Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
Csak hogy biztosan tudjam miről beszélek, megkerestem a Szappanopera effekt történetét, és hogy pontosan mit is jelent. Hát nem egészen azt amit én gondoltam...
Én végig abban voltam hogy ez egy pejoratív jelző, holott igazából ez a kamera típusából fakadó jobb mozgásmegjelenítésre utal. Ami realisztikusabb mint a "nagy filmes" megoldás..
Annyira nincs HFR film hogy példálozni se tudok, amit én ismerek az a Billy Lynn's Long Halftime Walk, de ott annyira rámentek a realisztikus megjelenítésre, nincs semmilyen filmes szűrő, kicsi mélységélesség, vagy egyedi színezés, tökre értem hogy az emberek miért utálták..
Azért az egyetlen akciójelenetében amikor robbanások, lövöldözések, kamerarángatás közben, még a gránát lökéshullámától felszálló homokot is külön látod, (slow motion nélkül is, mert éles, és nem csak egy elkent paca mint ami 24fps esetén lenne) az nekem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor