Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
sosem tudok megállni 1 l alatt a kakaóból lehet itt a bibi
ír vicceket hallgatok:
Minden évben St.Patrick napon elvileg a nagy kerek világban St.Patrick választ egy kocsmát és Ő oda leereszkedik az magasságosból. A zöld kalapjában, kígóval, kellékekkel mindennel:Be is megy Murphy tavernájába, Belfastban.
LEjön O'Shea a kocsmába, kárdi a csapostól:
-Az ott csak nem St. PAtrick a sarokban a 8 as asztalnál?
-De bizony Ő az!
-Meg hívnám vmire!
-Guinesst iszik.
-Az jöhet. Murphy odaviszi a pintotBejön O'Brian. O'Brian a csaposnak
-Az ott St.Patrick a naagy zöld sipkában?
-De bizony Ő az, ha meg akarod hívni Guinesst iszik.
-Az jöhet nekem is meg neki is!
Murphy kiviszi a pintotMc'Connaghy is bejön az ajtón
-Az csak nem szigetünk védőszentje Ő maga a St.Patrick
De bizony Ő az, ha meg akarod hívni Guinesst iszik.
-Kérek én is akkor már!
Murphy kiviszi ezt isSt.Patrick lenyomja a 3 pintot. Amikor kiténfereg megfogja O'Shea vállát
-Rendes vagy h meghívtál fiam!
-A reumám már évek óta meg van és most nem érzem a fájdalmat! Köszönöm!St.Patrick megszorítja és megrázza O'Brian kezét
- Köszönöm Fiam tisztességes ember vagy te is!
-A lábam! Ellőtték az angolok'71 ben és most visszanőtt! Köszönöm!!!!St
Atrick odamegy Mc'Connaghy-hoz aki ráförmed:
-Ha hozzámérsz kifizeted amire meghívtalak! Rokkant nyugdíjon vagyok! -
Zebu
addikt
Miért nem lehet a firefox 5-nél az END megnyomásával az oldal aljára ugrani? Tök idegesítő. Van erre valami okosság?
-
dragonfx
veterán
a copa maerikát melyik ado közvetiti?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #11789 üzenetére
hát jah, de ha csak annyit viszel be ami feltétlenül szükséges akkor mindjárt nem kell annyit edzeni, kardiózni, szeretkezni, stb.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #11776 üzenetére
Muszáj felkelni, még a rugalmas munkaidő ellenére is.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #11785 üzenetére
hát ha a bajnokok egy rakás cukrot isznak vacsira
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11773 üzenetére
Nem a rendszer a ludas, inkább a szülők meg a kölkök. Persze a rendszert könnyebb reformálni, mint az egész társadalmat.
Egészségetekre, iszom egy kis kakaót. Egyesek szerint a bajnokok vacsorája.
-
ClayMore
aktív tag
akkor azért tűnik csendesebbnek
skull-candy márkájú (?) fülest vettem ma mert jó áron volt, gondolom kipróbálom ha már elhagytam a panasonic fülesemet. há ritka x@r!
semmi mély hang, és a hangzás is furi, nem elég telt vagy nem tudom h írjam le, de nem tetszik. fogom blokkot és kisírom h adják oda mein pénzem vagy vmi mert ez förtelem.
a telóhoz adott samsung füles is jobb ennél! -
Ma munka volt, délután 5-kor ebédeltem mert annyira pörgött a dolog, holnap itthon kell tevékenykednem, fapakolás, ládapakolás és egyéb ház körüli teendők, de jó is lenne egy hét szünidő, kipihenném magam végre.
-
fokukac
nagyúr
És b+, elkezdett esni az eső, pedig nincs is felhő a fejem fölött...
ide már unicum kell, nem holmi sör..! -
bnss
veterán
Szép estét! Hosszú hétvége után de nehéz lesz holnap felkelni és dolgozni indulni...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #11773 üzenetére
ott is be kell vezetni a még nehezebb kétszintűt, a többség megy majd a még nehezebb középfokúra az emelt helyett és akkor majd mindjárt csak egy töredék bukik meg.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11764 üzenetére
a diákok 55 százaléka megbukott
Van még mit csiszolni az oktatási rendszeren nálatok is, úgy látom!
-
ClayMore
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
Igazán megnyugtató, hogy lesz nyugállományom... Már csak meg kéne élni.
Elzavart a takarítónő az irodából egy 110 decibeles ipari porszívóval.Amúgy eléggé tele volt a tököm, de aztán kiültem a térre, és végighallgattam a highway to hell c. ACDC-albumot, és mostanra kisimult az idegrendszerem.
Eljutottam arra a hamleti szintre, hogy lenni vagy nem lenni, és hogy mi végett vagyunk itt, és mi a jó búbánatért kell dolgozni, és mit csinál körülöttem ez a sok idióta, hogy kerültem én ide... És perszE, hogy miért nem nyertem még a lottón...
Na, megyek, iszom egy sört, ezt józanul már nem lehet bírni.
Letilok még ma másik öt acdc albumot, és akkor jó lesz már tényleg. -
ClayMore
aktív tag
Szép napot!
há gondoltam indítok egy ilyent, mert a nők, nőügyekbe sztem nem fér be.
fokukac->az iskola arra készít fel h bármit meg tudj tanulni. az életre csak az élet készíthet fel
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11764 üzenetére
az iskola az életre készít fel...
-
venember83
nagyúr
Romániában az érettségire bekamerázták az osztályokat, hogy ne lehessen puskázni, másolni, usw. Meg is lett az eredménye, a diákok 55 százaléka megbukott. Thumbs up.
-
Cola111
aktív tag
sziasztok
itt olvastam , hogy emelkedni fog a ponthatár 2012-ben a felsőoktatásban. Jövőre éretségizem, akkor még a mostani rendszer szerint fogják számolni a pontjaimat, vagy megvárják, hogy kifussonak az előző osztályok? Írják, hogy kevesebbet fog érni a nyelvizsga, namost nekem van kettő (40pont), jól gondolom, hogy ezek a pontszámok megmaradnak?
Esetleg van itt valaki, aki idén jelentkezett mentőtisztire?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11760 üzenetére
"Tarzan lenni erős, csinálni másikat...!"
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11758 üzenetére
Lyuk, szerszám, nem sok ez így együtt és ennyiszer?
-
válasz
kételkedem #11758 üzenetére
Miről is beszélsz
-
kételkedem
addikt
Minden lyukhoz van szerszám, ami az egyik lyukhoz pont jó, az nem biztos, hogy egy másik lyukhoz is éppen olyan jó. Persze meg lehet próbálni a lyukhoz nem pont passzoló szerszámmal is, de lehet, hogy nem lesz kielégítő az eredmény!
Hol lehet és vajon mekkora?! Ez a kérdés már az ősembert is foglalkoztatta, Tutanhamon sírboltozatában levő hieroglifákon írásos nyoma is van!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11756 üzenetére
kösz az együttérzést, Tata..!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11752 üzenetére
Minden nap kb. 200 métert gyalogolok a Jászainál a Körúton. Ez idő alatt általában nyolcan-tizen akarnak tőlem lejmolni pénzt, de nem ám csak a fedél nélkült áruló csövesek, hanem jólöltözött emberek, márkás ruházatban, a legkülönfélébb indokokkal. Van, amelyik minden nap ott áll, szerintem jobban keres, mint én.
Elképesztő, hova jutottunk. Többek között az ilyen napi élményeim miatt is akarok egyre jobban elhúzni ebből az országból. Egyszerűen túl sok negatív hatás ér nap mint nap. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #11749 üzenetére
Ezaz, ilyen kéne, ezzel szépen és gyorsan lehetne a polc leszerelése nélkül is, de hogy pont ekkorát találjak. Falhoz való volt itthon a konnektoroknak fúrtunk vele, az jó fához? Hol lehet és vajon mekkora?!
(#11750) venember83 : sokan siránkoznak, beállok a sorba, egyszerűbb. Gázszámlához már a 2. felszólítás jött, innen már úgyis nehéz kilábalni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #11752 üzenetére
Tőlem egy nő akart pénzt kérni kajára.Mondom ok,gyere be a közértbe veszek neked kaját.Áááá az nem jó nem kell.
-
kételkedem
addikt
Az imént bejött egy férfi, hogy a parkolóban beletörte az autó zárba a kulcsot és most nem tud hazamenni, adjak neki pénzt buszjegyre! Természetesen nem akarom/tudom ellenőrizni a sztoriját. Odaadtam neki az összes aprót ami a zsebemben volt, kb 100-150 Ft-ot. Ránéz, azt mondja, ebből nem jön ki a buszjegy!
Hova jutunk? Mennyi lett volna az elegendő adomány? -
Mawyx
őstag
Lemondtam a mai interjút nekem ez úgyse sikerül alapon
de sok eszem van, Istenem
Bútorlapba kéne 47mm-es (
) szabályos kör formájú lyukakat fúrnom, ki mit javasol? Bútorlámpákat akarok bekötni, ami 12V-tal megy, ehhez is kéne ötlet, nincs kedvem egy bazihangos, bazinagy és bazironda szgép tápot járatni a lámpához.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #11745 üzenetére
HI!
hogy az a szellminagysagod magassagab felerheseek:- )))
udv
neduddki
mod: vlaszeg az les a baj,m hogy nem vot benen hellesirasi hibatyu:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #11743 üzenetére
HI!
hamTenemklecc:- )))
udv
neduddki
p.s. Nme latta vki a kontar druidankat???:- )
-
kételkedem
addikt
Új hét, új remények, legyetek kemények!
-
neduddki
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
ott voltunk basszameg a mocskos jeges északisarki hidegpólusos derespofájú rohadt magyar időjárás.
Füred.
megjegyzem szombaton 17x kezdett el esni, és kb 8x kisütött a nap úgy 8-10 percekre.Emlékeztek még a régi nyarakra?
Emlékeztek rá mikor régen még volt nyár?Miakisfaszom aza hidegcsepp, és miért mindig csak és kizárólag nyáron és a kárpátmedence fölött jelenik meg?
ha nem lett volna 2 nap alatt annyi sztori ami 10 filmbe is elég lenne, akkor borzalmas lenne ez a hétvége. így viszont ül mindenki otthon az ágy szélén, és bámul maga elé, mert mindenkinek puffertúlcsordulás van.
kikapcs
-
Mawyx
őstag
Macska játszik az udvaron az ablakom alatt, tudom, hogy ő az, mégis remegek a takaró alatt és nem merek kimenni a fürdőbe fogat mosni
-
Mawyx
őstag
Én se szoktam összeágyazni, csak letakarom, de a tömörebb szerintem szebb, amaz alá akármit beteszel, kilátszik és ronda, de hiába ha neked az tetszik, akkor azt inkább, elvégre te alszol rajta, te nézed.
Odahaza franciaágyam van, itt meg egy szóló síma fa ágykeret matraccal, a fal mellé egy másik matrac oldalára fordítva, hogy ne hűtsön a hideg fal. Az ágy alja üreges és tele van pakolva, nem győzök kipakolni onnan mindig és kisöprögetni, majd visszpakolni mindent, kilátszanak az alátett ládák, teregetőkosár, mérleg... -
Ágyrács ellen elvileg OSB lap lesz majd, na meg magas vagyok, de vékony, szóval alattam nehezen fog beszakadni
De holnap megnézem a franciaágyast is, és meglássuk azt mennyiért van és milyen színben, mert a képen lévő nem tetszik
Ágyneműtartó, nos ez megoldható szekrényben is, ill. több olyat láttam ahol max le van takarva 1 szép "takaróval" -
Mawyx
őstag
én is 35-40-ben gondolkozok már jó előre, nézelődni végülis szabad
ez egy másik féle, ami tetszik nekem nagyon [link]
de olyan kell, amin lehet aludni, ne legyen a 2oldalának dőlésszöge, mint ennek a képen, vagyis legyen, mert így szebb, csak alváshoz vízszintbe lehessen hozni -
fokukac
nagyúr
mondja már meg nekem valaki, miért akarja a flash naponta kétszer frissíteni magát?
komolyan mondom, leirtom most már az egészet... -
Már megint esik az eső
.
-
Ehh, fel a fejjel
Más: Ágyügy: Szivacsos franciaágy, vagy Jysk Victor, kissé elbizonytalanodtam a matracos megoldásban, nagyon lehúzták a Basic S15-t
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #11713 üzenetére
Mással nem lehet, fórumonon sincs senki, msn-en se, aki eddig lekötötte a napjaimat, addig idegelt, hogy miután már folyamatosan fájt a gyomron az idegelésétől és azt hittem ebből gyomorfekély lesz, egy óvatlan pillanatban azt találtam neki mondani, hogy a q anyád, hagyjál már békén ezzel, nincs iagazd, vagy járj utána, vagy ne vádaskodj és ez annyira betalált, hogy 2 napja azt se tudom mi van vele, nem reagál semmire
Igaz nem engem kérdeztél, de leírtamA hús meg nem jó másnaposan. Mármint nem én vagyok másnapos, hanem a hús, melegítve borzalmas, de felét megettem, mert 1. éhes vagyok 2. ételt nem dobunk ki
Most egy 2hetes pogácsát tolok rá, ehh, brr. -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11709 üzenetére
Mesélj, és Téged miért tűznek műsorra?
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #11709 üzenetére
a kettő nem feltétlen zárja ki egymást
-
pohár
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon béna volt a Klicskó meccs.A nagy felhajtás miatt többet vártam volna.
-
válasz
venember83 #11681 üzenetére
Oh, hát ugyan az.
ui.: Jó reggelt.
-
pohár
félisten
válasz
molnarpeter #11700 üzenetére
nem hiába ezt dobja ki elsőnek a google
Új hozzászólás Aktív témák