Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Csak hogy pontositsunk: ez a problema az osszes HDR-nel jelen van, nem csak DV-nel, igy HDR10(+) - nal is (SDR-nel nincs).
Ennyit a Pana kepminosegerol
(A kalibraciost mitoszt mar nem is emlitem.)"Ti ezt sokkal jobban vágjátok, rtings-en elvileg régebben volt pre-calibration érték. Elég nagy volt a szórás LG-modellek esetében. Volt amelyik 4.9-est kapott, vagy 6.8-ast, pl E8-as 8.8-ast, de arról mondták máshol is, hogy szépen be van állítva gyárilag. 8.8-nál pl elég sok Sony modell rosszabb volt 2018-ban.
Nyilván ez mázli, mert nem olvastam el ezt a cikket vásárlás előtt.
A kalibrált érték mindegyiknél 9.6 lett. (utólagos kalibráció) SONY is!
Nyilván hozzányúltam, de az egy másik sztori, nálunk a Pana plazma is át lett állítva anno.
Azért nem egy nagy ördöngősség beállítani egy ilyen tv-t megfelelőre. Vagy ha mégis, akkor lehet kalibráltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Tesla topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(A kalibraciost mitoszt mar nem is emlitem.)"
Vhiktor