imádok a tűzhely mellett állni és enni a fövésben lévő jó borsos husiból, mennyei ahogy a végén sűrűsödik. Tulajdonképpen pörkölt pirospaprika nélkül.
-
ClayMore
aktív tag
egy hétig ettem. reggel délben este és maradt kb 2 liter.
kb a 4 dik napon döntöttem úgy h kicsit átalakítom, akkor még ment bele gomba meg vettem hozzá tejfölt. így nem untam meg annyira.
erről eszem bejutott egy régi kolis esemény. történt h csináltam három napra való bolognait. legyűrtem. hazamentem hát otthon mi volt Sz-V nap? bolognai. ok. mamám felé mentem vissza koliba V-nap mivel pakolt fel? bolognai. a végén a sok paradicsomsűrítményes piros megfogta a budit és cloroxolni kellett. -
Mawyx
őstag
Legalább már átöntöznöm nem kell nagyobb edénybe, mint régen
A husit le lehet fagyasztani, de a tésztát nem és miért is ne, beleöntöttem fél csomaggal a vízbe. Pedig mindig megfogadom, hogy nem, de amikor a kezemben van, valahogy mindig addig- addig, hogy bemagyarázom gyorsan, hogy kevés lesz és fél zacskónál kevesebbet egyszerűen képtelen vagyok főzni és csak 1főre kell.
És oké, ma eszek belőle 3-szor, de akkor holnap már nem kell ez a kaja.Szó mi szó, lefagyasztom, kiadagolom, pl szerdán majd jó lesz vinni melóba.
Szerk: A levessel már teleettem magam, ha elkészül is a kaja, most nem kell, csak délután, 1adag fog ma elfogyni a finom friss kajcsiból, már látom.
(#12583) ClayMore: és elég volt a 7+5liter?
-
-
Mawyx
őstag
A kaját már megint elnéztem, ez nagyon sok lesz, de már fő, nem tudom megfelezni, jó lesz ez így már.
-
ClayMore
aktív tag
az utóbbi pár hét fényében csak a mi kiccsaládunk gyermekvállalási indexe csökkent statisztikailag kimutathatónál nagyobb mértékben?
anyamaci és én egymásra néztünk a fejlemények olvasgatása közibe és egyszerre bólogattunk, h nem baj. ő még csak 21 én meg mérnök vagyok, hova siessek a gyerekkel 27 évesen. a főnökeim is mind 32 környékén csinálják az elsőt...
úgy ámúgy meg hubertusos jóreggelt! S-esőőő EEEEEE SSSSSSS
kételkedem: szval miattad nem tud apum belépni, te szemét!
-
pohár
félisten
válasz
bandus #12568 üzenetére
Andersenbe kezdtünk, egy fényig jutottunk mert srác aki bevitt minket a RIO-ba 2 hónap múlva lesz 18... elmentünk az Akácosig, az teljesen fullon volt, így a Nagy Diófa utcában a Diófa kocsmát keresve rátaláltunk egy koktél/biliárd szalonra, így ott iszogattunk, drága se volt nagyon
dzsekit vittem, kellett is hajnalban
na húzok is aludni, rég volt már tegnap 10 óra
-
fokukac
nagyúr
lehet, hogy fogsz fázni, elvégre Rióban most tél van...
[Rio weather forecast] -
-
kételkedem
addikt
Úgy gondoltam, hogy jó üzletet csinálok. Egy kis befektetéssel a befektetett pénz négyszeresét tudtam volna tisztán kivenni. Sajnos nem jött össze, így buktam a befektetésem teljes összegét. Ha valamikor tudok belőle valamennyit kivenni, az akkor is csak a befektetett pénz töredéke lesz. Így hát huh, nehéz hétköznapok vannak mögöttem
és végre itt a hétvége
Miért most akarnak sokan az ING biztosító honlapján reálhozamot lekérdezni?
-
jeeee, megjött a sennheiser fülhallgatóm
kár, hogy az egyik fele néma
pedig a másik olyan szépen szól..
-
Mawyx
őstag
Kifizettek rendesen és tartani akarnak, de a fizu kevesebb lesz, mint amiben először megállapodtunk, viszont valszeg lesz kocsi
-
Dylen
senior tag
huh, nehéz hétköznapok vannak mögöttem
és végre itt a hétvége
-
Z0C!
őstag
válasz
Winner_hun #12566 üzenetére
UPC 30/3ról 50/5 és ócsóbb lett...
de az ügyintézés még mindig 0 a UPCnél.Kedden alvállalkozó jön. Szerzi megköt.
Mondja hogy Szerdán vigyem be a modemet kicserélik és helló.Szerdán bemegyek...viszem a modemet, töltőt.
csaj aztmondja hogy majd holnap (Csütörtökön) kimennek és beszerelik.
mondom mit? 1 koax és egy Lan kábelt nem nagy dolog bekötni, a modemet meg regelni...Csütörtökön kijön a srác. ellenőrizni kéne a kábelt meg ezeket..
gyere. srác bejön. rákérdez megtudod csinálni? naná. oké csá.ennyi volt
-
Winner_hun
félisten
Új net bekötve, a régit még le kéne mondani. 8 megás Invitel ADSL volt, speedtest 6,x megát mutatott mindig. 25 megás T-s kábel lett, olcsóbban.
8/0,5 vs 25/5 -
pohár
félisten
vajon holnap éjszaka nem fogok fázni egy pólóban a RIO-ban? a hajnaltól nagyon tartok, a dzsekit meg letenni se tudom a RIO-ban, ha rajtam marad akkor meg úgy beleizzadok mint annak a rendje
-
Winner_hun
félisten
-
-
fokukac
nagyúr
Nagymellű kolléganő tapadós pólóban egész nap fázik...
Így én se igazán tudok a munkára koncentrálni ebben a hidegben... -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12541 üzenetére
biztosítékot ilyen időben a legjobb venni, hisz amikor nem néz be a gömbvijjám az erkélyen (igen, nekem van!) akkor álltalában a biztosítékok hol létéről az ember borja nem is tud!
az úszás ilyen időben a legeslegjobb, mert a szabadtériben nincs egy deka nyomorék aki nem enged saját tempómban úszni.
biciklitolás ->ilyenkor a legesleglegjobb, mert ha már amúgy is megyek biztosítékért és úszni akkor már a biciklit is bedobom a bácsikhoz, mert péntektől szabira mennek a kocsogok!amúgy alássan jelentem h sajtostejfölös tészta!
-
Verus
senior tag
válasz
kételkedem #12544 üzenetére
Régen volt már az
Irodából irodába, de legalább jó az idő idebent
Nincs túl meleg/hideg, ma eltalálták a klíma beállítást
-
Sipi16
őstag
[Max Raabe & Palast Orchester - Around the world]
Akkor inkább ezt.
Olyan rég voltam szabadnapos, hogy fel se fogom.
-
Verus
senior tag
válasz
kételkedem #12541 üzenetére
Mi meg jó idő van, így dolgozunk
-
ClayMore
aktív tag
tökéletes idő van!
megyek is szépen biztosítékot venni, eltolom az biciklit az szervizes bácsihoz. vásárolgatok. aztán úszás!
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12533 üzenetére
Udv Angliaban.. Ha nem tetszik az idojaras varj 5 percet
-
venember83
nagyúr
válasz
Most az a baj, hogy nem esik az eső?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
szerintem komoly, mert viccnek kicsit erős lenne...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #12529 üzenetére
Pohár:
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
Na és most el nagyszülőkhöz Cigándra.Remélem Cigánd - Kisvárda térségben jobb idő van.Ugye kételkedem?
-
Felkelek, erre esik az eső, kikészítem az esőkabát + hosszú nadrág kombót, erre eláll
. Most ez komoly, kérem szépen
?
-
qdak
addikt
de király lessz most menni a balcsira ^^
-
ToBeY
nagyúr
Vagy negyed órát túrtam a netet egy számért,amiről annyit tudtam,hogy a refrénben benne van "la la la" de meglett.
-
Mawyx
őstag
Mai kaja fele megmaradt (4 sült virsli meg egy tasak rizs volt a teljes adag), most vacsira sütöttem csak így köret nélkül magában fél fej rántott karfiolt, annak a fele magmaradt, azt viszem reggel melóba, most nem kell 5kor kelnem, elég 6kor
Elmosogattam, lenyomom a sört, aztán fogmos és csucsuka, már leragad a szemem. -
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #12521 üzenetére
Nem lehet mondani, hogy válogatok meg nem próbálkozok, csak a kifogásokat keresem, hogy melyik munka miért nem tetszik meg fennhordom az orrom és egyből igazgatónak jelentkezek (bár arra is volt példa
).
1-1.5 óra kevés erre, kiindulási hely a 11.kerület, itt lakok. Kőbánya Kispestre járok dolgozni (majdnem), onnan kellene eljtunom a 2.kerület Marczibányi térre meg vissza és az interjúim 1-1.5 órásak szoktak lenni, a legrövidebb fél órás volt.
Melóban 8kor kezdek, interjúra meg 9re kéne menni.Ha most pénteken vagy rákövetkező hétfőn itt nem kapok fizetést, akkor meg megoldódik sajnos, mert akkor ezt itthagyom, mert akkor semmi nem lesz igaz abból, mint amiben megállapodtunk. Heti fizut kértem, hogy ne 1hónappal csesszen át, de ha ezt se tartja, akkor bejelenteni se fog soha.
Szerk: ez a sör egészen egyszerűen szar, keserű
-
fokukac
nagyúr
ha interjúra hívnak, menj el. Kéreckedj el, ne mondd meg, hova mész, csak, hogy el kell intézned valamit, el kell, hogy engedjenek 1-1,5 órára.
Nekem olyan érzésem van, hogy kissé túlparázod nem csak ezt, hanem az egész életet...
Próbálkozz, sokszor, és előbb v. Utóbb sikerülni fog kikaparni a gesztenyét, a lényeg, hogy próbálkozz, ne ess pánikba, és mindig legyen nálad törülköző! -
Mawyx
őstag
Én még melóban vagyok és unatkozok nagyon, gondoltam kicsit korábban hazamegyek, ma totál döglött minden, erre bent van a nagyfőnök, a legrosszabbkor talált be.
Egész nap a gépet túrtam, hirtelen nem is tudok úgy csinálni mintha dolgoznék, látványos feladatom nincs, de épp más se. -
Nálunk új ajtót rak be az asztalos, és várjuk esőt, mert olyan vihar előtti csend van.
-
Lacazr93
senior tag
Na megjöttem melóból, végre letelt
Nagyon sok hülye volt ma is
-
Mawyx
őstag
Hívtak interjúra, de hétköznap kéne menni munkaidőben, én meg várnám, hogy ide jelentsenek be, de ha meg mégse, akkor meg kihagyok egy interjút és se ez a meló, se az nem lesz meg.
Jövő héten lesz az interjú, addig itt hátha alakul valami itt a jelenlegi melóban, ha addig semmi, akkor odacsörgök, hogy rakjuk át esetleg munkaidő utánra az interjút, ha nem gond, az úgyis szeptembertől lesz aktuális, tehát hogy most dolgozok nyáron, az csak annyiban kavar be, hogy nem tudok egy hétköznapi napon pl reggel 9-re menni interjúzni. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #12510 üzenetére
tegnap Fonyódról jöttünk vissza Boglárra, ha nem lett volna 100-200méterre a pecó akkor félreállós lett volna a helyzet, dőlt az eső, ablaktörlés maxon kevés volt
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12510 üzenetére
ha jól látom ez a GAMF parkolója volt, hát kapott a jóból rendesen
-
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #12506 üzenetére
Gömbvillámot még nem láttam, de nem is szeretném, azt meg pláne nem, hogy lyukat üssön rajtam.
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Rohadt nagy vihar volt éjjel, féltem rendesen. Nyitva volt az ablak, jó levegő jött be, de viharban nem szabad nyitva lennie az ablaknak, anyukám ezt mondta, de nem mertem odamenni és becsukni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged