- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
miben tudok rajzolni egy 18,5 cm átmérőjű kört?
paintben sajna nem tudok méretet megadni. egy óra számlapot nyomtatnék.
-
lorcsi
veterán
válasz
ClayMore #12693 üzenetére
elég nevetséges hogy a dinnye árának kivizsgálására és ennek a problémájára OB-t akar felállíttatni
évente feszt ez a vacakolás...
a kukoricával miért nincs ez m vagy a banánnal..naranccsal ?
számtech cuccokkal hogy az e-bay áraival nem lehet a hazai kiskereknek versenyezni -
ClayMore
aktív tag
na gyerekek emlékeztek mikor csipogtam h mi lenne a reális dinnye ár vevői szemmel? na már meg is van. még ma megyek és veszek mielőtt mennek a parasztok dinnyét borogatni a boltok elé és felemelné az árat a cba
akik pedig azt mondták h 50 alatti ár irreális és álom kategória....well...
-
ToBeY
nagyúr
Belenéztem ezekbe a reggeli műsorokba,hát nem kellett volna.Azt taglalták,hogy aki FPS játékokkal játszik,csak is pszichopata tömeggyilkos lehet.Mert hogy ez a lövöldöző is COD-on gyakorolt.
-
válasz
zolynet #12684 üzenetére
Hát igen, először veszek újat, azután még erre visszatérünk. Most a haveromnál van, ő teszteli le le először, hátha tud valamit kezdeni vele.
Annyi volt a hiba hogy volt mostanában pár áramszünet, azután indítom a gépet és semmi,vagyis a lap bejön, de nem tud miről Bootolni, széthúzgáltam mindent, próbálom asztalon, semmi. Rárakom a kezem és érzem hogy meg sem mozdul. A fej nem szakadt le, de olyan égett szaga lehetett, szóval tuti hogy elektronika baja van. Esetleg valaki tudja hogy garanciális javítás esetén mentenek-el e vagy csak cserélik, ezt esetleg garanciában cserélnék, mert még érvényes?
-
gergo0328
senior tag
Jó reggelt mindenkinek...így alvás nélkül tiszta friss embernek érzem magam...komolyan
ha már a jó regglén tartunk akkor induljon egy jó zenével
klikk
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #12683 üzenetére
Az nem túl jó.
Volt előtte valami hibajelenség? Pl. pingponglabda pattogás, vagy fémes csiszolódás? Mert ha egyik se, lehet csak az elektronika ment ki és akkor szerencséd lehet egy csere után. -
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #12683 üzenetére
keresd xcbiker-t, vagy a kürt kft-t ... utóbbi zsebbenyúlósabb
-
Meghalt a vinyóm, ismer valaki olyan céget ahol adatmentést vállalnak?
-
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Ébredezés, torokfájás, orrfújás. Nem volt egy épeszű ötlet tegnap az esőben bontott téglát tisztogatni -
ClayMore
aktív tag
megpróbáltam sündesznót fényképezni de a buzija LÉNYEGESEN gyorsabb mint a kézi vagy autó focus a galaxyn.
blurr minden képen. húzza a sün a csíkot a képeken. már csak a neonok hiányoznak alóla.
nem mellesleg meg megmentettem a hülyeségemmel az életét, mert a kocsi ami amúgy elcsapta volna, engem ellenben már észrevett. és egyszerre néztünk a sünnel nagy hülyén az autósra. igazi b kategóriás vígjátékos jelenet volt.
és az ivás még csak most kezdődik! juhúúú ingerszegény környezetben töltött hetek!
-
Mawyx
őstag
Apeh-ból lett nav a vámhivatal hozzákutyulásával, de jó lenne egy megerősítés.
Mekkora egy szutyok lett ez az iwiw, rohadt lassú, töltenék fel képeket, elneveztem egy mappát, de nem látom, újra beírom, hiba, már van ilyen nevű mappám, de persze nem látom se ie-rel, se ff-al, se operával, nem tudok képet tenni bele.
-
Mawyx
őstag
Mi köze az apeh-nak a nav-hoz? Keresztanyámnak volt adó ügye, de most levelet kapott a nav-tól és nem meri átvenni, mert amúgy is rájár a rúd és fél, hogy még a vámhivatal is akar tőle valamit és eddig az apeh-tól kapott csak levelet korábban.
-
7
addikt
válasz
venember83 #12666 üzenetére
Ott is jártam, de pénzbedobós mosodában Magyarországon belül is voltam.
-
Mawyx
őstag
válasz
kraftxld #12644 üzenetére
Szörfdeszkával snowboardoznak? Elég laza
Szerk: Már olvasom, hogy szörföznek. Még lazábbNem érdemes tv-t nézni, robbantás, öngyilkos merénylő, család kiirtása reggeli közben, magára robbantotta a házat, munka törvény könyvét módosították, ismeretlen okok miatt áttért a szembejövő sávba, árvíz, sár, katasztrófa, tragédia.
...tele volt ma a hócipőm a melóval, örülö neki, hogy van munka, de ma mintha futószalag mellett lettem volna, be is zombultam teljesen, nincs is rá szmájli.
....ajánlott levelem jött, rohantam érte a postára, ezer ember, alig fél óra sorbanállás után közölték, hogy 1. másik postára kell érte menni 2. majd holnaptól
...bosszankodom egész nap
...de ez a Dr 5ker pizza nagyon jó
minden nap ezt eszem, nemtom mikor fogom megutálni
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #12666 üzenetére
mé' kik élnek ott?! mesterek?
-
ToBeY
nagyúr
Vajon magyarországon van-e olyan "pénzes mosó", mint ami az amcsi filmekben van?
Hogy odaviszed a ruhád, bedobod a pénzt és mosol magadnak -
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
aki venne a bolti árnál olcsóbban Ray Ban napszemüveget, az írjon egy privit
-
Dylen
senior tag
hú de korán keltem ma, és hú de hideg van
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #12648 üzenetére
jó szelet....azaz hev fán
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #12642 üzenetére
-
kraftxld
félisten
Esik a hóóóó
[link]
Nálunk még épp nem, de lehet, hogy ma este már ideér.. -
ToBeY
nagyúr
Megjöttem nagyszülőktől nem volt valami jó idő,de azért jó volt. Bár a Tiszában nem tudtunk fürdeni sajna az idő miatt.
-
-
zolynet
veterán
snapsz utáni ébredezős
-
ClayMore
aktív tag
én már félve merek felnézni facebookomra. mindig vagy vkinek gyereke születik vagy vki házasodik. de komolyan. mire fel, meg hova? meg minek? nem értem a barátaimat. 25-30 között ezt csinálja mind. nem értem.
természeteshen az első nőt veszik el aki hajlandó volt egyáltalán szóba állni velük.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #12611 üzenetére
(#12603) NoLF: de aranyos
a te cicád?
-
nike_
addikt
hazaértem.
-
ch003067
addikt
válasz
Winner_hun #12611 üzenetére
Jó tudni
Nem emlékeztem rá, de köszi, hogy szóltál
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #12607 üzenetére
Megint egy 16 órás feszített tempójú programozói műszak on.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Barkácsboltos vasárnapi shoppingolás lesz a mai program. Tudja valaki hol lehet kéménytéglát venni? Csak tűzépen? -
Felkelés on.
Reggeli PH on.
Új Hsz on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged