- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Black-core #10898 üzenetére
Nincs.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!I Itt a mai klipp. Szerintetek van valami üzenete,mondanivalója?
-
Mawyx
őstag
2 fej vöröshagyma, 2 db fehér paprika, 2 db paradicsom, 1 pár virsli, 3 db tojás --> kész az ebéd, tojásos paprika, avagy mások ezt lecsónak hívják
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #10888 üzenetére
gumi van az nem baj
-
Voltam fát vágni/pakolni, 6-tól 8:30-ig
. Kissé elfáradtam így kora reggel, más még ilyenkor ébredezik
. De szerencsémre jövőhét hétfőn és kedden itthon vagyok, szóval pihi ezerrel, meg filmezés, mert van egy pár moovie amit nem néztem még
.
-
Mawyx
őstag
imádom ezt a rajzfilmet
édes ez a macska, Szilveszter
Lehetetlen cica pózban ébredtem, takaró az ágy mellett, nem tudom kivel hadakoztam éjszaka.
-
.bableWes
őstag
ha valaki érti itt a nök nyelvét akkor megkérném, hogy ezt magyarra forditsa le nekem. köszönöm!
"Egy öszetett szó im.kiv.von.-hozäd"
-
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #10882 üzenetére
ő nem tölti, sodorja kézzel.
-
MmDorian
őstag
sziasztok! rajtam kívül van még az univerzumban dohányos, aki tölti a cigit ?
-
Winner_hun
félisten
Tentitájm.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #10876 üzenetére
Most jön még nagy ügy, meg pacsa... deee nem szeretek 4 órát vagy kevesebbet aludni. Najó, a 6 meg a 7 is kevés..
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #10873 üzenetére
Öt és fél órára? Persze!
-
válasz
FehérHolló #10860 üzenetére
hmhm, logikus és van benen ráció. sőt, a refresh gomb nem is igazánműködik. ennek ellenére igen kényelmes egér, ennyit megért talán
úgyis kellett mégegy egér.. és legalább volt egy kis szerencse-élményem is
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #10873 üzenetére
Igen, gyorsan, én is lefekszem, jó éjt
-
Winner_hun
félisten
Fél 4-kor kelés, jeah. Lefeküdjek-e?
-
bnss
veterán
Fene tudja, lehet, hogy elhagytuk az országot hazafelé...
fokukac: elképzelhető, odafelé csak néha-néha ment a klíma és internet sem volt. Persze a kiváló utak csak közbeszóltak, köszönhetően a vágódeszka rendkívül hatékony merevlemez védelmének.
szerk.: a Dell monitor jó választás, én is kinéztem már egy ideje magamnak otthonra és az irodába is (a másik kettő mellé, egyet kiváltva vele).
-
FehérHolló
veterán
Lenyűgöző cucc: [link]
Már csak a felfüggesztést és az energiabetáplálást kellene megoldani vezeték nélkül. (=lebegtetés + rádió betáp) -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #10865 üzenetére
van köztük énekes, tuti van táncos is, meg egy harmónikás srác is volt, az nem tudom ott van-e a listában
olyan kísérő aki ad valamit a produkcióhoz olyan nincs, max egy jóbarát, vagy testőr, vagy tudomisénnike_... grat
mennyi az ösztöndíj? -
nike_
addikt
ösztöndíjas lettem. mehetek az évzárón átvenni az emléklapot. franya.
-
Winner_hun
félisten
Sok-sok éve nem nézek tv-t...
Egy fő fél óra akármiért kapja azt a pénzt? És eme hatalmas országban nem fér bele abba a pofátlan összegbe a kiszállás? Biztos hogy csak egy ember, semmi kísérő, akármi mellé? Ezek mocskosabbul lehúznak akkor. Mint az ügyvédek, akikből egy se kéne... régen is megvoltak nélkülük, most is meglenne mindenki ha nem erőltetnék rá az emberekre.. ja persze ház eladásnál 1-2-3 akárhány %. Hogyne öregem. Mennyit "dolgozol" rajta? 5 órát? 10 órát? Kapsz érte 5x vagy 10x x ezer Ft-ot , nem százezreket... -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #10862 üzenetére
mivel nem néztem a csillag születik ezen évadját, marad a google
de a hány fővel azt miért kérdezed? egymaguk csinálják azt amit -
Szerencsére a vizsgák már letudva (5-kor keltem, 8-tól vizsga és du. 1-kor jutottam be, mivel 49-en voltunk), kedden irány a patológia, addig meg itthon kéne fát összevágni és bepakolni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #10858 üzenetére
Igazából kolléga vagy, de azért elmesélem, hogy szerintem hogy működik ez Tesco és a Logi között:
Logi minőségellenőrzési tesztjén megbukott a szokásosnál több tesztalany, tehát valószínűleg valami gebasz volt a gyártásnál. Utána hogy a hibaköltségeket csökkentsék, megpróbálják az érintett egereket a szokásos értékesítési csatornákon kívül, vagy másodlagos csatornákon elpasszolni. Itt jön a képbe a Tesco, aki áron alul (mondjuk a megszokott 30-40%-án) felvásárol félmillió egeret. Aztán eladja őket az általad említett módon. Ebben az esetben körülbelül a szokott árrést éri el a "legjobb" modell esetén, és többszörösét a két rosszabb modellnél. Továbbá az embereket a "jó ajánlat" vásárlásra ösztönzi, nő a kereslet. Csupa haszon.Nem akartam elrontani az örömödet, bocs. Csak túlzottan szkeptikus vagyok.
-
válasz
FehérHolló #10855 üzenetére
foggalmam sincs
de ez végülis nem zsákbamacska, nem? ahogy az általános iskolás zsákbamacskára emlékszem, ott kb bármi lehetett benne. itt meg csak 3 valami. meg szerintem azért sem büntetendő, mert csak jól járhatsz úgymond. vagyis a csomag a legolcsóbb, legkisebb tudású egér árába kerül, tehát kizárólag pozitív meglepetés érhet
-
van a tescoban most akcijó: 2290 huf-ért lehet venni logitech egércsomagot, amiben vagy egy m100-as (2375 huf), vagy egy m125-ös (3125 huf), vagy egy m500-as (6175 huf) van. kicsit drága kinder-tojás, de most így van egy m500-asom, harmadáron
nem mintha szükségem lett volna rá, de úgylátszik jól működött a tesco/logitech marketing gépezet
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #10844 üzenetére
23 colos dell 2311h
kurvanagy...! most így belegondolva símán elég lett volna egy kisebb is... kár, hogy IPS-es monitorokat nem gyártanak 22-nél kisebb méretben.viszont a 16:9 még mindig elb.szott egy képarány... na mindegy, megszokjuk valahogy
mindjárt összedugom a videókártyával
drukkoljatok, hogy jó legyen az aktus mindkettőjüknek... -
NoLF
veterán
válasz
molnarpeter #10843 üzenetére
itt jelenleg nincs szükség klímára a buszon... :|
-
bnss
veterán
Hamarosan otthon... A klíma és az internet is üzemel a buszon, hihetetlen...
-
NoLF
veterán
szabadnaaaaaap!
persze most szar az idő, tegnap ezer ágra sütött a nap...
(Saab JAS-39 Gripen)
-
Z0C!
őstag
válasz
FehérHolló #10834 üzenetére
egy apró megjegyzés.
selejtes Grippenek mellett működő Tankunk is van
tisztára bolondok háza ez a mai nap
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10831 üzenetére
láttam én is, de nem javítgattam, csak egy az egybe bemásoltam
na akkor rakott krumplira fel
a rendőrösre reagálva: ha tényleg az lesz amit az utolsó mondatodban írtál, kő kövön nem marad, megint lesz egy október 23. Pesten...
-
FehérHolló
veterán
Csak úgy gondolkodóba estem. Kivételesen nem politika, csak eszmefuttatás.
Visszamenőlegesen megszüntetik mondjuk példaképp a rendőrségen a korkedvezményes nyugdíjat, ezzel párhuzamosan mindenkit a rendes korhatár alatt visszatessékelnek dolgozni a rendőrségre.
De a rendőri állomány létszáma limitált, és jelenleg épp a határt súrolja. Ha visszamennek a kedvezményes nyugdíjasok, bőven át lesz lépve. Mi következik ezután? Szerintem tömeges elbocsátás. Ezzel végleg nyakukba lehetne önteni a bilit. (Egyik nap nyugdíjas, másnap már munkanélküli.) -
Black-core
aktív tag
válasz
kételkedem #10818 üzenetére
Én is valami hasonlóra gondoltam.
pohár A VV-sek mint pl.Szandiak,Gigi,Olivér mit nyújtanak ezért a pénzért?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10826 üzenetére
igen, a hangsúly a színvonalon van
Tobey... elég sok benne marad a zsebükben, hidd el
a VV-sek meg tényleg semmit nem csinálnak, csak enyelegnek-vigyorognak, egyesek táncolnak, énekelnek, blána de hogy akkor teljes legyen a kép:
Előadók/együttesek '90-es Classic:
UFO - 170.000 HUF - helyett 150.000 HUF utival - 40 perces műsor, Fusion UFO-k ajándékba
Retro Show a HipHopBoyz sztárjaival - 150.000 HUF + 50Ft/km - 35-40 perces műsor
Ámokfutók - 205.000 HUF utival - 30-50 perces műsor igény szerint
Animal Cannibals - 150.000 HUF utival - 30-35 perces műsor
Sipos F. Tamás - 140.000 HUF + 50Ft/km
Csillag születik sztárjai:
MC-DC ( Veress Robi ) - 160.000 HUF + 80 Ft/km
Bad Boyz DanceShow - 5 fő - 220.000 HUF + 90 Ft/km - 25-30 perc ( 5 x 5 méteres szípad szükséges )
Bad Boyz DanceShow - 10 fő - 360.000 HUF+ 90 Ft/km - 25-30 perc ( 5 x 5 méteres szípad szükséges )
Csikó Szabi ( néptánc show ) - 100.000 HUF + 90 Ft/km - 25-30 perc
ÉLŐ ZENEKAR:
Cozombolis - 135.000 HUF utival - 35-40 perces műsor
Retro School Band VIVA Zolával - 130.000 HUF + 110 Ft/km ( 1-1,5 órás élő koncert, élő hangosítás szükséges )
DJ-k, lemezlovasok:
DJ Edgár Videodisco - 60.000 - 90.000 HUF utival ( egész este, 25.000 db videoklip, a Neo Terasz rezidense )
DJ Patkós rockdisco - 40.000 - 70.000 HUF utival ( ár rugalmas egész este, a szegedi Rádió88 lemezlovas-műsorvezetője )
Műsorvezetők:
Kardos Eszter ( Barátok közt Vanda ) + Mára Krisztián - 100.000 HUF ( 3-5 órás műsorvezetés ) -1 hónappal előtte le kell kötni.
Zimány Linda + Mára Krisztián - 140.000 HUF ( 3 órás műsorvezetés ) - 1 hónappal előtte le kell kötni.
ALEKOSZ :
Július 29, Augusztus 5, 12, 19, 26-27 és utánna
200 + utiBÉCI :
Május 1, Június 3, 17-18 24, 25 (éjjel csak), valamint utánna
(MC/DC -vel (ex Csillag Születik Rapper) 240 + út költsége! Béci önálló 2 óra 150 + uti.)GIGI:
Április : 22-23, Május 1, 7, 13, 20-21 és utánna
(150 + uti)GOMBI:
Április 23-24, Május 1, 6-7, 14, 20, 27-28 és utánna
(80 + uti a közönség találkozó és ha műsort is kell adni, akkor 135 + uti)OLIVÉR:
Április - Május hónapra, csak ha a környéken jár (a forgatások miatt), Június 18, 24,
(150 + uti)SZANDIKA:
Április 29, Május 27, Június 3, 17-18, 24-25
(150 + uti)mind áprilisi árak
-
ToBeY
nagyúr
Ezek legalább tudnak énekelni/harmónikázni szóval legalább valamit csinálnak a pénzükért.De vV "hírességek" mit csinálnak a pénzükért?Szerintem nem sok mindent.
Az megint más kérdés,hogy mennyi marad az előadónál ebből a pénzből.Szerintem úgy a negyedét jó esetben megkapják (de lehet annyit se) -
pohár
félisten
Véget ért a nézettségi listákat hetekig uraló nagysikerű tehetségkutató verseny a Csillag Születik harmadik szériája.
Rendelje meg Ön is Magyarország új kiscsillagainak műsorát most bevezető áron!László Attila / a 30 perces műsor ára 195.000 Ft + ÁFA +útiköltség /
Mr. Joe / a 30 perces műsor ára 140..000 Ft + ÁFA +útiköltség /
Gomes / a 30 perces műsor ára 150.000 Ft + ÁFA +útiköltség
Szabó Ádám / a 30 perces műsor ára 180.000 Ft + ÁFA +útiköltség
Krizbai Teca / a 30 perces műsor ára 200.000 Ft + ÁFA +útiköltség /
Timi Chen / a 30 perces műsor ára 140.000 Ft + ÁFA +útiköltség /
pppfff
-
.bableWes
őstag
eltévedjek vagy lerobanjak este?
-
kételkedem
addikt
válasz
Black-core #10814 üzenetére
Szerintem
Ha arra ébredsz, hogy teljesen beszűkült és beszürkült az életed, akkor először a hagyományos irányban próbálsz kilépni belőle. Ez nem mindig sikerül, lehet, hogy visszarúgnak, lehet, hogy vissza szippant az életed. Kezdetben ügyelsz a látszatra, az apróságokra. Aztán úgy érzed, hogy tovább kell lépned. már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad, hogy megfelelsz-e a konvekcióknak. Egyszer csak rászánod magad és mindent hátra hagyva kiugrassz. A kiugrásban persze ott a lehetőség, hogy túl magasról ugrottál, és megsemmisülsz, de ott lebeg előtted az is, hogy a szürkeséget valami fényesebb, mozgalmasabb, izgalmasabb váltja fel.
SzerintemEgyébként egy jetlaggel küzdő sztyuvi rosszat álmodik és kész.
-
Mawyx
őstag
Origó lett és Bp Villányi úti vizsgahelyszín, ez van jó időben, nem akarok sokat várni, BME-s soká lesz, aug végén, ez meg júli elején.
Lehetett bankkártyával fizetni, így azonnal érvényes is lett a jelentkezés és bankba se kellett mennem
Már csak kéne valaki, akivel lehetne szóbelire gyakorolni
most meg vki húzza ki a netet pls, mert tanulnom kéne, nem kéne, hanem KELL. -
Black-core
aktív tag
Sziasztok a mai klipp.Mi lehet az üzenete?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10812 üzenetére
Végülis ez is információ
. Tudni kell és mindegy a helyszín, síma ügy, lenyomok mindenkit
vagy nem
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10810 üzenetére
nem tudok minden szempontot felsorolni, akinek van mondanivalója, az ne tartsa magában
A Villányi úton jófejek a vizsgáztatók vagy a központban, a Rigó utcában jobb fejek vannak? -
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #10807 üzenetére
erről a medencés pukizásról egy mondat ugrott be.
milyen jó ez a medence...pukkk..és még Jakuzzi funkció is van benne
-
Mawyx
őstag
origó szóbelire jelentkeznék, rigó utca vagy villányi út? van bármi különbség vajona helyszín között? (villányi nekem közelebb lenne, csak nem tudom pl akkusztika vagy vmi?)
ma lejár a határidő, persze a számlámon pont nincs annyi, 3k a difi, mehetek a bankba, pedig rohadtul nem akartam ezzel elcseszni az időm most -
Z0C!
őstag
válasz
Winner_hun #10800 üzenetére
a Taft nem tartott elég jól, vagy én voltam túl gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged