Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
hatala
üzenetére
Ágh dehogy lesz az nagy.. mi 77G3-at nézünk nejemmel a lehető legközelebbről, hogy még el lehessen előtte sétálni - lézerrel 2.56 métert mértem ha a homlokomra teszem.
Filmezni így már lehet, illetve azt vettem észre, hogy ténylegesen szépen és egyértelműen látszik a 4k vs FHD közti különbség, előtte 65" C9 volt azon csak sejteni lehetett - mármint ha pöpec volt a FHD anyag.
Illetve van még egy nem nagyon tárgyalt előnye a nagyobb TV-knek: mivel az összes modell egy szérián belül ugyan azzal a teljesképernyős fényerővel rendelkezik, így könnyű belátni, hogy fénymennyiségből a nagyobb TV szállít többet, azaz pl egy 300 nites teli fehér 55G3-on lószar, viszont 77 colon hanyatt vág ám... és ugyan így a jelenetek apró csúcsfényei is nagyobbat ütnek nagyobb TV-n. Vágj bele a 77-esbe szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux haladóknak
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor