- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Igen, Nekem nagyon fontos mert olyan a kialakítás ahova tenni fogom ,és amúgy se furkálnám a falat miatta. Az ilyen olyan cégektől vásárolható talpak meg olyan csúnyák vagy otrombák. egy normálisat igazából nem találtam ami tetszett volna. Ezzel nem én vagyok egyedüli esetben az ember túlnyomó többsége (mondjuk 95%-a kb)elvárja hogy a tévéhez legyen normális gyári talp. Kb. csak azok nem akik új házat építettek és már előre úgy tervezték hogy megvan a tv helye és azt a falra akarják szerelni . Minden más eset csak nyűglődés talp nélkül.
A G sorozat se kötelezze már a vevőjét hogy azt a falra tegye mikor az emberek 95 százaléka nem ott használja a tv-jét. Elbeszélgetnék azzal a birka LG nél dolgozó emberrel aki ki találta ezt arra hivatkozva mert hogy lapos a tv és milyen jól mutat ott. Hát adjanak hozzá talpat és majd hogyha a vevő falra akarja tenni akkor odateszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor