Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
van valahol itt a PHn egy topik amibe mindenki konkret baromsagokat ir. Az a gond, hogy nem jut semmi ami a kozelebe erhetne az ott olvasottaknak
de mondjuk valami olyasmik vannak, hogy osszecsukhato vasalo deszkat cserelnek szetnyithatora stb. Tudja valaki a topic nevet?
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #30098 üzenetére
Falling Down - osszeomlas, Majkel Doglesz
-
BlacKSouL
addikt
-
JDM_Style
tag
Jó éjszaká mindenkinek
-
BlacKSouL
addikt
No. Én kicsengettetnék velük vagy 1 milliárd
úesdétfontot, és valami semlegesen jótékony célra felhasználnám. [link]
El tudom képzelni, ahogy a júzerek egyre lelkesebben buzdítanak, hogy "nehagggyátokmagatokaaat..! szopassatokmindenkiiiit..!"" -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #30094 üzenetére
ajtótörő, nem úttöró...
amúgy büszkék vagyunk ám rád! -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #30093 üzenetére
Az úttörő ahol tud, segít!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #30092 üzenetére
Tiszta James Bond.
-
kételkedem
addikt
Nyíregyházán beült mellém a fülkébe egy kb 60 éves férfi. Bp-ről jött, Kisvárdáig utazott. Beszélgettünk az élet nagy dolgairól, aztán kb 20 perccel Kisvárdára érkezésünk előtt elment a mosdóra.
Már két megállónál is megállt a vonat, de az öreg csak nem jött vissza. Azt gondoltam, hogy rosszul lett valahol, ezért elindultam megkeresni. Mikor beértünk Kisvárdára és megállt a vonat, akkor hallom, hogy a férfi rázza a budi ajtót, és kiabál, hogy engedje ki valaki!
Mire kiszabadítottam, már nem volt ideje felvenni a kabátját és összeszedni a csomagjait, elindult a vonat. Szerencsére Kisvárdán két megálló van, így a város túlvégén sikerült leszállnunk. Szegény ember nem győzött hálálkodni, hogy még idejében kiszabadítottam a wc fogságából!
Napi jó cselekedet ezzel letudva!
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #30086 üzenetére
Nem, a Tucson-i lövöldözést dolgozták bele a negyedik részbe.
Ja de igen, a második részben van szó erről, de azt meg elvileg láttad.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #30084 üzenetére
Gondolom a bevandorlasi mizeriarol szolt, hogy elfogadtak egy torvenyt ami felhatalmazza a sima rendort is, hogy kerhezzen toled papairt arrol, hogy legalisan vagy az orszagban. Amit en egyebkent helyeslek, de legalabb a media tolhatja, hogy szegeny illegalis nemtud jogsit kapni es igy kocsit sem tud vezetni
-
bobsys
veterán
Autóval üldözte, majd el is gázolta férjét egy nő Arizonában, mert a férfi nem szavazott a múlt heti amerikai elnökválasztáson. A 28 éves nő egy parkolóban kezdett veszekedni 36 éves férjével, majd autóba pattant és megpróbálta elütni
A férfi egy lámpaoszlop mövé menekült, de nem sikerült elbújnia. Egy közeli utca felé vette az irányt, de a nő beérte és elgázolta. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de orvosai szerint túlélheti a balesetet -
JDM_Style
tag
Megöl az unalom
-
JDM_Style
tag
Jó reggelt mindenkinek
-
BlacKSouL
addikt
Mekkora egy rakásch fosch idő van odaki'.. Dehát van aki pont ezt szereti. Eső, köd, ködszitálás, szél, sár, fullasztó dögvész állott levegő, maró megszorult füst, szmog.
Emlékszem nyáron, mikor indulok reggel, csicseregnek a madarak, langyos szellő simogatja az arcom, vidám napsugarak birizgálják a homlokom, kis mókusok szaladnak felfelé a fákra, harapni lehet a friss levegőt. -
neduddki
nagyúr
HI!
es ami megfizetehthelen: hazi gyumolcsleves bodzabol es megybol, NYAMINYAMI:- )))
udv
neduddki
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #30020 üzenetére
Nyelvvel még nem próbáltam, de ami késik...
bandus: én pl. azt használom inkább, mint a touchpadot. Szerintem kényelmesebb, pontosabb és gyorsabban elérem, amit akarok. Értsd jól.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #30052 üzenetére
Kerdes, lessz kovetkezo koncert?
-
BlacKSouL
addikt
Gangbang style
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #30050 üzenetére
Ha megteheted, menj el a legközelebbi alkalommal, a dalok között a szövegei sablonosakká lettek, azonban a koncert felbecsülhetetlen szerintem.
-
válasz
kételkedem #30050 üzenetére
Erről a 66-os Demjén koncert jut eszembe (bár nem tudom miért), valahogy számomra nem lenne értelme elmenni.
-
kételkedem
addikt
Haverok hivtak Deak Bill koncertre a hetvegere. Az oreg infarktust kapott vasarnap...
Mostanaban kisebb gondja is nagyobb lessz annal, mint hogy konzertezzen! -
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #30045 üzenetére
Istenkirály vagy. mondjuk kurvaolcsó ott a benzin is, nemcsak a bér nagyobb...
Nálunk amúgy nem tudom, hogy jött ez ki, de 24,6 perc az 0,41 óra, ami egy liter benzint, azaz ~410 Ft-ot ér, tehát a magyar órabér kereken 1000 Ft, és mivel átlagosan 174 munkaóra egy 8 órás állás, e szerint ők 174 ezer Ft-os átlagbérrel számoltak, ami nem tudom, honnan jött, lévén, hogy a bruttó átlagbér magasabb, a nettó meg jóval alacsonyabb.
na mindegy.
-
Lortech
addikt
1 órája volt egy régebbi műsor ismétlése m2-n, címe hol élsz te, Dolák-Salyval. Nekem bearanyozta a napom, ezért meg is kerestem.
[link] -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #30034 üzenetére
Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom..!
Ui. amúgy azt hittem, Te biciklizel...
P
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #30022 üzenetére
fiam, buzi-e vagy..?
én használom, igen. addiktív. nagyon kényelmes, érzékeny, pontos, lehet vele scrollozni is,
minimális erőfeszíést igényel, fekszel a fotelben, öledben a noti, meg se mozdulsz, és mégis kontrollálsz mindentnéha persze a touchpadot is használom, van, hgoy az esik kézre jobban.
-
fokukac
nagyúr
érdekességképpen:
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #30022 üzenetére
Két évig volt Thinkpadem volt munkahelyen, nagyon szerettem a kis pöcökegeret, ha beleszokik az ember, ezerszer jobb mint a touchpad, pontosabb és gyorsabb. Tény, hogy a touchpadet egyszerűbb használni elsőre, de ha már megvan a rutin, akkor egyértelműen jobb a kis piros, legalábbis számomra.
-
bobsys
veterán
1 kilo internetet kerek
-
válasz
venember83 #30023 üzenetére
akkor a második mondatomra is reagálj kérlek
miben is jobb?
-
válasz
venember83 #30020 üzenetére
...nyelvvel
?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #30018 üzenetére
Egy takarítás az enyémre is ráférne, csak idő kérdése. És a pöcökegér hol marad?
-
venember83
nagyúr
Ezért szeretem a Thinkpadet, szétszedem, kiporszívózom, és ismét negyven fok körül van a proci halkan susogó CPU-hűtő ventilátor mellett.
Kiegészítés: meg a kényelmes billentyűzet, merev ház, jó touchpad miatt. Így hirtelen.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30000 üzenetére
hát ez egy nagyon kerek, ünnepi hozzászólás volt
-
Google nexus 7 vs kindle fire?
Tapogatta mar meg vki mindkettot?
-
bnss
veterán
Szép estét! Már megint vasárnap, de gyorsan megy az idő...
-
JDM_Style
tag
válasz
Tothgera30 #30007 üzenetére
Az biztos, de én is több mint 6 évig gondolkoztam egy tetováláson hogy ne bánjam meg. És azt gondolom, hogy nem fogom
Bár majd 70 évesen, biztos más lesz erről a véleményem, de azt meg is kell élni
-
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun #30004 üzenetére
Igen, azóta megoldotta.
-
ewhu
csendes tag
válasz
JDM_Style #29999 üzenetére
Régen a zenészek privilégiuma volt a bal fülben való ékszer viselése. Mára a bal, illetve mindkét fül ezen célra történő használata normális, ha valakinek csak a jobb fülében van bizsu, akkor az jelzi mások számára, hogy búza (eredendően hímnek született egyedekre vonatkozóan).
-
pohár
félisten
válasz
na, az összes fültágítós reteknek egy lakatot raknék a fülébe, a kulcsot meg beletörném
-
JDM_Style
tag
válasz
kell a francnak fülbevaló, csak barátnőmmel vitáztam épp
tetováláspárti vagyok amúgy is
ja és a 20onévesek táborát gazdagítom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest