Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
szombat hp7 utolso rész 3d be.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12293 üzenetére
ez olyan, mint a VBK
-
fokukac
nagyúr
képzeljétek, ha minden jól megy, holnapra lesz légkondim.
Ezért Murphy-nek megfelelően várható, hogy idén nyáron már nem emelkedik 25 fok fölé a hőmérséklet -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #12292 üzenetére
Jaj!
Az enyém szimpatikusabb volt! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #12288 üzenetére
Iszunk, hányunk, belefekszünk.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #12285 üzenetére
Kar ertuk. Pont a karma-kagyusokhoz tartozom/jartam....
Amugy nem talalom a listat, az indexen meg ketertelmuen fogalmaztak...
Ehh:
A törvényi szabályzásra azért van szükség, mert az emberek számára visszás, ha olyan közösségek is egyháznak nevezik magukat, amelyeknek semmiféle lelki tanításuk nincs, és szervezeti felépítéssel sem rendelkeznek -
Azert vicces, de inakbb szomoru hogy ilyen mondanak Buddhistakra.
-
kételkedem
addikt
Kételkedem!
[4.a.] A tagság megszűnése és megszüntetése nem lehetséges, az még az illető személy fizikai halálával sem szűnik meg.
[4.b.] A kizárás fogalmát a TEKI nem ismeri, azt saját közösségéhez méltatlannak tartja. Ha valamely tag súlyosabb hibát vagy bűnt követne el, avagy világi szempontból a közösség ellen cselekszik vagy nagyon eszement, úgy őt a közösség szent őrültnek tekinti, és így az illető automatikusan az isteni szférába kerül. [link]
A hőség miatt Nyíregyháza környékén csak csökkentett sebességgel közlekedhetnek a vonatok!
-
válasz
kételkedem #12288 üzenetére
Az kizárt ügy, mert én vagyok az elnöke, és Vétóztam volna
-
pohár
félisten
hú, erősen félek az estétől, régi jó barátom hazajött Angliából, birkapörkölt, zenész, ennek ihb szaga van
-
kételkedem
addikt
Lehet, hogy tagja vagyok a Természetellenes Kilátástalanság Karmikus Gyülekezetének?
A Természetellenes Kilátástalanság Karmikus Gyülekezete (a továbbiakban TEKI-KAGYÜ) A Tan Kapuja Buddhista Egyház egyik alapító közössége, annak a megalakulása pillanatától integráns része, s mint ilyen, fenntartja magának a jogot az Egyházi Tanács munkájában és döntéseiben való részvételre.
A TEKI-KAGYÜ tagja minden olyan személy, akit a közösség annak tekint és nyilvánít. A tagnak nyilvánítás még az illető személy szándéka és tudta nélkül is megtörténhet, ugyanakkor a közösségbe nem lehet jelentkezni, mivel a TEKI-be a tagok általában beleszületnek, ez veleszületett természetük, s a tagság kinyilvánítása csupán ezen együttszületett természet felismerése a közösség más tagjai részéről.
A tagságnak nem előfeltétele bármely magyarországi vagy külhoni buddhista közösséghez vagy iskolához tartozás sem. Ez utóbbi oka a TEKI-KAGYÜ létszemléleti alapelveiben gyökerezik.
-
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #12281 üzenetére
jólvan, oké.
Csak ha most eladnám így lófityinget se kapnék érte..pedig 1dül fenttartani igen csak nehéz.. -
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #12276 üzenetére
nekem van házam. (családi örököltem)
2007ben 7millát ért...víz+kút, villany, gáz, vegyes kazán...3 szoba + konya + melléképület + garázs...
szerinted most mennyit érhet?mivel a rezsi meg nagy...így muszáj volna panelba költöznöm...de 1,5 szoba 5millió
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12276 üzenetére
az a baj az ilyesmi "bevásárlással" h nem mindig lehet egyértelműen eltalálni a mélypontot. pedig nagyon jó lenne
ez nem egy OTP részvény
ahol a nagymamám (0 gazd. tudás) is tudta mikor kell venni.
azt megkérdezhetem h az ingatlanpiaci ph!allosz melyik végén vagy? drágán vettél vagy majd most veszel?
apropó jehova-> bevették az egyházak közé a hit gyülekezetét de a muzulmánokat nem + volt hőbörgés h hát tulajdon képen a zsidókat meg kivehetnék mert úgy is alig maradt követőjük. azt hittem bex@arok amikor olvastam a parlamenti bejegyzést.
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #12274 üzenetére
Csak azután kövezünk meg, hogy kiejted Jehova nevét!
Akinek van kellő mennyiségű felesleges pénze, az mostanában olcsón juthat ingatlanhoz. Azt azért vedd számításba, hogy az ingatlan értéke akár csökkenhet is! 5-6 éve senki sem gondolta volna, hogy az akkor vett 15 milliós házat ma 10 millióért is csak nézegetik, de nem veszik meg!
A környezetemben levő eladó ingatlanok ára először felszöktek az irreálisan magas árkategóriába (kisvárosi normál méretű építési telek 6-8 millióért, új építésű 100-120 nm-es családi ház 20-30 millióért) majd elkezdtek szépen csökkenni az árak. Aztán egyszer csak minden megmerevedett! Vannak ingatlanok, amiket évek óta ugyan annyiért, ugyan ott hirdetnek.
Én is arra számítok, hogy drasztikusan csökkennek majd az árak. A BAR lista folyamatosan bővül, a bankoknak egyre nagyobb kintlévőségeik vannak. Az ingatlan piacon előbb-utóbb olyan túlkínálat lesz, ami erősen lenyomja majd az árakat.
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #12273 üzenetére
Pontosan tudom, és teljességgel megértem, hogy beragasztják. Napi rendszerességgel jönnek a karbantartók, hol elgázosítanak minket, hol létrára másznak és nézelődnek, hol hosszú botokkal méricskélik a hőmérsékletet, de mindhiába. Szerencsére fölöttem csak egyszer fújt nagyon, akkor be is gyulladt a fülem, de egyébként szeretem a hibernálódást.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12246 üzenetére
msot megköveztek, de árfolyammocorgás. ez ilyen. hitel->eleve szopó..persze van h nincs más választása az embernek én ezt megértem és vmi kis szimpátia és szolidaritás bennem is van azért.
én már várom h mikor érik el a lakásárak az abszolút elképzelhetetlenül pofátlanul olcsót akkor majd veszek. ha jól mennek dolgok akár több lakást is->nyugdíjalap, gyerekalap.
olyan árverezések lesznek mint a huzat. emberi élettragédiák sorozata lesz az tuti.
-
kételkedem
addikt
Akinek a feje fölött fújja be a hideg levegőt, az rövid időn belül a pokolba kívánja a légkondit!
Korábbi munkahelyemen a biztonsági őr rettegett a légkonditól! Ha meghallotta, hogy a távirányítót levesszük a polcról, kimenekült az utcára. Aztán egyszerűen kihúzta a konnektorból a légkondi dugóját, de csak annyira, hogy ne kapjon áramot, de a dugó látszólag a konnektorban legyen. Mi meg kétségbe esetten próbáltuk feltárni és elhárítani a hibát!
-
Mawyx
őstag
Egész jó volt, csak ropogósan finomabb, így megpuhult a fóliában
de nem keserű és nem sületlen, a sületlen én vagyok
-
Dylen
senior tag
a kollégáim ragasztószalaggal és papírral próbálják leragasztani a légkondit a fejük fölött, hogy ne fújjon, azt hiszem ez a vég kezdete.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #12267 üzenetére
Nah, most aztán magyarázhatom, hogy pedig tényleg tudok főzni
-
Mawyx
őstag
Olvasztani is kellett, mert mirelit, arra hajszárítóval rásegítettem
meg felcsavartam, erre az alja megégett, lekapargattam és elraktam, 10óra körül reggeli, szóval nemsoká kiderül, asszem lesz fintorgás
ez most így sikerült. Fele szmájlit nem látom a melóhelyi gépen, nyitok egy photoshopot és kifekszik a gép
-
Mawyx
őstag
Akartam pizzát sütni és vinni melóba. Odaraktam időben a sütőre, csak elfelejtettem bekapcsolni
Jó reggelt mindenkinek!
-
nike_
addikt
-
válasz
kételkedem #12253 üzenetére
A múltkor jöttem a 3:48-assal, na ott 3 kocsi volt összesen, de nem a régi szerelvények, hanem az "új", város közötti közeledésre kitalált vonatok, alias nyomógombos ajtóval ellátott, szűk kis ülésekkel felszerelt egybenyitott valamik. Aki azt Bp.-ről leküldi, na azt felültetném egy Záhony-Bp. távra, hagy izzadjon ebben a nyári melegben, a néppel együtt, akkor kétszer is átgondolná hogy mekkora baromságokat csinálnak.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12253 üzenetére
nem csak be voltál lőve, és azért nem érzékelted rendesen az időt és a teret?
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #12249 üzenetére
Én a 16:48-assal jöttem, kellemesen csalódtam! Bár büdös volt és meleg, de dupla annyi kocsi volt mint általában, így nem volt tömeg. A vonat is menetrendszerűen közlekedett, tehát minden rendben.
-
válasz
kételkedem #12247 üzenetére
Köszönöm szépen, szerencsére egy Astrával voltam ma Nyíregyen nem a trehány MÁV vonatokkal, igaz a szervó nélküli kormány és a klíma nélküli hűtés megizzasztott ebben a 33 fokos hőségben. Szegény autó, a vízhőfok is 100C körül járkált, ő se bírja a meleget.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12247 üzenetére
remélem jövő hét pénteken semmi gebasz nem lesz, és felér Ladányból szépen az IC késés nélkül a Nyugatiba
-
kételkedem
addikt
Szolgálati közlemény
fórumtársunknak:
Órás késéssel közlekednek a vonatok felsővezeték szakadás miatt a Nyíregyháza - Záhony vonalon!
Meleg, büdös, zsúfolt utazásra számítok
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #12245 üzenetére
Az össz lakosságot tekintve igen. Ha a gyerekeket és a cselekvőképteleneket kivesszük és csak azokat vizsgáljuk, akik egyáltalán hozzájuthatnának hitelhez, akkor mindjárt lesz kb 20%! Nem gyenge!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #12242 üzenetére
Tehát Magyarország lakosságának a 7-8 százaléka BAR listás. Hmm.
-
válasz
kételkedem #12242 üzenetére
dúrvaaaaa, és ha megy fel a CHF akkor ez csak több lesz
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #12240 üzenetére
BS remélem nyaral valami vízparton, sörözik és lenge ruhás lányok lesik minden kívánságát!
Ha túl könnyed a téma, akkor itt van egy mai hír:
A BISZ Zrt. legfrissebb, június végére vonatkozó adatai szerint jelenleg 871 ezer magánszemély szerepel a BAR-listán, vagyis ennyien vannak azok, akik számára legalább 90 napos, minimálbért meghaladó összegű folyamatos késedelem vagy visszaélés, csalás miatt gyakorlatilag lehetetlen a hitelhez jutás. A lista idén február végén volt a leghosszabb, ekkor 939 ezren szerepeltek a rendszerben, azonban egy jogszabályi változás miatt az egy éven túli lezárt tartozással rendelkezők, mintegy százezer fő márciusban kikerült belőle. Ha nem történt volna ez a bankok által egyáltalán nem üdvözölt változás, a BAR-listások száma ma megközelítené az egymilliót.
[link] -
fokukac
nagyúr
Gyerekek, Ti miről beszélgettek..?
:Hol van Blackie?
Akkor legalább szóba kerülne néha valami értelmes téma is, mint pl. az időjárás vagy a p.na... -
Kassadin
addikt
válasz
kételkedem #12232 üzenetére
Ne felejtsük már el azért, hogy a szennymédiából csak ez a hülye gyerek meg sp meg hajdú péter/sarka kata folyik állandóan meg a többi celeb meg celebk*rva. Hol lennének ezek ha nem mindennap ezt adná az összes kereskedelmi tévé meg szennyújság?
Igazi példakép mindegyik a mai fiatalságnak tényleg, ez való a magyar népnek.
Mielőtt még megvádolnátok hogy mennyire képben vagyok, nem szoktam tévét nézni, csak nagyon ritka esetben, csak hallom ahogy anyámék a tv2 aktívban már megint azt nézik hogy hajdú péter nem érzi jól magát/letört a haja/<tetszés szerint behelyettesíteni> és ennek mekkora hírértéke van. -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12236 üzenetére
ismertem anno és tudom h normális értelmes ember. a gaus iq görbén a 100-110 es részen van simán.
a talpraesettségét és azt h PONTOSAN azt adja amit elvárnak tőle amire igény van nagyon tisztelem. ha így nézzük jobban tolja mint egy jobb populista politikus!
szval respect
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #12233 üzenetére
Olvastam egy vele készült interjút. Az ott leírtak alapján egy értelmes, szorgalmas srác, aki nagyon ráérzett a mai kor kihívásaira. Ügyesen tölti meg saját magával az internetet, a rádiót, tévét és a bulvárlapokat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
A régi számai "jobbak"
Pl g**i gránát
-
pohár
félisten
válasz
nem ő csinálja ügyesen, hanem Pixa, aki a zenéket írja neki és az élettársának
ilyen gagyi fost, te jó isten...
a linket nem néztem meg, de ismerem Polekék munkásságát is sajnos... -
venember83
nagyúr
válasz
Állítólag teljesen tudatosan használja ki az emberek hülyeségét, mivel ez kell, ezt adja. Hogy meddig, az bizony jó kérdés, de DJ Bobo is divat volt egy ideig.
-
kételkedem
addikt
válasz
ClayMore #12230 üzenetére
Személy szerint a sráccal nincs bajom, hiszen nem ismerem. Valamit ügyesen csinál, hiszen a teljes ismeretlenségből pillanatok alatt celebbé küzdötte magát. Inkább ezt a végtelenül igénytelen pop (?) kultúrát viselem nehezen! Vérgagyi vonalon nyomul lassan mindenki, mert ez adható el.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap a sebészeten adtak valami piros kencét,amitől mindenhol piros lettem míg bekentem a sebet
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12228 üzenetére
tény h gáz, de én nem merem szidni. alattam járt ált. suliba és anyáméktól 5 percre lakik.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #12228 üzenetére
én inkább a Buzzancsokra emelem poharam ... pohár, mennyit mutat a mázsa?
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #12222 üzenetére
Örülök!
Az előadó Mizu című slágerét is azért pakolják be a rádiók lejátszási listájába, mert "már 10 millióan letöltötték a legnagyobb videós portálról"!
Pár szóban azért elmesélném, miről maradtál le!
Csááááá!
Nekem kukim van,
neked nunid van,
gyere - gyere dobjuk össze amink van.Neked nunid van,
nekem kukim van,
gyere - gyere dobjuk össze amink van.képi megjelenítés:
Fluor talpig ADIDAS-ban (igen, az ADIDAS reklámarca!!), mellette Soerii és Poolek urak, akik csillogós ruhát és fehér party szemcsit viselnek. Egy szőke csajra üvegből tejet locsolnak. Feltűnik egy csirke jelmezes és egy fallosz jelmezes statiszta. Bevillan egy vagina jelmezes statiszta is. Együtt a fallosz és a vagina jelmezes statiszta. Mindez egy tele graffitizett üzemcsarnokban.
BIZTOSAN VAN MÉG LEJJEBB!
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #12218 üzenetére
én nem mertem
... nehogymár 1el növeljem a nézőszámot
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #12214 üzenetére
Azért engedték vissza, mert látszólag sikerült egy-két dolgot cáfolnia azokból, amik miatt csalónak gondolták. Aztán kiderült, hogy csak ügyesen hazudik.
-
kételkedem
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
neduddki #12202 üzenetére
Nem nagy eresztés a Vylyan portugizi, meg úgy általában a fajta nem szokott kiemelkedő lenni. Mivel vörösök között egy könnyedebb, kisebb testű, egyszerűbb fajta, cserébe az ára sem túl magas. Szerintem ezek miatt 2010-nél nem érdemes visszább menni, nem is igen kapni. A 2008-as nem volt nagy szám, azt kóstoltam.
-
Mawyx
őstag
Első munkanap, már az első feladaton dolgozok
-
Winner_hun
félisten
-
pohár
félisten
38,2 fokos láz, több napja fáj a torkom, de hogy mitől
pedig semmi hideget nem ettem/ittam -
ClayMore
aktív tag
moodys rontja az írek besorolását mert h vszleg megint csomag kell majd nekik, hát egy ilyen lerontás után meg már most lehet borítékolni h kell majd csomag.
én a bankokra már rég nem haragszom. megértem a kapzsiságukat. természetes.
de ezektől a minősítőktől okádhatnékom van. a héten olvastam h az eu látre akar hozni egy saját minősítőt. nem gyenge ötlet.
-
ClayMore
aktív tag
a sf-ban bíznak és veszik mint a cukrot. a svájciak pénzéből nem lesz kimentegetve senki...ergo stabilak mint a stabilo hírneve!
ellenben az angolok belesegítenek fontjukkal mindenféle mentegetésbe holott nekik se szagmentes a rózsa->nem annyira veszik és nem annyira stabil mint a sf.
tehát a sf a fonttal szemben is erősödik nem csak a forinttal szemben.
-
neduddki
nagyúr
HI!
boros embor van erre? Vylyan Villányi Portugieser keresek, melyik a legjobb evjarat? es hol lehet kapni?
koszi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!