-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
hatala
üzenetére
Ágh dehogy lesz az nagy.. mi 77G3-at nézünk nejemmel a lehető legközelebbről, hogy még el lehessen előtte sétálni - lézerrel 2.56 métert mértem ha a homlokomra teszem.
Filmezni így már lehet, illetve azt vettem észre, hogy ténylegesen szépen és egyértelműen látszik a 4k vs FHD közti különbség, előtte 65" C9 volt azon csak sejteni lehetett - mármint ha pöpec volt a FHD anyag.
Illetve van még egy nem nagyon tárgyalt előnye a nagyobb TV-knek: mivel az összes modell egy szérián belül ugyan azzal a teljesképernyős fényerővel rendelkezik, így könnyű belátni, hogy fénymennyiségből a nagyobb TV szállít többet, azaz pl egy 300 nites teli fehér 55G3-on lószar, viszont 77 colon hanyatt vág ám... és ugyan így a jelenetek apró csúcsfényei is nagyobbat ütnek nagyobb TV-n. Vágj bele a 77-esbe szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor