Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bikerfun

csendes tag

kb 2-3 hete vettem meg az LG oled G2 ... Itt kértem tanácsot utána és kaptam is egy két dologra vonatkozólag. Abszolút pártatlan vagyok. Saját tapasztalatom alapján tudom nektek leírni a véleményem, már akit érdekel :D
    Olvasgatom azóta néha a fórumot , mert kíváncsi vagyok pár dologra de van pár dolog amit nem értek , miért mentek bele szakmai vitákba mintha érdek képviselet lenne egy pár tag...
    Nem írom le Ádámtól és Évától az egész tv-s történelmem de mint amatőr rajongó és lelkes film rajongó igazából engem csak a szórakozás legmagasabb foka érdekel mint felhasználó ezért a legjobb megoldást kerestem. Sokat vívódtam a Pana oledjén lz2000 de túl drága volt nekem illetve a pana rendszere és hbo hiánya el is döntötte .... hogy nem. Aztán jött a Samsung s95 oledje.... már majdnem megvettem amikor a netet folyamatosan bújva a gyártási hibás kijelzőtől az egyes szín problémákig és DV hiánya miatt az utolsó pillanatban az Lg G2 re esett a választásom-.... de higgyétek el iszonyat sokat tanulmányoztam minden szempontot és teszt oldalt. Az összes jó amúgy a maga nevében is persze ki mire vásárolja.
    Ami biztos saját tapasztalat, semmilyen korábban írt hibákat nem tapasztaltam, az tény hogy iszonyat sokat kell állítani mire minden frankó lesz, és persze külön kell minden anyagra állítani ez is igaz. A fényerő is messze elég kiégeti a retinád ha kell , szóval ettől több már nem tudom hova kéne max ha a parkban nézzel tv-t. A hangzás ugyan ez .....van házimozim ( Denon + Canton szett ) de be sem kapcsolom, csak jól kell beállítani. Nyilván egy 100-200 többe kerülő Panában ( ezért is drágább ) már nem kell agyon nyomkodni mert jól állítják be azoknak is akik nem akarják agyon állítgatni.... ez tény. Szóval egy szó mint szász, ár értékben szerintem pl. G2 nagyon jó, de biztos van ennek is gyenge pontja. Minden pénz és igény függő. Amúgy HDR VS DV én azt vettem észre bizonyos erre alkalmas tartalmaknál hogy a DV valahogy jobbak a színek vagy hogy mondjam de max ennyi... na mind1 kicsit hosszú lett de a lényeg hogy jól szórakozzunk a pénzünkhöz képest a legjobban és a tv amit vesszünk ár érték és tudásban a max. adja sztem. ezt a G2 sztem maxon jól tudja. De hozzá teszem a több is marha jó ... csak kinek mi az ingerre ....

Új hozzászólás Aktív témák