Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zolynet #58578 üzenetére
Nem hogy él, de moderátor is...
Nekem még megvan egy PH! addiktos adatlapod, mikor a beárazós topikok átkerültek a piacra, és kb. 1/4-ével csökkent a szakmai hsz-aid száma. Akkor greatchaos úgy megsértődött, hogy azóta se jött vissza. Neki kb. felére esett a szakmai hsz-száma.
-
Tim82
félisten
válasz
zolynet #48945 üzenetére
Nem tudok róla, vagy legalábbis nem mondták ki, hogy lenne (ettől még lehet persze, mert most a csapból is a "karcsúsítunk és átszervezünk" nóta folyik). Az biztos, hogy most is hirdetnek IT-s állásokat, ránéztem most a belső karrierportálra. Egy érdeklődő levél a HR felé? Nézzek neked aktuális lehetőségeket?
-
FehérHolló
veterán
-
Lortech
addikt
válasz
zolynet #46338 üzenetére
Az az egész környék parkolási zóna, azt hiszem, a Csörsz utca, Németvölgyi út és Alkotás által határolt terület nagyjából teljesen. Nem tudom, mire gondolsz pontosan, de egyik tábla se módosít azon, hogy parkolási zónában álltál meg. 8-18 között fizetős.
Gombamód szaporodnak amúgy a fizetős övezetek. A 3. kerület is felzárkózik januártól a csodás 2,11,12 mellé, már lefestették a helyeket a Kolosy környékén. -
Integra
titán
válasz
zolynet #44158 üzenetére
kölcsön kaptam a hétre tesómtól a civicjét (6gen 5d 1.6 iLS)
még mindig imádom. kényelmes plüss ülések, jó váltó, elektromos napfénytető.. igaz, menni semennyire nem megy a 116 lóval, de legalább nem is fogyaszt, 6.5 liter városban, parádés....
imit tegnap meg is kértem, hogy menjen már vele egy kört, mert nem pörög fel rendesen, nem húz.. furcsán nézett és röhögött -
zolynet
veterán
válasz
zolynet #39408 üzenetére
végre itt (Baska Voda) ... azért a kalkulált 6-6,5órás út jó 9,5!!! lett
szopórollerre felpattantunk,
2x is, a 2. alkalommal nagyobb kerülőt tettünk az odavágott egy jó órát, a másikat kerülő jobb volt, legalább is rövidebb ... mindamellett mindkettővel nyertünk hogy lejöttünk a pályáról, úgy beállt mint a szeg, és nem indultunk későn, n6kor Gyenesdiásról ... szóval aki szombaton neki akar vágni az készüljön a nemvárt + órákkal -
-
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #35501 üzenetére
olaszok, spanyolok ide jönnek dolgozni mert náluk nincs semmi meló, ráadásul egyik nyelven sem beszélek annyira hogy beállhassak egyből melózni
horvátoknál nem tudom mi a helyzet de megintcsak nyelvi problémákba ütköznék ráadásul ott szerintem elég szezonális a vendéglátás. usákokhoz meg mennék szívesen de nem olyan egyszerű, ráadásul elég messze van, én meg azért szeretek néha hazanézni. ez csak egy kis panaszkodás volt, napsütéshiány-általi kifakadás
még egy 2 évet letolok szerintem, és persze megérte eddig is. -
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #32434 üzenetére
Mongol már nem olyan mint régen, állítólag. Én '99-2000 környékén jártam oda, akkor kifejezetten kellemes volt, magyarul nem néztek ki, ha ALL you can ettél tényleg. Azóta úgy hallom, hogy már ha másodszor fordulsz a tányérral erősen úgy néznek rád, mintha a vérüket szívnád. De azóta nem voltam, hogy ezt mondják.
Azért hiányzik Dzsingisz-kán lova, meg a pácolt muflon marinált fokhagymával és fürjtojással lepattintva a vasra...
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #32146 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
kicsit kifáradtam már, ezért végre most lenyomtam egy hosszabb alvást. mivel minden este valakivel el kell mennem vacsorázni, ha épp nem szüleim/sógornőm/én magam gyártok valamit itthon a családnak, ezért napközben mindig elmegyek egy kicsit ledolgozni a bevitt energiákat, ha már mostanában olyan csinos vagyok hogy mindenki csodájára jár, maradjon is így
a szauna-gőzfürdő-tepidárium-infra-sókamra kombó pedig csak arra kell, hogy (legalább azt higgyem) kipusztítom az összes mérget a testemből és esténként mehet a restart
indulok is a mai etapra, szép napot mindenkinek!
-
bobsys
veterán
válasz
zolynet #29942 üzenetére
Ebbol csak a Kwak nevut ismeresm. Latszik nem vagyok nagy soros, azota meg teljesen atszoktam a ciderre. Es oreg is vagyok mar, fel litertol siman berugok
(#29949) fokukac; esszerubb lenne ha az unnepnap fixen a het napjara esne, mittomen minden ho masodik hetfoje es akkor nem kene szombaton dolgozni, aminek semmi ertelme, mert fele ember szabadsagon a masik fele aki bent van nem dolgozik csak tologatja a papirt, aki meg dolgozni akar nemtud, mert a masik szabadsagon van
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #25640 üzenetére
Én 2005-ben vettem a Tescoban bizonyos átlátszó világoskék lapátos 30 centis asztalit, Hausmeister 'márkájút' kemény 2300 Ft-ért.
Ami ellene szól, hogy teszkós, ami mellette, az viszont minden más. Az ára, a 3 fokozat, a mérete, az hogy van egy kiegyensúlyozó fémcsipesz a ventilátorlapátok agyának merevítésén, amit ha szükséges odébb lehet csíptetni, és így kiegyensúlyozza a vibrálását. A lapátok pedig szokatlanul meredek dőlésszögűek, vagyis a levegőt sokkal jobban kavarják, miközben 1-es fokozaton gyakorlatilag semmi hangja nincs, és lassan forog (ergo éjszaka is mehet, simán lehet vele aludni). Kettesen 3-ason nem használom mert nincs értelme
Mivel asztali, betehetem akár az asztal alá is, ha ott ülök.
Sajnos azóta ilyet nem látok, csak olyanokat, amik 1-esen is őrült módon pörögnek, iszonyatos zajjal, levegőt meg mérsékelten fújnak csak. Két ilyen zajos is bekerült a háztartásba azóta. De már akkor más nem volt. -
fokukac
nagyúr
válasz
zolynet #24434 üzenetére
A Kossuth téren van a metromegálló fölött egy olcsmány ronda szocreál irodaház.
Annak a legfelső szintjén van egy tök jó ár-érték arányú kajálda, 800 Ft-ból jól lehetett ott lakni, bár már kb. egy éve nem voltam ott.
Továbbá volt egy kedves gyros-os nénim a Rafi székház mellett, az Akadémia-Széchenyi u. sarkon, évekig oda jártam gyros-ért, nagyon jól csinálta, és hatalmas volt az adag is.
De volt egy másik görög-jellegű kajálda (nem csak gyros) a VAdász utcában, a Bank u sarok mellett, igaz, olyan jól ment, hogy egykor már minden elfogyott
A Bajcsy-n van egy kínai, az Arany János metrómegállótól befele, finom, jó kajáik voltak.
A Bajcsy túloldalán is vanna jó dolgok.
A Nagymező utcában mindent visz a csirkés, plusz talán a lovag utca sarkán is van egy jó önkiszolgáló kajálda.A Hajós utcában is van pár étterem, ahol lehet pizzázni, tésztát enni, illetve van egy hentes, ahol kurvajó a sült kolbász.
A Hold utcai-Vadász utcai vásárcsarnokban is van egy csomó kajálda, bár ezek állandóan változnak, van ott rántotthúsos, van lángosos is.
Ha még be nem zártak azóta.
Ezeket mind végignézheted, mindegyik a viszonylag affordable kategória.
-
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #20993 üzenetére
A gyorsasággal az a gond, hogy könnyen megszokod, és már nem érzed. Az adatlapomon szereplő gépbe mikor beraktam az ssd-t, nagyon tetszett, hogy fele annyi idő alatt betölt a w7. Ma már egyáltalán nem tűnik olyan nagyon gyorsnak.
Talán tavasszal sikerül új lapot, procit, vga-t és memóriát venni. Gondolom az első héten kéjes mosollyal fogom figyelni, hogy milyen gyors, meg milyen erős, aztán majd azt is megszokom.
Persze ha egy nagyon lassú és korlátozottan használható gép után sikerül beújítani egy mainak mondható konfigra, akkor a hatás erősebb és tovább tart!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #20748 üzenetére
Lehet hogy az a baj,hogy most egy kocsmaban vagyok - bar legalabb nincs fust - de harmadszor olvasom el amit irtatok egymasnak, es nem esik le mitol estetek egymasnak.
Hogy egy kocsmabol meg miert ide irogatok, arra az lehet a megoldas, hogy hiaba jottem le emberek koze, egyedul azert nem olyan jo a kocsma sem.
Es bar a pultos holgy rendkivul bajos, aranyos, szep, sajnos a neve utan az elso amit megtudtam hogy a ferje nagyobb mint en(95kg)
Na mara ennyi,joejt mindenkinek. -
Timocicu
senior tag
válasz
zolynet #20750 üzenetére
Én a gyermekeimet örömként élem meg, Akinek van, az ezt megérti. Ráadásul éppen pár perce állt fel a kislányom.
Lehet, hogy ez szürkeség, de nekem a Családom a Gyermekeim és a Párom jelentik a színeket!
Sajnálom, hogy nem vagyok olyan naprakész és olyan magasan iskolázott , mint egyesek, de amit elértem azt saját erőfeszítésemből tettem!
Biztos nem véletlen néztem a történéseket, mert én is kértem törlést a fent nevezett topikban, de nem fogok tovább magyarázkodni!Vannak itt olyanok, Akik sokkal nagyobb zagyvaságokat írnak, ide. De Téged épp az én hozzászólásom zavar, én meg teszek rá!
Részemről ennyi!
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #19250 üzenetére
Akkor tenyleg szerencsenk olt, augusztusban felulvizsgalat, maradt apu amiben volt. Novemberben allapotrosszabodas, felulvizsgalat, kikertuk ot a korhazbol, kocsit szerveztunk, a vegen be sem hivtak (csak raneztek) , csak anyumat, ot kerdeztek, mikozben masoltak a papirokat, es apu igy atkerult I. csoportba. O meg addig kinn vart, azt mondtak el se kellett volna mennie oda, eleg lett volna anyumnak elutazni... pfff.
Erdekes mekkora kulonbsegek vannak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest