Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #46095 üzenetére
eredetileg hat. 8-14-ig.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Kemény a mai dán... és még 4 óra van hátra... hát a végére tuti agyhalott leszek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #46086 üzenetére
Mellesleg jah.
-
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #46078 üzenetére
Speedshopban szoktak lenni mindenféle kütyük, nekik általában jó nagy raktárkészletük van. Nem tudom, változott-e a mezőny az utóbbi 1-2 évben. Előre kell amúgy, vagy hátra? Gyerekeknek én is gondolkoztam az első ülések fejtámlájára erősíthető tartón, de szívesebben tartják kézben a tabletet.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #46078 üzenetére
mit ajánlgassunk? 160-as íkúd van, találd ki magadnak..!
ui. és menjél aludni, mert az alváshiány csökkenti az iq-t... :-) itt vagyok elrettentő példának pl.én
-
concret_hp
addikt
-
fokukac
nagyúr
Engem utoljára 14 évesen teszteltek, de azóta már tuti elittam az agyam :-) és sokkal életrevalóbb se lettem.
Amúgy nagy baj van, South Park-ban megint elment az internet. Előbb a facebook like-hiba, most meg ez...
Szembe kell nézni a tényekkel, mind meg fogunk halni... ha a upc-n múlik... :-)
-
emvy
félisten
Eljarhatsz Mensas talalkozokra, stb. Mint barmilyen mas klub. Vannak kozos projektek, programok, satobbi. Csak itt nem az a kozos kapocs, hogy mindenki szivarozik, hanem h mindenki 150-es IQ folott van. Egyebkent van mindenfele ember, sikeres, sikertelen, divatos es igenytelen, erdekes es unalmas. Mint ahogy mindenhol mashol.
En nem latom kulonosebb ertelmet, de van, aki szivesen jarkal.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #46067 üzenetére
Ennek van valami ertelme azon tul, hogy lehet vele "villogni"? Mar aki olyan, es tenyleg kirakja fb-re.
( teszteken 136-142 kozt voltam, de nem ereztem meg sosem kesztetest, hogy megprobaljam a mensat)
-
VoDaFoNe
aktív tag
Remélem még egy párszor megkapom a szextopicban hogy "mikor legutobb itt jártam voda-t még be sem engedték"
-
emvy
félisten
válasz
concret_hp #46067 üzenetére
Naluk megvan, egyszer kell csak 'felvetelizni'.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #46019 üzenetére
Hat nekem egyszer volt almas telefonom, eleg is volt. Sok is volt. Most motorola van ideiglenesen, mert apum mar sirt a dezi memoriahianya miatt, ezert megkapta a one x-em ( mondhatni joarc voltam, es odaadtam neki) , de megyek vissza HTC-re, amint lejar a husegem ( meg 5 honap).
Iphone-t soha tobbet, egyszeruen amennyire bejon az almas laptop, annyira sikitofraszt kapok a telefonjuktol.
-
válasz
Winner_hun #46064 üzenetére
Oh, így a negyedik win telepítés végére már elfelejtettem olvasni, sorry
Már megvan ^^ -
válasz
Winner_hun #46061 üzenetére
Ebayig visszanéztem
-
válasz
Winner_hun #46055 üzenetére
Nézegettem visszafelé, de nem esett le, hogy ez pontosan mit is takar.. milla? mega? o.O
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #46054 üzenetére
Nekem is kiállította a 99%+-os papírt a Mensa, de nem érzem úgy, hogy ki kellene raknom faszbúkra öcsívmentként... Mondhatnók, leszarható.
Sokszor sokkal többet ért az életre valóság, common sense rulz.
-
gaborbol
őstag
Megneztem az uj szifont, a 4S-t, meg a One-t.
Akkor szifon lesz megint, kertem egy feketet, kiderult, hogy az eppen nincs, de hoznak holnapra, igy tok logikatlanul kertem egy Galaxy 4S. Ha nem tetszik 30 napig visszavihetem es arra cserelik amire szeretnem -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #42866 üzenetére
26M+
-
meg lattam amit kiszerkesztettel
majd gep elol megnezem akkor alaposabban, most csak telorol probalkoztam. kivinnem az asszonyt tavasszal, lattunk itt egy reklamot a show me c. tancos eloadasrol, es marha jonak tunt, megneznenk. ha kozel vagy berlinhez ajanlom neked is, meg persze ha erdekel az ilyesmi
-
keresgeltem szallast berlinbe, de kb 2szer annyiert talaltam csak, mint ide becsbe. ekkora kulonbseg lenne a ket fovaros kozott arakban? sosem jartam meg nemetorszagban, szoval meglepett
-
Mawyx
őstag
Megjöttünk Barcelonából meg Mallorcáról, nagyon jó volt
Képek, bocs ha sok, nehéz volt ennyit is kiválasztani az 1200-ból
[link1]
ettöl én teljesen kész vagyok
naplemente
[link4]
[link5]
kilátás a szobából este
kilátás nappal
Rómában meg belefutottunk ebbe. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid #46029 üzenetére
Ja, én nem igazán játszom a telefonon, ha játszanék, akkor is legfeljebb valami Tower Defense-leágazás meg Mahjong menne. Ugyan L520-ra leszedtem egy-két WP8-as játékot... de ott is inkább neteztem játék helyett végül, az az erősebb függőség.
-
törölt tag
Kint az új zeném..
Álomból valóság -
Tim82
félisten
válasz
parandroid #46026 üzenetére
Amennyi sírást olvasok én ezzel kapcsolatban fórumon, kéne. De majd jön jól sdforlife kolléga és közli, hogy olyan nincs, hogy i4-en jól fusson az iOS 7.
No pun intended.
Mondjuk én eleve droidos/WP8-as telefonokat használtam előtte, ott meg hozzászoktam magamtól, hogy minden olyan appot zárok, amire nincsen már szükségem.
-
NoLF
veterán
szeretném kérni az égieket, hogy tökéletes időt legyenek szívesek biztosítani számunkra az elkövetkezendő jópár napban.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #46023 üzenetére
Már egy pár hete...
Sőt, ha az iPad Mini-től számítanám, akkor május közepe óta.
Mondjuk megvan a Lumia 520 is, meg az Atrix 2 is. (Meg van egy kissé szerelésre szoruló Nokia N9 is itt a fiókban.)
Hozzáteszem, hogy úgy tűnik, egyike vagyok azon nem túl sok embernek, akinek i4-en semmi gondja nincs az iOS 7-tel.
-
gaborbol
őstag
Nekem kibir a 4S egy napot, de toltom a kocsiba, toltom az irodaban, ha bent vagyok ,de ahogy olvasom a 5 sokkal szarabb aksi szempontbol, es sokan visszasirjak a 4S-t.
Ugyfelek is panaszkodnak,hogy messze nem bir az 5 annyit mint a 4S bit, cegnel eddig 4S volt, sokan csereltek HTC ONE-ra es allitjak, hogy sokkal job aksi szempontjabol.
Elhuzok kajalni meg a boltba, aztan mekgerdezem mi a szitu a tapasztalataik alapjan es ugy dontok..
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #46013 üzenetére
Nekem mindig kibír egy napot az i4. Szintén ájóeszhéttel. Mondjuk amikor vettem, az eladó azt hitte, hogy három órát bír ki max. az akku...
NoLF: 3G, wifi állandóan bekapcsolva, két Gmailt + Facebook-ot szinkronizál (push). Kevés (napi max. 15 perc) telefonálás, sok email, Opera Mini. Néha Skype, ritkán Viber.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #46014 üzenetére
Te, biztos, hogy ugyanaz a telefonod volt?
engem símán elnavigált ilyen 12 órás utakon, zokszó nélkül. Persze, töltőn. Egyszer rosszul dugtam rá, akkor kb. 4-5 óra után lemerült.
De iylet, hogy levetesse magát a töltőről, ilyet még nem láttam.
SZerintem ez vagy egy szériahibás akksi lehetett, vagy rossz szoftver, vagy rossz kernel, vagy mittudomén. -
NoLF
veterán
grrr most nézek csak utána, hát nem engednek be röviditalt PET palackban csak retail csomagolásban, s úgy is csak 1 litert... akkor a haveromnak a 1,5 liter beígért kecskeméti kajszi sajnos bukta.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46013 üzenetére
Lehet, hogy akksilúzer vagyok, de nekem az alma a hetes ijossal még mindig elmegy 2 napot, pedig azért kap a jóból. Épp azon gondolkodtam, hogy hazafelé menet már Ausztria végénél dugtam töltőre, addig navigált, meg bt kihangosítón volt, vagy kétszer beszéltem is rajta, és akkor volt 19%-on, pedig addigra már jó 8 óra folyamatos üzem volt. Szegény nexus meg 5 perc navigálás után közölte mindig, hogy az akku élettartamának megőrzése érdekében leállítja a töltést, így navigálni pl soha nem is tudtam vele, mert túlmelegedett...
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #46011 üzenetére
De Te akksilúzer voltál
nálam kétszer annyi ideig bírta a Nexus S, mint nálad
A Nexus 4 meg még kétszer annyit bír. Igazából általában símán elvagyok vele két napig, ami nagy szám.
Én bepróbálnám az S4-est, de abból is a pure andoid version-t.ami meg a töltőket illeti: az összes androidos telefonnak egy síma micro usb kell, és ennyi.
az ájfón meg a szabványai meg nevetségesek...Nolf: a haverjaim az iPhone 4-esükre felrakták az új, 7-es iOs-t, és aztán itt sírnak, hogy kétszer olyan gyorsan merül... és persze visszarakni nem lehet az előző rendszert, mert újfón.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46002 üzenetére
Azért az lenne az igazi post egy valódi, klasszikus értelemben vett hardware fórumon, hogy tönkrement a kalapácsom, ráesett a 3310. Le kell ugranom a hardware store-ba, milyen kalapácsot vegyek?
Gabor: Ha az akkuidő fontos, én maradnék az almánál, droiddal nagyon nincsenek jó tapasztalataim akkuidő terén - a Nexus S lecsereélésénél is pont ez volt az utolsó csepp a pohárban.
p
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #46002 üzenetére
Az a vicc ,hogy meg most is megy csak kicsit pokhalos a kijelzo
Igazabol 5 eve van szifonom es teljesen jo amire hasznalom, ami elriaszt tole,hogy rengetegen panaszkodanak, hogy az aksi iszonyat gyorsan merul, raadasul az osszes toltom ami van a 4S-hez kuka, mert az 5 mas toltot hasznal.
-
tildy
nagyúr
Nohat, nohat (Facebookeknal most fohet a deopsok feje
):
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #46001 üzenetére
+1
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol #46000 üzenetére
Ahogy érzed. Ha minél kevesebb gondot akarsz magadnak, nincs kedved semmivel kísérletezni, és "csak" telefonálásra, meg a szokásos hétköznapi apróságokra használod a telefont, akkor én a helyedben nem váltanék platformot. Ha meg már untad, akkor itt az idő cserélni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest