- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Csatlakozom hunspikey véleményéhez. Igazából a legnagyobb változást akkor fogod meglátni bármelyik tv márkánál, ha Hviktorral professzionálisan bekalibráltatod a televíziót. Az a baj, hogy mindegyik típus közel van egymáshoz képminőségben. Szerintem ember legyen a talpán aki dönteni tud e kérdésben. Amúgy szerintem nem is igazán lehetne dönteni kijelző tekintetében, maximum úgy ahogy leírtam korábban. Úgy meg elég esélytelen megnézni élőben a 2 televíziót. Valamint ahogy a nagy internetes összesítésekben is láthattuk, mindegyik márka más területen erős megjelenítésben. Szóval ezért sem lehet egyszerű rámondani valamelyik típusra az áment. Szóval szerintem itt már érdemes más szempontokat is figyelembe venni, csak és kizárólag a látványt nem biztos, hogy el lehet dönteni. Ezt úgy mondom mint egy amatőr felhasználó
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél. https://www.google.com/amp/s/www.hazi-mozi.hu/a-2023-as-4k-tv-k-kiralya-a-sony-a95l/amp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél.
Vhiktor