- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #10399 üzenetére
Esetenként eltérő gondolom.
Tiger nem lejáratás, vagy összeesküvés áldozata lett, az IMF vezér DSK ügyében van egy csomó kérdőjel, a legutóbb buktatott magyar diplomata esetében majdnem biztos, hogy megrendelt lejáratás van a háttérben.
Gond, hogy nem ismerem közelről a kiváltságosok életét! Sportkocsik, jachtok, villák, befolyásos haverok. Biztosan a nők is jobban megtalálják ezeket a pasikat, mint azt, aki aprópénzért egy irodai asztalnál feszít.
Jut eszembe, van egy lány ismerősöm, akinek eddig csupa olyan pasija volt, ahol láthatóan jól állnak otthon anyagilag. Nem állítom, hogy csak a pénzes srácokat fűzi, de az biztos, hogy eddig a legcsóróbb udvarlójának is S3-as Audija volt.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10397 üzenetére
Ez jó lehet figyelemelterelésnek, hírnek, ha éppen uborkaszezon van, vagy éppen választás előtt lejáratásnak is. Akár megrendezett esetek is lehetnek, azonban az sem kizárható, hogy ezek folyamatosan megtörténnek, és csak ilyenkor hívják fel rá a figyelmet az érdekeltek...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #10394 üzenetére
A szerelem ragdóssá főzi a macskát? Nofene!
Ha már szerelem: Clinton ovális irodában megesett orális ügye óta nem értem, hogy felelős beosztásban levő vagy valamiért világszerte ismert emberek miért nem tudnak parancsolni a farkuknak?
Clinton, DSK, Tiger Woods, Arnold stb stb. Lassan ott tartunk, hogy minden hétre jut valami balfék, aki nem tudja a nadrágjában tartani a farkát, aztán ebbe belerokkan a családja, tönkre megy a karrierje.#10396) ToBeY ha előtte sok cukros üdítőt ittál, akkor biztosan. Nem mindegy mennyi üres kalóriát viszel be a szervezetedbe.
-
ToBeY
nagyúr
Okozhat-e az fogyást,hogy a cukros üdítőket ásványvízre cseréltem?
Úgy tűnik ledobtam olyan 3-4kg-ot, pedig erre aztán nem volt szükségem... -
Dylen
senior tag
hol van a mára ígért lehűlés? nem találom. Izzadósfülledt meleg viszont van reggel 8kor
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #10388 üzenetére
szép munka!
a TV Paprikán ez a nő, ááá nem hiányzott nekem ez így lefekvés előtt...
akit érdekel: Húshagyók, Balkányi Csilla vezeti, egykori Balaton Szépe - ide valami szerelmes, kanos smiley-t képzeljen mindenki-
-
Dylen
senior tag
mit számolunk?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #10381 üzenetére
Egy idő után inkább már letagadná az ember.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #10377 üzenetére
Dehogy, csak véletlen az adatlapomra tévedtem, akkor láttam meg.
szerk.: más perspektívában szemlélve az elmúlt 5 évet, igen, számoltam.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #10377 üzenetére
14 years of silence
14 years of pain -
fokukac
nagyúr
válasz
AMD Power #10374 üzenetére
A múltkoriban behaladtam a közeli éjjel-nappaliba, úgy éjfél tájékán. Egyszer csak bejött 4-5 részeg, miközben fizettem, és az egyik, mikor meglátta a kezemben a sört, odajött, és azt mondta, jó hangosan, mattrészeg hangsúllyal: "Ne igyál, pajtás! Hidd el, az alkohol nem old meg semmit!"
vinnyogtunk a röhögéstől a boltossal -
fokukac
nagyúr
bibibíím, én már a harmadik coronitánál tartok.
Viszont megint elszállt a nagygépem...
illetve nem a gép, lehet, hogy a monitor. Egyszer csak újraindítottam, és nem volt kép. Aztán megint nem. Aztán szétszedtem, akkor se volt. letörölgettem a port, kiszedtem a ramokat, semmi. A monitor analógon a notiról megy, de a gépen csak dvi és hdmi van, dvi-on se kép, se hang. lehet, hogy megpróbálom még dvi-hdmi átalakítóval, hátha. De lehet, hogy monitorcsere lesz a vége...
A tévére hdmi-n rákötve működik, csakhát plazmán nem az igazi...Pedig úgy vágytam volna már egy nyugodt estére...
elegem van, hogy hullanak körülöttem a cuccok...
lehet, hogy most már tényleg vennem kell egy monitort... pedig ez még csak 6 éves volt. A szőr a hátamon égnek áll az új wide monitoroktól. 4:3-as moncsit akarok, olcsóér' -
ToBeY
nagyúr
Vettem egy sört és a korláton akartam kinyitni.Ahogy kinyitottam,letört kupakkal együtt a szája.Szóval egyből belehelyeztem egy kukába.Ennyit a ma esti sörözésről.
-
Micsoda pörgés van itt kérem
-
-
fokukac
nagyúr
JAjj, csajok, mi ez itt, a férfiügyek-topic?
Mi férfiak olyan egyszerűek vagyunk... szükségünk van arra, hogy el legyünk csábítva, szükségük van még ezen kívül szexre, és kajára. Ha ez a három megvan, akkor rohadt könnyen lehet minket irányítani, amit persze egy okos nő pontosan tud.------------------------------
-
Basszus, ezt nem rúgták még ki
?
Mawyx: Látom megoldódott...
-
Mawyx
őstag
Azt nem szereti, annak örülne ha meginnám előle.
Végig fogja nézni, ahogy a pára szépen gyöngyöződik az üvegen és elkortyolom az egész üeggel, aztán amikor már tényleg kezdi a gutaütés kerülgetni és nem hiszi el, hogy képes vagyok tényleg meginni az egészet, akkor behozom az övét is, amit elrejtek előle -
Verus
senior tag
Mi nők kombinálunk, velünk született tehetség amellett hogy mindig igazunk van
Nézd próbáld meg külső szemmel nézni az egészet. Ha szenvedsz egy kapcsolatban akkor miért éri meg? Mert fontos? A kettő egymást érzésem szerint nem egyenlíti ki. Igazából Te sem akarod hogy eltűnjön az életből, ezt veszem ki a szavaidból, mondod mondod (írod), de ténylegesen nem így gonolod. Igazam van?Jessszus
Fiú nap. Hát akkor nálam mindig az van, szerintem többet járok sörözni mint sok férfi
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #10347 üzenetére
Nem lépett le! Csak párszor eljátszotta már, hogy szakítsunk, de sose akart szakítani, csak élvezi a körbehízelgést.
Elmondtam már ezt neki és döntöttem, hogy van tovább, eszem ágában sincs szakítani vele.
Most morcog, hogy kifogásoltam, hogy "fiú napot" (a csajos nap analógiájára) tartottak és ezzel akar fordítani a szitun, hogy nehogy már neki kelljen engem kiengesztelnie, ahnem hízelegjek én, elvégre én vagyok a macska, az én dolgom.
(#10349) Dylen : én nem így gondolom
de ha szakítunk majd jövök úgyis ide nyavajogni -
-
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #10347 üzenetére
Igyekszem én is nők közé keveredni, de Isten ments, hogy úgy is gondolkozzak
-
válasz
Ramius #10345 üzenetére
...Gondolkozz női ésszel
! Még jó hogy mindennapjaimban nők között vagyok
...
#10346 Mawyx: A tiszta az lenne ha a szemébe mondanád (természetesen személyesen) a véleményed, és meghallgatnád az ellenérveket, majd egy kis filózás után döntenél hogy legyen-e tovább vagy sem. Mikor velem utoljára hasonló történt akkor végül is bevállalta hogy ő egy felületes személyiség, és nem érdekelte komolyabban a dolog, míg én tartósabb dologra számítottam, nem arra hogy egyik napról a másikra összepakol és lelép, azóta barátok vagyunk (mármint férfi-női barátság).
"...ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét..." - hagy már, veszett ügy ha sokszor lelépett, itt ő irányít. Állj a sarkadra és mond meg neki a véleményedet, ha fontos vagy számára akkor úgy is visszamegy. -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #10343 üzenetére
nem jó
nincsen kocsija
egyéb?(#10344) Verus: ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét. -
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #10343 üzenetére
Ilyet csak egy nő találhat ki...
-
-
Mawyx
őstag
ötlet?
Ilyenkor jön azzal, hogy legyünk csak barátok, mert nem birja kezelni a féltékenységét és ha csak barátok vagyunk, akkor nem féltékeny. De ő féltékeny, könyörgöm, amikor ő a sáros?! Én meg rágjam a küszöbjét, hogy jajj bucikám ne mááár, hát így cejetlek meg úgy... miközben ő bánt meg mindig.
(#10339) kételkedem: köszönöm
-
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #10334 üzenetére
Elküldtem mailben, köszi
-
Mawyx
őstag
Melóhoz küldtek kérdőívet, valaki vállalná, hogy segítene a legmegfelelőbb válaszokat kiválasztani, amiket valószínűleg várnak?
-
kételkedem
addikt
-
7
addikt
Nem nagyon követtem a hozzászólásaidat, csak néha volt olyan érzésem, hogy nem úgy fogalmazol/gondolkodsz, mint egy átlagos férfi, de az arcképed keltette illúzió erősebb volt ezeknél a sejtelmeimnél.
Ebből a posztodból csapott arcon a felismerés, hogy valószínűleg nálad sem tükrözi az arckép a nemedet.
-
Mawyx
őstag
panaszkodás on: összevesztem a barátommal, mert lementek a haverjával Agárdra. Mondtam megyek én is, azt mondta ki van zárva. Nah vajon miért akar 2 hapsi édeskettesben strandra menni bnő nélkül?
Kiakadtam hogy a sikeres szigorlatra sem érdemlek enynit, hogy elmenjünk, de még azt se mondta ha sikerül az államvizsga, akkor elmegyünk valahová, hogy meglep vele és visz, arról álmodni se mertem, de még ez se jön össze.
Persze ő örökké csak vádaskodik, hogy biztos megcsalom. Írta reggel nem megy mégse, mondom nem hiszem el úgyse, nem látom egész nap, azt csi amit akar, honnan tudjam, de ezt már nem olvasta, azt hittem elment pl boltba.
Erre délben jött sms, hogy elmosta őket az eső, jönnek haza.
Ennyit erről ki hazudik, azt mondta nem megy.
Soha nem csaltam meg, őt meg 2szer is rajtakaptam, hogy ölelgetett 2 csajt a szemem láttára. De szerinte ez természetes, régen látta őket. Mondom én senkit nem szoktam ölelgetni
Hát le van xarva, ha hív valaki valahová, menni fogok, egy kis kikapcsolódás nekem is jár.
panasz off(#10314) kételkedem: pontosan
már kidühöngtem magam, mert esett a eső
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #10325 üzenetére
Nem tartjak meg, nem lesz itt
, csak public holiday [link]
Es iden volt, hogy husvet hetfo keddre esettEs ha az utas nem koti be magat, akkor is az en jogsimat veszik el. Az van errefele, hogy vannak szabalyok amikre harapnak es kemnyen betartatjak mint peldaul kozlekedes, parkolas.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
fokukac #10321 üzenetére
azon sem lepődnék meg ha indiában is megtartanák...pedig ők nem csipálják az angolokat.
amúgy az Anyu nagyon kedves hölgy. Nehéz nem szeretni
Volt szerencsém a lányához az is normális. Poén volt mikor mondták h Ő princess Ann én meg nem tudtam h az kibobsys: így senki se felejti el a pint lehúzása közben h God bless Mom!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #10319 üzenetére
ausztráliában miért tartanak queen's birthdayt? Kit érdekel?
Ui. Mi van, ha az utas nem kapcsolja be az övet? Ez az ausztrália is a szabadság földje lehet, az usa-ban is mindig indenhova ki volt írva, hogy mit csinálj, mit szabad, mit tilos, és mit kötelező.... Egész külön táblagyűjteményem van ámerikából
-
bobsys
veterán
Hetfon Queen`s birthday.
A 3 napos hetvege alatt extra rendori jelenlet. Ov nem bekapcsolasa eseten ugrik a jogsi. Nem szaroznak. Elleneben 1 hete folyamatosan mondja a radio es irjak ki az utak melletti elektronikus tablakra. -
McKane
senior tag
szép napot !
húú, milyen vihar volt itt az éjjelfél kettő fele.. csapkodott lefele,dörgött,zuhogott ..
állítólag több helyen házat is eltalált.
a minap is volt egy jó nagy vihar az egyik házban kifüstöltek a villanyvezetékek,másnál meg a számítógép füstölt el ,szószerint..más, gondolkodom továbbfejleszteni a képességeimet, érdekelne, hogy egy targoncás-tanfolyam mennyibe kerülne, úgy átlagba, és a vizsga része mennyire nehéz?
-
7
addikt
válasz
kételkedem #10314 üzenetére
Nálunk fél 6 körül volt irgalmatlan égzengés és hasonlók, talán az idei legnagyobb vihar.
Medárd napjánál nincs olyasmi, hogy ahol esett, ott fog is?
Apropó, most néztem, brutális topikgyilkolást hajtottam végre.
-
kételkedem
addikt
-
Mawyx
őstag
remegek az idegtől, de jó nap lesz
amúgy meg jó reggelt
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #10310 üzenetére
Nem
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10308 üzenetére
Te valami ultimate topic-killer vagy
-
Egész nap nyomott meleg van, izzadom és elegem van a hőhatásból, most meg szinte fázom rövid gatyában és pólóban. Ugye, milyen érdekes az időjárás?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #10303 üzenetére
nemigen...?
-
ClayMore
aktív tag
kelet és közép jorópaiak, pakik, meg a kosárlabdában és marathoni futásban kiemelkedőek.
de van sok minden ami hiányzik.
MÁS: jövök hazafelé, látom h kissrác a kocsijával odaáll a szelektív gyűjtősök mellé és a lenyitott ablakon át pakolja a cumót a kocsiba. totál telerakta a kocsit. hívom Bobbykat-elmondom a tényállást..ŐŐŐŐ és ezzel mi is a baj? hát h ez lopás! őőőő miért lenne már az?
frankó buta rendőr hangleejtéssel, sikeresen meg tudtam állni h ne röhögjem szét magam.
talán azért mert ha vmit belerak vki akkor az onnantól a konténert kihelyező xy tulajdona, ha onnan vki kiveszi az lopás->ja?!?! ŐŐŐ jó kiküldünk egy járőrt.még jó h vágják a jogot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest