Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! Lg OLED tv vásárlásán töröm a fejem, ~400ezer forint amit rá tudok szánni, kinéztem pár típust de mint laikus nem igazan tudom mi a különbség így segítségre lenne szükségem hogy vajon a drágább jobban megéri?
Ezek lennének:
LG OLED55B9SLA 350.000Ft
LG OLED55BX3LB 360.000Ft
LG OLED55CX3LA 410.000Ft
Köszönöm a segítséget"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
Ertem, szerencsere van 3tv ha esetleg vinni kell hat vigye bar jobban orulnek ha valamiert is szervizelni kell akkor helyben csinja meg, ma elment es nagy duzzogva megvettem egy cx-et, +kertem ra 5ev gold biztositast toresre is legyen valami vedelem, viszont pont most olvasom hogy van ez a kalibralas+20ert, na most nekem is felajanlottak de vegul nem vettem meg hozza, letezik hogy van meg tartalek a kijelzobe? Azt magyaraztak hogy a kalibralastol meg szebb lesz a kep
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
válasz Jorgi Kormi #56270 üzenetére
Dejo en meg nem kertem van itt valaki koztunk aki tudna utolag csinalni ilyet?
-
Joci??
senior tag
Varjuunk, ne iteljunk mar meg egy kijelzot, autot, not se semmmit egy telefonnal keszult kep utan, miutan ebredes utan rogton belem allitotatok a sz..t, kirohantam es en is megneztem a tv kijelzojet persze meg a telefonon keszult kepet is melle raktam es kozel nem ilyen szornyu a helyzet mint ahogy a telefonon lataszik, nagyon koncentralni kell hogy lass benne foltossagot, szamomra ez nem zavaro, es mint az adott csoport elejen is leirjak, varni kell 2-3napot amolyan bejaratas jellegen. Varunk es hasznaljuk
-
Joci??
senior tag
válasz freemanone #56314 üzenetére
Ott a pont
-
Joci??
senior tag
válasz Jorgi Kormi #56276 üzenetére
Koszonom a tippet, mar csinalja is a kalibralast
-
Joci??
senior tag
válasz hodostamas #56326 üzenetére
Nincs eloben nezve semmi baj a kijelzovel, sot nagyon szep, es ezt most nem en mondom hanem olyan aki erti is a dolgat, ugy hogy en teljesen megnyugodtam hogy nem nyultam bele valami hibas darabba
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
Milyen formatumban neztek filmet? Leheto legjobban ki tudjam hasznalni a kijelzo erejet
-
Joci??
senior tag
válasz Gaben360 #56389 üzenetére
Erdekesen figyelem en is ezt a forumot, en igaz kezdo vagyok ebben az oled temaban de vagy nagyon mazlista vagyok vagy nem tudom ti hogy kaptatok ki ilyen modelleket, nekem semmi bajom szerencsere a kijelzovel es hangja is meglepoen szepen szol bar tobbnyire soundbar megy.
-
Joci??
senior tag
válasz bobojszan #56398 üzenetére
Igazad van bosszanto hogy egy raklap loveert veszel egy dolgot majd szarakodni kell vele, de mondjuk en tuti nem szo...nam le magam azzal hogy tudom azt hogy nyugos es ennek ellenere felszerelem a falra, tedd a sajat talpara aztan ha egy het mulva jo akkor mehet fel a helyere.
-
Joci??
senior tag
Hat en le vagyok nyugozve, most neztem meg a Transformers 2017-es filmjet, remux es dolby vision meg a banat tudja mi, 85Gb volt a film merete, eszmeletlen gyonyoru ezzel a tv-vel megnezni, most lattam azt hogy ez a tv tenyleg megeri az arat
-
Joci??
senior tag
Igazabol az hogy ugy legyen beallitva ahogy kell, nekem megeri, en ugy is csak elallitgatnam, a feher sem volt rendes feher volt benne egy kis zold ezt is rendbe rakta, illetve a szervizmenube is bizonyos dolgok at lettek allitva, illetve egy olyan ember nezte at a kijelzot aki erti is mit kell nezni, ha mar az egyik miatt kijon akkor csinalja meg a masikat is igy nekem volt ertelme.
-
Joci??
senior tag
válasz LógaGéza #56439 üzenetére
Nalam JBL soundbar 3.1 van es sajnos nem az igazai a tv-vel, ha bekapcsolom a tevet akkor bekapcsolja a soundbart de 10bol ha 2x ossze csatlakozik maradek 8alkalommal meg noszogatni kell mert hiaba kapcsoldik ossze vele, eldobja es vissza all a sajat belso hangszorojara, ilyet Samsungal nem csinalt, csak Lg-nel es abbol is ez mar a masodik tipus. Hdmi arc a csatlakozasi mod.
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
válasz #72042496 #56442 üzenetére
Ez nem jo hir, mert mar megforudlt a fejemben hogy lecserelem egy masik markara, bar nem szivesen tennem mert hangra teljesen meg vagyok vele elegedve, az erosito jo megoldas lehetne de ez igy kompaktabb, illetve nem kell kulon hangfalakat elhelyezni az amugy is kicsi nappaliban.
-
Joci??
senior tag
válasz Impulsivex #56473 üzenetére
Nem tudom mennyire szamit de probald meg a MediMarkt-bol venni, nekem bejott, de lehet csak full szerencse volt
-
Joci??
senior tag
válasz abridabri #56541 üzenetére
Ertem, nem tudom hogy a te tipusodba mikor kerul bele, cx van nekem es nem latok ilyet, talan ezert lenne egyszerubb egy ismerost athivni egy kv-ra es kozbe meg tudnad nezni, vagy ki varod, ha egyatalan megkapja ezt a tv.
-
Joci??
senior tag
válasz carbapenem #56616 üzenetére
Jelen! Szinten ezt csinalja azzal fuszerezve hogy van hogy nem talalja meg xy ido elteltevel sem es nekem kell atkapcsolnom hdmi arc mondba, es nem csak cx-nel volt ez hanem elotte az un7400-nal is, nem cx bug.
-
Joci??
senior tag
Ezert is irtam feljebb hogy az elotte levo lg un7400-as tv-nel is ugyan ezt csinalta, van meg egy samsung smart tevenk is es ott nincs ilyen problam ha rakotom ugyan azt a soundbart, azt azert nem dobnam kukaba 1garis, 2 nem volt olcso
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
válasz CptAdamica #56650 üzenetére
Bocs lemaradtam, milyen tv-rol van szo?? Mert a tema beallitas enegem is erdekelne ha Lg.
-
Joci??
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest