Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hmmm1

aktív tag

Tegnap este beraktuk a Diotoro filmet Disneyrol, csak h nezzunk vmit: ) Huh azert odabszott a kép. Jó ez a dolby vision. Kivancsi vagyok tobb filmnél is mit dob majd.

az biztos, hogy ez a infinite contrast verhetetlen, marhajo dolog.
    Ez mindenkeppen a jovo, de a fekete es a verhetetlen oled feletevel még kerdesek vannak bennem: )

Elkepeszto milyen feketéket tud… a bajom vagy amit szokni kell talan az, hogy nehol annyira fekete, hogy a eredeti tartalom se volt tuti fekete ott annyira : ) Kicsit olyan erzesunk lehet, mikor van egy foto es el van tole mindenki ajulva, pedig csak egy tulsagosan kidolgozott vacak es soha nem latod ugy a termeszetet/embert barmit is abrazoljon a kep. Tele van utomunkazva. Annak sosem lattam ertelmet.

OLEd contrastbol picit visszabb vettem. Ugy veltem hogy az okozza hogy a fehér ki van egve sokszor sok helyen.
    Pl ment a Komyhafonok a tvben. A sefek feher ruhajanak bizonyos pontjain nem is a ruhat latod, hanem egy fehér ragyogast. Na ez mi? Bizonyos helyzetekben latszik a kulknbseg. Vagy a feher terito asztal is ki volt egve. Nem minden masodpercben. Inkabb csak eszrevette a szemem ezt is.
    Itt visszakanyarodnek a feketehez még, a fenti film eseteben is, a felete is volt h kiégést mutatott, pl a ficko fekete öltönye/hasán. A kep minden resze jo volt korulotte. De a ruha nem olyan fekete mint ahogy a tv megjelenitette. Mintha kimosott full fekete lett volna. Feher is annyira vilagit akkor hogy a feherseg pl a ruha/textila vonalait. Texturajat teljesen elnyomta/elfedte

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák