Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Csatlakozom hunspikey véleményéhez. Igazából a legnagyobb változást akkor fogod meglátni bármelyik tv márkánál, ha Hviktorral professzionálisan bekalibráltatod a televíziót. Az a baj, hogy mindegyik típus közel van egymáshoz képminőségben. Szerintem ember legyen a talpán aki dönteni tud e kérdésben. Amúgy szerintem nem is igazán lehetne dönteni kijelző tekintetében, maximum úgy ahogy leírtam korábban. Úgy meg elég esélytelen megnézni élőben a 2 televíziót. Valamint ahogy a nagy internetes összesítésekben is láthattuk, mindegyik márka más területen erős megjelenítésben. Szóval ezért sem lehet egyszerű rámondani valamelyik típusra az áment. Szóval szerintem itt már érdemes más szempontokat is figyelembe venni, csak és kizárólag a látványt nem biztos, hogy el lehet dönteni. Ezt úgy mondom mint egy amatőr felhasználó
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél. https://www.google.com/amp/s/www.hazi-mozi.hu/a-2023-as-4k-tv-k-kiralya-a-sony-a95l/amp/
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél.
Vhiktor