Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Csatlakozom hunspikey véleményéhez. Igazából a legnagyobb változást akkor fogod meglátni bármelyik tv márkánál, ha Hviktorral professzionálisan bekalibráltatod a televíziót. Az a baj, hogy mindegyik típus közel van egymáshoz képminőségben. Szerintem ember legyen a talpán aki dönteni tud e kérdésben. Amúgy szerintem nem is igazán lehetne dönteni kijelző tekintetében, maximum úgy ahogy leírtam korábban. Úgy meg elég esélytelen megnézni élőben a 2 televíziót. Valamint ahogy a nagy internetes összesítésekben is láthattuk, mindegyik márka más területen erős megjelenítésben. Szóval ezért sem lehet egyszerű rámondani valamelyik típusra az áment. Szóval szerintem itt már érdemes más szempontokat is figyelembe venni, csak és kizárólag a látványt nem biztos, hogy el lehet dönteni. Ezt úgy mondom mint egy amatőr felhasználó
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél. https://www.google.com/amp/s/www.hazi-mozi.hu/a-2023-as-4k-tv-k-kiralya-a-sony-a95l/amp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél.
Vhiktor