Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi, végül megmásztam a lépcsőket a clark ádám tértől
pohár:
bezony
nagyon tuti a sörfesztivál bátran ajánlom mindenkinek. 1800 a napijegy, amiért cserébe kapsz egy meglepetés kupont, amiben random módon van valamilyen sör
nem olcsó a hely, de nagyon nagy aválaszték és rengeteg ember van
-
Heyo, ha sürgősen szükségetek lenne költözéshez kartondobozokra Budapest VII. környékén, hova mennétek?
-
Mawyx
őstag
Jó de kedd óta csinálja és ha minden áldott nap ez lesz ezután az nem lesz jó, nincs annyi tabletta a világon. Ezt le kellene kezelni valahogy és nem csak most, hanem állandóra.
Hétvégén megnézem az ősöket, már felhívtam őket. Remélem a kocsi beindul, vonat nem jó most, mert 2kis asztalkát kellene felhoznom.
-
válasz
kételkedem #13990 üzenetére
Pedig jó lett volna a Forma-1-et már 16:9-ben nézni végre
Mawyx: Csak nyugi, Péntek van, vedd be a tablettát
-
Mawyx
őstag
Rámszállt egyik kolléganőm, összevissza ugráltat és parancsolgat, nem tudom mit csináljak vele. Nem vagyok a személyes asszisztenciája.
A van más dolgom, majd csinálom, ha az következik nem hatja meg, már kora reggel felhúzott, majd fel robbanok azóta is. -
kételkedem
addikt
Az RTL Klub augusztus 29-én vált 16:9-es képarányra
Most azt leszámítva, hogy azt a szennycsatornát senki se nézi, meg a BK-t is abbahagyhatnák már és a sok hülye valóságsó, meg tátika műsor a fenét se érdekel, ez egy tök jó hír!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13988 üzenetére
Vagy nordic walkingnak, persze csak ha volt pálca a kezükben!
-
dragonfx
veterán
baxki milyen hangtechnika van a westendi retro.ba döng mint állat.fain.
-
Be tudok vhogy jutni a várba a lèpcsől meg;mászása nèlkül, mondjuk a könyvtár felöl, amere a 18as villamos megy?
-
ToBeY
nagyúr
Mivel a Wasabit túl durvának találtam,összekevertem egy kis tálkában majonézzel és így baromi jó lett.
-
Mawyx
őstag
Holnapra is 37fokot jeleznek, áhh. Legszívesebben maradnék itthon, innen is tudnám csinálni a honlapot.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13978 üzenetére
A64 3000+, gyári kühler, oldallap leszedve: 43°C. Apum gépe, délelőtt megcsináltam, és nem volt kedvem visszavinni a saját gépemet a helyére és bekapcsolni
A videokarikat is vissza kéne cserélni...
HÁLENDÁ
mp
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13976 üzenetére
Nekem is 36-37C a CPU-m
-
-
ToBeY
nagyúr
Windows szerint 37C fok van,azért ez már elég kellemes hőmérséklet.
-
válasz
kételkedem #13970 üzenetére
Elég korán házasodtál, mondjuk én húszas éveim kezdetén nem igazán a házasságról álmodoztam, sőt igazán lenne voltam, fater is 27 évesen házasodott, én 30 éves korom előtt biztosan nem fogok, sőt azután is kevés az esélye, mert elég sok rossz tapasztalatom van mondjuk a rokonságban, ahol pár házasság már régen gajra ment. Keresztapám is fiatalan házasodott, én a sok év alatt felőrlődött és ha teheti inkább nincs otthon, persze azóta már talált új partnert ha jól tudom.
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #13968 üzenetére
Nem nehéz kiszámolni, hogy 21 voltam mikor házasodtunk!
A gyerekeim 23 és 26 éves koromban születtek. Nagyon közvetlen a kapcsolatunk, sokat vagyunk együtt. Nem nevelni, inkább csak irányítgatni kell őket. Nem isznak, nem drogoznak, nem tiszteletlenek a felnőttekkel, képességükhöz mérten tanulnak. Persze nálunk is voltak, vannak és lesznek problémák, de összességében békés és kiegyensúlyozott a családunk. Nem tudom, mi lett volna ha pl 31 vagy 41 évesen nősültem volna, de nem bánom, hogy olyan "korán", fiatalon házasodtam. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13966 üzenetére
ahhoz meg gratula, mármint a 19évhez ... bár ha a másik oldalát nézem, olyan hamar házasodni
lényeg h boldogság legyen -
Nézd meg az apróim között, egyedi egérpadok készítése. Igen, egy 60-as mesterember vállalta el a feladatot, nem tudom milyen üvegből dolgozik, de nagyon tud valamit. Hétvégén megyek az egérpadomért, más is rendelt már tőle, elég jól csúszik, ha kell, ha nem sima tejüvegből megcsinálja, stb.
-
Mawyx
őstag
6 és fél órácskát sikerült végigveszekedni az utcán a barátommal, reggel meg meló. Szerintem a szomszédok se felhőtlenül boldogok az ordítástól. Ugyanazt ismételgettük újra és újra, nem vagyok normális, de ő se.
-
Pikari
addikt
steve jobs lemondott
-
ClayMore
aktív tag
első accom baromira régen volt. félreértettük egymást az 1ik modival. pihi lett a vége.
aztán mikor a ban lejárta után a moderálás végett érdeklődtem. akkor rossz óvodást játszott a moderátor és annak ellenére h privátban a többi modi egyet értett velem, ezt nyíltan nem vállalták fel. érthető-- rend őre nem mond ellent a másik rend őrének. nem haragudhadtam rájuk ezért.
user kitiltva.tanulva ebből a hibámból azóta azzal a modival nem állok szóba
ámde a következő karimnak a regeléshez megadott boxát feltörték csájnából. mindenemet végigtúrták. kényelmesebb és biztonságosabb volt mindenhol újra regelni mint a régi acc-okat visszaállíttatni.ez most a harmadik accom tehát. 2000 környékén regeltem első alakalommal.
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #13949 üzenetére
hanem?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Winner_hun #13949 üzenetére
persze.
3 éve talán vagy 4. lehet hogy több is az. passz. -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #13940 üzenetére
Nem ismertem személyesen, mégis nagyon fura érzés, sajnálom. Sokat gondolkodtam azon régebben, hogy vajon mi lesz a ph-val több 10 év múlva, vajon meg lesz-e még az oldal öregkorunkra, és mi akik itt vagyunk, itt leszünk-e akkor is, lesz-e "phalottak" (bocs) topik. Főként fiatalok járnak ide, nagyon szokatlan a halállal szembesülni ilyen módon.
Nyugodjék békében. -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13943 üzenetére
Sikerült találni helyet, ahol csinálnak ilyet?
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #13940 üzenetére
Sajnálatos.
-
ClayMore
aktív tag
pedig láttam már olyant akinek a bútorlap is kihívás volt, nem h abba még csavar és talp
már látom a jövőt szééépen teljesítménynek olyan 100% ot ad meg a közmunkás foglalkoztató, amit nem lehet elérni. máris a minimálbér töredékéért dolgoztál
Tothgera: hőkezelt üveg? azok baromira jól bírják.
ja azok jók! -
Dehogy egy vastagabb üveget nehéz lenne letörni, én most üveg egérpadot csináltatok magamnak, 300*250mm-es lesz, a mester csinál nagyobbat is és én is ágyból szeretek netezni így majd a lapi alá is csináltatok egyet.
ClayMore: Biztosan, savmartat és tejüveget szokott hozatni ilyenekhez.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13939 üzenetére
Üveget még úgy se tudnék hova rakni, fából volt, mondom, de a lába nem volt becsukható, így nem tudtam hova rakni ha végeztem a gépezéssel.
Egy síma fa lap elég. Nem látom be mennyivel lenne jobb az üveg. Max a macska fellökné és összetörne.(#13942) ClayMore: így van, nem birom ha valaki nem tud ilyeneket megoldani, pedig látom ez azért nem hétköznapi. Amit lehet megoldok házilag. Némelyik olyan is amilyen, de birja és olcsó. Mondjuk egy polc lapra rácsavarozni 2 lábat nem egy nagy dolog, de sokan még erre sem képesek.
-
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #13931 üzenetére
Én direkt vettem egy polc lapot és az van az ölemben és azon van a laptop. Azért is kell ez, mert egeres vagyok, nem tapipados.
Csináltam egy ágyra való géptartót is, de az nem jött be, mert nem tudom hol tárolni, ezt a polc lapot meg csak a fal mellé állítom és kész. -
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #13936 üzenetére
anno a kis notimat 114k ért vettem olyan felszereltséggel amit a legközelebbi (árban) notik: acer és asus tudtak akkor amikor vettem 150 ért. és ezek voltak a következő legolcsóbb ugyan ilyen felszereltségűek. volt ugyan ilyen összeállítás 180-200 ért is.
vacak? őőőőő miért is?
tesómnak minőségi notija is ugyan ilyen meleg. meg van az ára a rendes gpunak.melegszik.
-
vikvuk
senior tag
az hogy lehet h most nem érzem a kánikulát, szinte izzadás sincs, pedig amúgy nem bírom a meleget (erre valami orvosi magyarázat van?)
-
Mawyx
őstag
ezt sör nélkül nem lehet birni
alig vártam már, hogy hazaérjek melóból
egész nap vizes törölközővel a nyakamon mászkáltam -
ClayMore
aktív tag
válasz
Winner_hun #13922 üzenetére
-
Cicero
őstag
valaki nem tudja mi a teendő ha megszűnt a jogviszonyom a sulimmal, és nincs munkám? meddig van biztosításom? hogy van ez?
kösz
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13917 üzenetére
egy jó egyetérteket húzzál be
-
ToBeY
nagyúr
Délelőtti akció megvolt.
Megint nekirepült az ablaknak egy galamb,de most nem repült el az erkélyről.
Így seprűvel rásegítettemDe szerencsére tudott repülni,csak megzavarodhatott a csattanástól.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Winner_hun #13915 üzenetére
áhá! a főrabbik általában szakállasak. van egy tippem
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13907 üzenetére
Nem is érkezett rá interakció!
-
válasz
Winner_hun #13915 üzenetére
Nekem egy 14 éves gyerek ilyet írt:
Egy PH!-s tagtól azért nem vártam ekkora megtévesztést... Azért meg kell hagyni jó kis kari
Persze nem tett ajánlatot, csak kritizált, elmagyaráztam neki a lényeget, azóta nem ír.
ui.: Nah, megyek reggelizek, pénteken nagy nap.
-
Winner_hun
félisten
Részlet egy pár napja kapott privátból:
Tegnap **** néven írtam neked csak közben kitiltott a főrabbi...
-
Mawyx
őstag
válasz
Apollyon #13901 üzenetére
Én se értettem sose miért jó ez, szerintem sok energiájukat felemésztheti ez.
A legfinomabb gyrost eddig Athénban ettem, 1.80€ volt, a pálcikás husi meg 1€
Ehhez nyilván hozzájárult az is, hogy egész nap turistáskodtam, már olyan éhes voltam, hogy egy darab bútorlapot is megettem volna
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13883 üzenetére
Túl mély és komoly vizekre evezel, ifjú padawan.
-
ToBeY
nagyúr
Elég érdekesre sikeredett a House 2. évad utolsó epizódja...
-
ClayMore
aktív tag
51.60727,-0.124879
bounds green 40.
Firat kebab--életem legjobb, legfinomabb és legjobb ár érték aránya.
Extra NAGY Döner 5 font=1500HUFezért kapsz:
kis kosárba pita kenyeret. elég sokat!
két tégelyben külön mártogatni a tzatzikit és azt a pikáns csípős szószt.
és akkora már tálcának számító tányéron kapod a húst és egyebet mint két nagy lapos tányér összerakva.
NAGY étkű vagyok, de alig tudtam megenni. -
Apollyon
Korrektor
"Már első héten mondta a kisfőnök vigyázzak a többiekre, mert beköpnek..."
Nah ez gyönyörű, milyen sok "jófej" összegyűlt egy helyen. Amúgy ilyen mért van? Nincs jobb dolguk az életben? Mért jó mással kicseszni? Az előző munkahelyemen is voltak ilyenek. Ők alapjáraton tipikus szar emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest