- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digidroid
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Sziasztok!
alves
Köszönöm a választ, akkor lehet még várok egy kicsit, nagy általánosságban nem venni észre semmit abból a távból ahonnan nézem, csak akkor ha homogénebb zöld/kék szín jelenik meg (ég, fű stb.) piros/fehér színeknél egyenlőre csak három légypiszoknyi folt látható.
Meg ebben a nagy melegben amúgy sincs kedvem lebontani a fél szobát, plusz, ha a szerelő nem veszi le a cipőjét még a szőnyegeket is szedhetem fel (Bp belváros, tiszta kutyapiszok itt minden).
Ez a 2 év meg jó, mert nekem, és ahogy olvastam itt másnak is pont 2 év után jött ki ez a probléma, mondjuk ha a WBE evo kijelzőt nem érinti akkor mindegy.Calogero
Ha jól tudom gyártási hiba esetén garancia időn túl is biztosítani kell a javítást.Más:
Manapság, hogy szokás analóg bemenettel rendelkező hangfalat a tv-re kötni,ahogy látom csak optikai hangkimenet van mindenhol, RCA/3.5mm jack már sehol sincs. Esetleg valami ilyesmit szoktatok használni, vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy nem a beépített hangszóró, soundbar-al akarok filmet nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor