Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
őstag
Bocs Madwe de az aku peldat nem jo....de mint mas is emlitette az aksinal amit te 0 vagy 100 nak latsz az mind szoftveresen atfirkantott ertek..pont a hulyenuser miatt is.
Se nem vagyok oled tv tervezo mernok se aksi tervezo de azt tudom, hogy eletciklusra terveznek mindent es az ertekeket a felhasznalo csak annak megfeleloen valtoztathatja.
Az autos peldanal szinten hibas az erveles mert az egyik tervezesi limit masik meg a kresz ami jogi blabla..( tvdnel nem buntet meg senki ha 100oleden nezed 2 napon at majd csak 80on👍😁) -
gulb
őstag
Elgondolkodtato...
Gyart egy gyarto egy tvt amiben a beallitasokban 0-100skalat ad user kezebe valasszon amit szeret. Itt pedig arrol beszelunk, hogy 60+ felett mar jujjj beegesveszely lehet.. Akkor a gyarto es mernokok szandekosan adnak 0-100as leheyosget, hogy a suta buta user siman elb..a tvjet? Csak kerdezem...mert ez a oled fenyero beallitas nagyon tul van mar lihegve..
-
gulb
őstag
En meg orulok,hogy csak miutan megrendeltem lepteb be a forba😂😂 igy most csak elvezem a kepet es egy percig nem foglalkozom mi lesz ha..5ev gar van ra.
-
-
gulb
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Erre mondta mindig is a jo programozom hogy ez nem bug hanem feature
ertsd nem hiba hanem igy akartak
)) ( hany even at voltuk meg VRR nelkul? persze fejlodjon a tech es tenyleg kiraly, hogy mar is megvan es szep lesz de moment ettol meg ultra szep lesz a jatek ezeken a kijelzokon.) -
gulb
őstag
Erre mondom hogy CRT monitoron WOW ozoknak ez a villogas egy csepp a tengerben. Vettem en dragabb dolgot is mar ami nem volt 100% meg kellett par update vagy szerviz mire jo lett - de jelen esetben arrol beszelunk hogy 99%minden penge csak van egy icipicike kis hiba amit elo lehet hozni ( jah es ahogy irod nagy ujdonsag.. szoval meg az is lehet, hogy szar ez az ujdonsag es nincs ra szukseg..)
-
gulb
őstag
-
gulb
őstag
Hat fugg a hasznalattol az biztos.. Mondjuk elinditasz valami streamet browserban kirakod a tvre airplayel..majd atabon/telefonodon altvaltasz masik ablak appra amiben masik stream kellene fusson es huss azt akarja kirakni. Majd szetakad nem megy.. Total kezelhetetlen amit muvel😱😨
-
gulb
őstag
válasz
RobexX10
üzenetére
Azt sajnos nem tudom de ez a funkcio a CX-ben egy kalap .........Nem tudom egy Apple TV boxxal is hasonlo ipari hulladek-e.. de 6ev ChromeCast hasznalat utan agyverzest kapok az Ipadrol kirakni tartalmakat.. szana szet fagy..kilep lejatszas kozbe..masik appot elinditasz a tabon annak a stremje atveszi a tvre rakott tartalmat.. Ahh szornyu amator ez a megoldas.
-
gulb
őstag
Sracok, tudtok leirast arrol, hogy a LG CX hez adott magic remote ha hozzarendeled mas eszkozhoz akkor milyen gombok mit.csinalnak? Tok jol sikerult meg a regi Dune media playerem is vezerli de se power on se power off gombot nem talalom😂
-
gulb
őstag
Udv mindenkinek, csatlakoztam az Oled tv-sek tarsasagahoz egy szereny LG 55CX-el. Hat oszinten tenyleg nagyon mas egy oled! Apple Tv+ meg nagyon jo kepet tud ezen produkalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hat mondhatni kritikan aluli. Szoval nem ilyen pompas szinek nincsenek max kozepen a kek szoveg korul latok kis zold felhosodest.. de erosen kell neznem. ( felesegem semmit nem lat ami gond lenne
)) ( hany even at voltuk meg VRR nelkul? persze fejlodjon a tech es tenyleg kiraly, hogy mar is megvan es szep lesz de moment ettol meg ultra szep lesz a jatek ezeken a kijelzokon.)
Vhiktor