- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila
üzenetére
Azt meg hogy az AVS mennyire szakmai inkabb hagyjuk, mert a ph hozza keppest egy laza index.hu

Nem az AVS szakmaiságát megkérdőjelező tényezőről írtam, hanem arról, hogy ott is elég sok egybites amőba tud olyat kérdezni, vagy mondani, amikor az olvasó a haját tépné. Nincs és nem lenne a PH-val semmi gond, csak aki valóban ért hozzá, azok lassan eltűnnek, mert tele lesz a tökük kb mindennel. A legtöbb tv tulaj meg rögtön azt hiszi, mindent tud a termékről, ha már van neki olyan, persze azt csak is pozitív irányban írja le.
Én őszintén kijelentem, hogy még mindig nem ismerem igazán ezt a cx-et, de amit tudok már róla azt leírom.
Tegnap este, pl olyan mutatvánnyal állt elő, hogy nem indult el a Netflix, elsőre csak a szürke képernyő jött, hogy valami lesz, aztán utána már egyáltalán nem reagált a dedikált gombra.
Érdekelsz is engem (mondtam magamban) 1 perc után, elindítom a Shield-et, erre elindult a netflix. Hogy esetleg frissítette a háttérben, vagy mi baja volt, az már történelem.
Amúgy CX-en is a netflix gomb lenyomásakor azonnal indul az applikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor